Nomer 1 dating aplikasi pikeun iphone

Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,






Aplikasi Kencan Pangsaéna



Editor kami sacara mandiri nalungtik, nguji, sareng nyarankeun produk anu pangsaéna;anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan prosés marios kami di dieu.Kami tiasa nampi komisi pikeun pameseran anu dilakukeun tina tautan anu kami pilih.



Luis Alvarez / Getty Gambar



Milarian kana dunya aplikasi kencan tiasa ngaregepkeun, utamina upami anjeun teu yakin naon anu bakal diunduh.Sababaraha aplikasi dimaksudkeun pikeun hubungan jangka pondok, sedengkeun anu sanés ngadorong pikeun leres-leres kenal sateuacan pendak kanggo koktail atanapi kopi FaceTime.Naha anjeun milari jalan kaluar atanapi pikeun fling kasual, aya jasa anu cocog pikeun anjeun.



Di dieu kami parantos ngempelkeun aplikasi kencan anu pangsaéna, sahingga anjeun tiasa minuhan pertandingan anjeun — naha éta pikeun wengi atanapi salamina.



Aplikasi Kencan Pangsaéna di 2021





Pangalusna Keseluruhan: Hinge



Naha Urang Milih Éta:Hinge masihan anjeun sababaraha koneksi terbatas sadinten, ngajantenkeun pilihan anu langkung saé pikeun jalma anu milarian hubungan anu langkung serius.



Naros





Kontra





Hinge dimimitian salaku cara ngahubungkeun babaturan babaturan sareng jalma dina jaringan anjeun.Nalika didirikeun ku CEO Justin McLeod, aplikasi nunjukkeun propil jalma dumasar kana jarak ogé babaturan Facebook anu aranjeunna bagikeun sacara umum.Ayeuna, éta ngan saukur nyambungkeun pangguna sareng jalma caket lingkungan anu parantos dipilih.



Pangguna tiasa milih pikeun ngahubung sareng batur ku cara ngetok tombol paguneman sareng cocog atanapi tinggalkeun koméntar dina hiji halaman.Propil nawiskeun ajakan pikeun ngamimitian paguneman sapertos "Upami mikanyaah ieu lepat, abdi henteu hoyong leres ..." sareng "Hiji hal anu kuring resep terang ngeunaan anjeun nyaéta…."



Hinge nunjukkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan jalma, janten upami anjeun teu betah pendak sareng jalma asing tina internét, ieu bakal ngajadikeun gampang.Éta masihan anjeun nami tukang jalma sareng biasana lingkunganana, umur, jangkungna, padamelan, kampung halaman, sareng kuliah.



Aplikasi ieu gratis tapi hoyong jalma mayar, nyungkeun aranjeunna mayar "mawar" virtual anu dimaksud pikeun pertandingan anu cocog sareng jasa anu dipilih pikeun anjeun dumasar kana anu anjeun pilari. Éta sadayana raoseun pisan siga episode tinaSarjana. Algoritma pick poéan pikeun pertandingan pangsaéna anjeun ogé kasohor henteu ngabantuan. Sakali-kali aranjeunna bakal milih jalma anu jauh pisan atanapi ngagaduhan hubungan politik anu béda pisan. Dina sababaraha kasus, aranjeunna tiasa ningalikeun anjeun batur anu anjeun parantos kenal anu tiasa rada teu betah.



Béda sareng aplikasi sanés anu anjeun kedah duaan satuju pikeun nyocogkeun sateuacan pesen dikirim, jalma-jalma dina Hinge tiasa ngirim pesen ka anjeun pikeun muka obrolan.Sanaos gratis, aya ogé vérsi anu mayar.Kaanggotaan pikaresep nyaéta sakitar $ 30 salami $ 60 salami tilu bulan, atanapi $ 90 salami 6 sasih sareng ngamungkinkeun anjeun ngirim tautan anu teu terbatas sareng nyetél saringan anu langkung ketat.



Pangsaéna pikeun Nikah: Pertandingan



Kunaon Kami Dipilih:Urang milih Cocog sabab éta pilihan anu pangsaéna pikeun anu serius anu dipikiran nikah.



Naros





Kontra





Pertandingan sayaga lami kusabab alesan.Kusabab pangguna kedah mayar kaanggotaan, éta hartosna jalma anu ngiringan fokus kana komitmen.Match.com diadegkeun ku Gary Kremen sareng Peng T. Ong di San Fransisco di 1993. Ti saprak éta, éta tetep populer, utamina ku jalma-jalma anu milari hubungan anu serius.



Nalika anjeun daptar, anjeun ngalebetkeun nami, umur, jangkungna, naha anjeun hoyong murangkalih atanapi henteu, kumaha jomblo anjeun, sareng upami anjeun ngaroko.Anjeun teras ngajawab patarosan "Naon anu ngajantenkeun anjeun paling bagja?"milih tina kagiatan kaasup konsér, masak, blogging, acara nonton binge, olahraga, sareng seueur deui.Salajengna, anjeun milih naon anu anjeun milari pasangan, kalebet kisaran umur, jangkungna, agama, sareng naha topik éta atanapi henteu kedah "kudu aya."



Kalayan pilihan gratis, anggota kéngingkeun seratan terbatas tina "top pick" na anu dipilih ku Match pikeun aranjeunna dumasar kana kasaluyuan.Pilihan premium ngamungkinkeun anggota olahtalatah teu terbatas, resep, kamampuan ningali saha waé anu resep sareng anjeun anu parantos ningali profil anjeun, ngobrol hiji-hiji sareng ahli kencan, sareng seueur deui.



Hanjakalna, upami anjeun resep ngagunakeun Cocog, anjeun kedah mayar;Upami teu kitu, anjeun moal ningali saha anu olahtalatah anjeun atanapi naon anu aranjeunna nyarios.Kaanggotaan hargana sakitar $ 18 bulanan kanggo rencana taunan, sakitar $ 22 bulanan salami genep bulan, sareng sakitar $ 30 salami tilu bulan.



Pangsaéna pikeun Ekslusipitas: Raya



Naha Urang Dipilih Éta:Raya kasohor janten aplikasi kencan ekslusif anu sering dikunjungi ku selebriti sareng pangaruh.



Naros





Kontra





Raya kasohor janten salah sahiji aplikasi kencan paling ekslusif, ngaguar A-listers sareng influencer salaku anggota.Kusabab ngan ukur ngan ukur ngundang, aya prosés aplikasi, sareng jalma-jalma kedah mayar kanggo janten anggota, aya daya tarik anu langkung saé tibatan aplikasi anu biasa.



Raya sakitar $ 7 bulanan sareng anjeun tiasa nyabak jalma-jalma di panjuru dunya.Upami anjeun ngahontal anu anjeun resep sadidinten, anjeun tiasa mayar sakitar $ 7 kanggo 30 langkung suka unggal dinten, atanapi anjeun ngan saukur tiasa ngobrol sareng koneksi anjeun ayeuna, anu didorong ku aplikasi.Sakali anjeun janten anggota, anjeun tiasa masihan babaturan pas sobat anu tiasa ngabantosan aksésna, sanaos aplikasi na ngagaduhan hak pikeun nolak lamaran.



Anggota aya di sakumna dunya sareng condong damel di bidang kreatif.Dasar na Soho House pikeun bobogohan.Anjeun tiasa nyambungkeun akun Instagram anjeun, milih lagu, ngadamel pintonan slaid poto, sareng tiasa milarian koneksi romantis atanapi babaturan.Anjeun tiasa ogé milarian dumasar lokasi pikeun ningali saha anu caket dina aplikasi éta.Raya ogé bakal nunjukkeun ka babaturan mana anu anjeun gaduh sasarengan upami anjeun duaan ngagaduhan nomer telepon sobat sasarengan, janten anjeun tiasa teras naroskeun pal temanna naha aranjeunna ngajamin tanggal poténsial anjeun.Anjeun tiasa ogé milarian anggota di kota tinangtu atanapi dina industri khusus, sahingga langkung gampang pikeun jaringan atanapi pendak sareng jalma.



Pangsaéna pikeun Kaping Kahiji: Bunder



Naha Urang Dipilih Éta:Bumble ngagaduhan konsép anu unik: Awéwé pesen awéwé mimitina teras aranjeunna dipasihan 24 jam kanggo ngaréspon, ngajantenkeun aplikasi anu didorong awéwé



Naros





Kontra





Nalika Bumble dimimitian ku pangadeg awéwé Whitney Wolfe di 2021, éta dumasar kana ideu yén awéwé bakal pesen heula, hartosna aranjeunna tiasa milih anu ngamimitian paguneman sareng ngendalikeun narasi éta.Wolfe teras damel daptar Forbes 30 Bawah 30 ogé daptar Time 100 sareng janten awéwé anu bungsu nyandak perusahaan di publik ngan ukur 31.



Ngagunakeun Bumble cukup saderhana. Ngadamel profil nganggo gambar sareng inpormasi ngeunaan diri anjeun, teras anjeun tiasa ngagaduhan rencana gratis atanapi mayar pilihan sanés. Rencana "Spotlight" janji dugi ka 10 kali langkung cocog sareng nempatkeun anjeun payuneun garis salami 30 menit sahingga pertandingan poténsial anjeun tiasa ningali anjeun heula. Anjeun tiasa mayar sakitar $ 1 kanggo 30 sorotan, atanapi sakitar $ 6 kanggo sorotan tunggal. Atanapi anjeun tiasa kéngingkeun 30 sorotan sakitar $ 50.



Pilihan sanésna nyaéta SuperSwipe, anu nyatakeun anjeun bakal "dugi ka 10x langkung paguneman." SuperSwipes ngamungkinkeun anjeun resep pisan ka batur, jadi nalika mimiti ngusap, anjeun bakal janten jalma anu mimiti anu aranjeunna ningali. Éta sakitar $ 1 kanggo 30 SuperSwipes sareng $ 3 masing-masing pikeun dua SuperSwipes. Upami anjeun henteu resep mayar dua pilihan ieu, anjeun ogé tiasa ningkatkeun akun kana premium pikeun muka konci sadaya fitur sakaligus. Pangguna premium ningkatkeun sakitar $ 18 teras nampi suka anu teu aya watesna, saringan canggih, modeu perjalanan pikeun ningali saha anu ngusap di tempat-tempat anu tangtu, sareng backtracks tanpa wates upami anjeun ngusap jalan anu salah ka batur, diantara seueur fitur sanésna.



Bumble mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu ngamimitian anu badé ningali sadayana anu pantes di sakitar.Anjeun kedah gesek ka katuhu pikeun cocog sareng jalma, teras anjeun gaduh 24 jam kanggo ngaléngkah munggaran sareng ngamimitian obrolan, janten anjeun kedah sering parios aplikasi, atanapi pertandingan éta bakal kadaluarsa.Lalaki teras gaduh 24 jam kanggo ngaréspon.Anjeun tiasa milarian aplikasi nganggo saringan, milih saha anu dipikaresep (lalaki, awéwé, atanapi dulur), rentang umur, sareng jarak.Anjeun ogé tiasa nyetél saringan canggih, milarian jangkungna khusus, tanda astrologi, latar pendidikan, sareng seueur deui.



Pangsaéna pikeun Kencan LGBTQ: NYA



Naha Urang Dipilih:Urang milih Anjeunna sabab éta aplikasi kencan gratis pangageungna pikeun dunya pikeun awéwé LGBTQ.



Naros





Kontra





Anjeunna mangrupikeun aplikasi kencan gratis pangageungna pikeun dunya awéwé anu anéh, nawiskeun kamampuan pikeun cocog, ogé nyayogikeun berita ngeunaan patempatan lokal di rohangan anu aman.Aplikasi na dianggo salaku komunitas sareng nyobian pikeun ngabagéakeun sareng ngadukung.



Sapertos Tinder, Anjeunna sadayana ngeunaan ngusap.Gesek ka kénca hartosna anjeun henteu resep kana jalmi éta, sedengkeun gesek ka katuhu (atanapi haté emoji) hartosna anjeun hoyong kenalkeun individu éta.Teras, jalma éta tiasa mutuskeun naha parasaan éta silih sareng ngirimkeun anjeun pesen.



Sanaos gratis, aya ogé tilu jinis kaanggotaan langganan premium.Premi, kaanggotaan hiji bulan dimimitian sakitar $ 15, salami genep bulan sakitar $ 60 sareng salami sataun sakitar $ 90.



Pangsaéna pikeun Bobogohan Yahudi: JSwipe



Naha Urang Dipilih Éta:JSwipe mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun urang Yahudi pikeun ngusap sareng pendak, henteu dimana dimana aranjeunna dumasar.



Naros





Kontra





JSwipe mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun urang Yahudi atanapi hoyong kencan sareng lalaki atanapi awéwé Yahudi.Diluncurkeun dina 2021 ngeunaan Paska ku pangadeg David Yarus, anu ogé damel kanggo Birthright Israel sareng Hillel dina waktos éta, aplikasi anu berbasis di Brooklyn engké diala ku saingan na, JDate.



Dina JSwipe, anjeun ngalebetkeun bio pondok, pendidikan, sareng umur anjeun.Anjeun ogé dipenta pikeun ngeusian naha anjeun tetep halal sareng denominasi anjeun.Teras, anjeun tiasa ngawitan ngusap.Halaman profil anjeun ngaitkeun sareng halaman Facebook anjeun, janten éta bakal nunjukkeun naon kapentingan anu anjeun bagikeun sareng pertandingan dumasar kana naon anu anjeun resep di Facebook.



JSwipe nawiskeun versi gratis, ogé kaanggotaan kelas munggaran, dimana anjeun tiasa angkat ka acara eksklusif sareng kéngingkeun fasilitas sapertos inuman gratis sareng merch.Versi ekslusif ogé ngamungkinkeun anjeun ningali saha anu resep profil anjeun, naekeun profil anjeun kanggo langkung seueur pertandingan, gesek



Kaanggotaan hiji bulan sakitar $ 25, tilu bulan hargana sakitar $ 45, sareng kaanggotaan genep bulan sakitar $ 60.Sami-sami kawas Tinder, éta nunjukkeun anjeun saha anu ngusap sakitar anjeun dumasar lokasi, tapi anjeun ogé tiasa nyetél radius mil langkung ageung sareng ningali bujang di panjuru dunya.



Pangsaéna pikeun Bobogohan Kasual: Tinder



Kunaon Kami Dipilih:Anjeun henteu tiasa malire aplikasi kencan aslina, Tinder, anu nyababkeun gesek.Éta cocog pikeun hook-up atanapi kencan jangka panjang.



Naros





Kontra





Tinder saleresna mangrupikeun aplikasi anu ngamimitian sadayana.Ieu diluncurkeun dina 2021 sareng leres-leres ngarobih adegan kencan salamina, ngenalkeun jomblo ka dunya ngusap kénca atanapi katuhu pikeun cocog sareng calon babaturan sakamar atanapi anu serius anu serius.



Sareng sanaos seueur jalma anu milari sagala rupa anu béda-béda, ayeuna langkung seueur pikeun pacaran kasual.Tinder sigana paling saé di kota leutik dimana henteu seueur jalma dina langkung seueur aktip tapi pastina terang yén jalma-jalma milari pangaturan anu langkung teu resmi.



Nalika éta dimimitian salaku aplikasi anu gratis, ayeuna aya pilihan premium gratis sareng anu mayar anu ngamungkinkeun pangguna pikeun "super resep" jalma (hiji bentuk tambahan tina pujian anu diduga ngalipet kasempetan anjeun pikeun pertandingan), anggo fitur paspor pikeun ningali saha anu kaluar aya di lokasi anu sanés, sareng tingali saha anu resep anjeun sateuacan anjeun ngaco kana éta tempat.Tinder Gold masihan pangguna kana sadayana éta sareng seueur deui sakitar $ 15 sasasih, sedengkeun Tinder Platinum masihan pangguna kana pilihan-pilihan éta ogé kamampuan pikeun pesen ka batur méméh cocog sareng sakitar $ 10 bulanan salami genep bulan.



Putusan Akhir



Ngunduh aplikasi kencan tiasa sigana komitmen ageung sareng karaos sakedik pisan upami anjeun henteu yakin mana anu kedah dicobian heula, kumargi aranjeunna sadayana ngagaduhan geter anu béda pisan. Hinge mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun milari langkung sakedik serius ngeunaan kencan aplikasi. Éta masihan anjeun langkung seueur inpormasi ngeunaan tanggal poténsial sareng nyorong paguneman anu langkung bermakna. Raya idéal upami anjeun ngarepkeun selebritis atanapi hoyong jaringan sareng kréatip anu sami, tapi tiasa sesah pikeun ngundangna.



Bumble saé upami anjeun ngarepkeun kencan anu munggaran.Aplikasi na henteu nyaritakeun seueur perkawis jalma, tapi matak ngamudahkeun pikeun ngusap sajajalan sareng mimitian ngobrol.Pikirkeun deui sapertos pendak sareng batur dina palang santai.Upami anjeun milarian kencan sareng awéwé sareng hoyong aplikasi sacara éksklusif pikeun éta, NYA nyaéta pilihan pangsaéna anjeun.Sareng upami anjeun badé tetep santai, Tinder mangrupikeun kasatiaan anu lami pikeun alesan.



Patarosan anu sering Ditaroskeun



Kumaha Cara Nganggo Kencan Aplikasi?



Sababaraha aplikasi meryogikeun kadua pihak pikeun gesek ka katuhu upami aranjeunna resep teras ngamungkinkeun anjeun nyambung.Anu sanésna ngantep hiji jalma ngirim pesen, teras anu nampi tiasa mutuskeun naha aranjeunna hoyong ngawaler atanapi henteu.Sababaraha aplikasi masihan inpormasi anu éksténsif, kalebet kuliah, jangkungna, bahkan naha jalma hoyong budak atanapi henteu, sedengkeun anu sanés ngan saukur nunjukkeun anjeun calon mitra caket tanpa seueur inpormasi.



Naha Aya Pilihan Gratis sareng Mayar kanggo Aplikasi Kencan?



Kaseueuran aplikasi kencan gratis, atanapi sahenteuna ngagaduhan pilihan gratis ogé premium, pilihan mayar.Pilihan gratis biasana méré kasempetan ka jalma pikeun ngusap, bari mayar ngamungkinkeun jalma-jalma langkung khusus, netepkeun saringan anu nunjukkeun ukur jangkungna, agama, atanapi afiliasi politik, contona.Kanggo kaseueuran aplikasi, gampang pisan pikeun ngaunduhna teras nganggo vérsi gratis kacuali anjeun milari anu super spésifik.Sababaraha aplikasi, sapertos Raya, meryogikeun sadaya pangguna kanggo mayar biaya bulanan alit.Biasana, biaya langkung sakedik upami anjeun mayar sababaraha bulan atanapi langkung.



Sakumaha Seueur Harga Aplikasi Kencan?



Aplikasi kencan dibasajankeun gratis dugi ka $ 100 upami anjeun kéngingkeun vérsi premium sareng nanem modal sababaraha bulan deui.Pilihan anu paling murah bakal masihan anjeun sajumlah tawaran premium anu ningkatkeun profil anjeun, naha nempatkeun anjeun sorotan pikeun patandingan poténsial atanapi masihan anjeun pilihan pikeun pesen ka batur tanpa cocog heula.



Métodologi



Kami naros ka para ahli ngeunaan aplikasi, maca ulasan, sareng nalungtik pangalaman taun urang sorangan ngagunakeunana.Kami ogé milari aplikasi anu masihan seueur inpormasi ngeunaan anu sanés, ogé kalenturan nalika ngeunaan rencana pamayaran.Penting pikeun urang nampilkeun sababaraha pilihan pikeun preferensi kencan, naha éta kasual, tanggal munggaran, atanapi bahkan perkawinan.Inklusivitas ogé mangrupikeun hal anu penting dina nangtoskeun pilihan urang, janten aplikasi anu ngalayanan orientasi seksual sareng agama anu béda-béda didaptarkeun.



Aplikasi Kencan Pangsaéna pikeun Ngadamel Ieu Sataun pikeun Cinta



Sadayana terang saha jalma anu patepung sareng "jalma anu salamina" sanaos online dating tapi sapertos bobogohan nyalira, mendakan situs anu pas pikeun anjeun tiasa nyandak sababaraha cobaan.Kochava Collective, host tina pasar data seluler bebas panglegana, nyemprot nomer pikeun nyarankeun sababaraha situs dumasar kana jumlah pangguna."Kami gaduh data anu sayogi dina langkung ti 7,5 milyar alat," saur Jake Courtright, manajer pimpinan Kochava."Salaku bagian tina kumpulan data ieu, kami gaduh inpormasi 'app graph' dina alat ieu, anu intina daptar aplikasi anu dipasang dina alat ieu.Kami ningali sadaya aplikasi kencan utama di Google Play sareng toko aplikasi, teras ngaidéntifikasi lima aplikasi anu paling seueur dipasang dina kumpulan data kami. "



Tapi kusabab henteu sadayana urang nyandak kaputusan dumasar kana angka nyalira, kami ogé ngarobih daptar ieu sareng sababaraha pilihan sanés anu cocog sareng situasi spésifik anjeun.Sababaraha ieu ngalayanan LGBTQ + jalma, pangguna dina umur anu tangtu, pangguna Hideung atanapi BIPOC, anu ngagaduhan minat khusus sareng anu sanés anu henteu mendakan tanggal sampurna dina salah sahiji aplikasi anu paling populér.Naha anjeun milarian fling kasual, rebound pikeun ngatasi hubungan putus atanapi hubungan jangka panjang anjeun salajengna, anjeun tiasa ngamimitian ku ngaunduh salah sahiji aplikasi kencan ieu.



Upami anjeun kantos online pisan, anjeun panginten terang ngeunaan Tinder.Numutkeun ka Kochava Collective, aplikasi éta ngagaduhan jumlah pangguna paling luhur pikeun sadaya aplikasi kencan di ditu.Sedengkeun seueur pangguna milarian ka Tinder pikeun patepungan kasual, anu sanés mendakan cinta jangka panjang di dieu.



Di Bumble, awéwé mangrupikeun jalma anu tiasa ngamimitian komunikasi.Tangtosna, jenis kelamin anu ngalakukeun tindakan anu pangpayunna henteu masalah pikeun awéwé LGBTQ +, tapi awéwé anu milari dudes tiasa mendakan hawa seger.Kochava nyatakeun kaseueuran pangguna na ogé murag dina umur umur 26 dugi ka 35 taun, janten anu langkung ngora ogé resep éta.



Saha waé anu kantos aya di buruan kencan sakedap parantos ngadangu ngeunaan OkCupid, anu parantos aya ti saprak 2021. Og ayeuna gaduh aplikasi sareng kuesioner tandatangan na tentang sagala rupa ti agama dugi ka mantega kacang vs jelly pikeun ngabantosan anjeun milarian pasangan anu sampurna.



Tina aplikasi anu diprofilkeun ku Kochava, anu ieu ngagaduhan pangkalan pangguna anu bungsu saatos Bumble, kalayan langkung ti satengah pangguna na aya dina yuswa 36 taun. Sareng leres tina namina, situs éta ngaku salaku salah sahiji platform kencan panggedéna di dunya .



Pangguna anu gaduh sababaraha garis seuri sareng untaian pérak tiasa mendakan roh karabat dina aplikasi anu langkung seueur jalma dina demografi na.Data Kochava nunjukkeun yén kaseueuran pangguna MeetMe aya dina kisaran umur 46- dugi 55 taun, dituturkeun caket ku 55 dugi ka 65 bracket.



Salian ti gaduh basis pangguna anu lega, Kochava nyatet yén langkung seueur lalaki tibatan awéwé anu ngaunduh Happn, aplikasi kencan dumasar lokasi.Awéwé anu milari gents, mugia odds tiasa dijantenkeun anjeun.



Ieu mangrupikeun aplikasi kencan anu pangsaéna di ditu pikeun ngabantosan anjeun milarian cinta nalika kahirupan mimiti hirup deui 'normal'



Kencan deui.Kalayan peta jalan kaluar tina lockdown ngamungkinkeun urang tuang sareng nginum di jero rohangan, angkat ka bioskop sareng, ahem, tetep sapeupeuting di imah batur, kami langkung siap deui dina karéta cinta.



Éta sigana anjeun parantos ngaraos capé ku sadayana dina sataun katukang, ku sababaraha kali konci sareng sistem tingkat anu ngabingungkeun anu ngan ukur hiji-hijina cara pikeun nepungan batur nyaéta jalan-jalan di taman sareng kaseueuran waktos anjeun diséépkeun pikeun ngobrol sareng aranjeunna ti jauh.Tapi ku Inggris mimiti dibuka deui, waktuna kanggo masihan kencan deui.



Lebetkeun pilihan anu matak lieur tina pilihan anu béda sareng paméran anu ditawarkeun tina aplikasi kencan anu pangsaéna.Ngusap dina Tinder?Ping pesen di Bumble?Nyusun profil crackin dina Hinge?Nyobian aplikasi Curtn anu anyar, anu dasarna hibrida Tik-Tok sareng Tinder (yep, ieu kanggo anjeun, gen Z)?



Iklan


Éta leuweung di luar sana sareng nalika anjeun sateuacanna tos ngahurungkeun irung nalika aplikasi kencan sareng langkung resep pendak sareng jalma di bar lokal anjeun, aplikasi kencan mangrupikeun surga para singlet anu milari cinta ayeuna.Henteu ngan ukur ieu, tapi aplikasi sorangan ayeuna dibanjiran ku pilihan - nyaring mewah pikeun jangkungna atanapi nyungkeun saran dina liburan anjeun salajengna?Aya aplikasi pikeun anjeun.



Kuring nyobian garis pembukaan top 10 Bumble sareng ieu anu paling suksés.





Maca salajengna



Kampanye ieu ku kencan aplikasi Badoo manceran terang ngeunaan kencan di komunitas LGBTQIA +, sareng pesen-pesenna kuat pisan



'Kuring bakal nyarios kencan jujur ​​téh geulis punk pikeun jalma trans'



Dina kemitraan sareng Badoo





Numutkeun ka ulikan ti Bumble, langkung tidua per tiluréspondén nganggo aplikasi pikeun mendakan hubungan anu tetep.Ieu nunjukkeun yén, sanaos naon anu anjeun pikirkeun, populasi Inggris siap sareng daék pendak sareng jangka panjang.



Tinder parantos ngaluarkeun sababaraha tips kanggo anu milari cinta post-lockdown ogé.Numutkeun kana aplikasina, 71% pangguna nganggap éta breaker deal upami pertandinganana ngagaduhan kayakinan politik anu béda pikeun aranjeunna sareng 74% pangguna moal kencan sareng jalma anu ngagaduhan pandangan anu béda dina lingkungan sareng kelestarian, janten panginten nganggo topik ieu salaku breaker és pikeun nyingkahan aranjeunna ti jalan awal.



Janten, kumaha anjeun terang aplikasi mana anu ngagaduhan téknologi pangsaéna?Naon fitur anyar anu nuju dikembangkeun?Anu mana anu ku jalma tunggal anu 'pangsaéna' nya éta, naha anjeun nangtoskeun éta ku patandingan anu paling cerdas, jangkung, atanapi anu sampurna?



Anjeun untung, kami parantos nyobian sareng nyobian pilihan aplikasi kencan anu pangsaéna di pasar sareng kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun milari pertandingan anu sampurna (aplikasi éta, nyaéta. Henteu aya jaminan dina beau anyar, punten).



Iklan


Ieu mangrupikeun tren kencan anu dipikaterang pikeun 2021 - kalebet 'Retroshading' sareng 'Houseplanting'





Nyangkut naon anu kedah dicarioskeun?Coba garis pambuka anu pangsaéna pikeun Bumble supados paguneman awal ngalir kalayan gampang.



Peryogi kiat propil?Ieu tips luhur ti Tinder ngeunaan kumaha ngagaduhan profil aplikasi kencan anu pangsaéna.



Aplikasi kencan anu pangsaéna pikeun:ngubaran kacapean aplikasi kencan.



Lumayan kamungkinan aplikasi kencan paling ekslusif sareng paling diantisipasi ti 2021, Kemis diluncurkeun dina Méi sareng, sakumaha namina nunjukkeun, éta ngan ukur dianggo dinten Kemis.Éta ngan ukur aplikasi pikeun anggota anu ngan ukur sayogi pikeun jalma-jalma di London sareng New York City - sateuacan diluncurkeun, éta parantos ngagaduhan 110.000 pangguna anu didaptarkeun, janten seueur anu tiasa dipilih ti dieu.



Waragad:Gratis, tapi éta ngan ukur anggota sareng ngan sayogi di London sareng New York City.



Aplikasi kencan anu pangsaéna pikeun:Upami anjeun henteu raoseun sareng tanggal IRL



Anjeun gaduh 24 jam, sareng anjeun kéngingkeun kecap munggaran - henteu aya tekanan, leres?Bumble ngarecah aturan kencan anu teu dikedalkeun dimana urang ngantosan didatangan - bal sacara resmi di pengadilan anjeun di dieu.Aranjeunna ogé ngaluncurkeun obrolan video sareng fitur nelepon sora dina aplikasi (deui, awéwé éta bakal ngalih heula), janten upami anjeun masih ngaraos langkung raoseun sareng tanggal virtual, pencét Bumble.Coba tanyakeun ka sadayana sadayana patarosan anu sami upami anjeun hoyong ningali kumaha aranjeunna sadayana ngukur, ngubaranana sapertos wawancara padamelan atanapi milari 'minuman virtual Kamis anu diuji sareng diuji?'upami anjeun rumaos kendel.



Ongkos:Gratis, sareng pilihan premium 'Bumble Boost' sareng fitur beeline tina £ 6,99.



Blok panulis?Pariksa tip anu dipasihkeun ku Bumble ngeunaan sapuluh garis pambuka anu pangsaéna.



Aplikasi kencan anu pangsaéna pikeun:Ningali kapribadian batur (ogé katingalina) dina pandangan heula



Hinge ngamungkinkeun anjeun ngaropea profil anjeun pikeun nambihan tilu bit konci inpormasi pribadi - ngaku ieu bakal ngabantosan anjeun mendakan hal anu langkung nyata.Anjeun pastina tiasa nyaritakeun langkung seueur ngeunaan pasangan poténsial anjeun tina profilna, tapi anu dicekelna?Éta hadir sareng tekanan anu bakal datang sakumaha lucu, pikaresepeun sareng gampang debonair.Tambih deui waleranna panginten janten sepuh - urang nampi, jalma benci sareng tukang leumpang lalaunan.Penting pikeun waktos sapertos kieu, anjeun tiasa nambihan pidéo kana profil anjeun supaya pertandingan anjeun tiasa raoseun pikeun kapribadian anjeun.Tapi anu langkung penting deui,fiturHinge'Date from Home' anupangénggalnangamungkinkeun anjeun pikeun tandatanganan pertandingan anjeun nalika anjeun siap pikeun titimangsa virtualtapisapertos nalika anjeun cocog, aranjeunna moal terang dugi aranjeunna parantos ngalakukeun anu sami.Cegah isin, sareng pasang kekecapan ejaan anjeun dina sindiran ka hiji sisi nalika anjeun ngarobih kana tanggal digi.



Ongkos:Gratis kanggo diunduh, kalayan pilihan Langganan Hinge tina £ 10,49



Aplikasi kencan anu pangsaéna pikeun:Kemungkinan sajajalan



Henteu aya rusiah yén Tinder mangrupikeun aplikasi anu paling seueur dianggo, paling jenuh sareng éta ngarobah cara urang kencan.Upami anjeun milari sababaraha pilihan, Tinder mangrupikeun tempat pikeun anjeun.Éta ngagaduhan fitur anu disebatna Loops dimana anjeun tiasa ningali GIF tina patandingan poténsial, anu tiasa dianggo pikeun meresihan ucing sateuacan netepkeun tanggal pidéo.Bantahan: 4 ti 5 propil ngagaduhan anjing sareng / atanapi torsos taranjang.Ukur ngantep urut ngagulkeun anjeun.



Ongkos:Gratis, kalayan pilihan Tinder Plus tina ngan ukur 79p!



Aplikasi kencan online paling populér di Amérika Serikat, ku ukuran audién



Ti Séptémber 2021, Tinder ngalaporkeun jangkauan pemirsa 7,86 juta pangguna di Amérika Serikat, ngajantenkeun kencan online paling populér.Bumble anu peringkat kadua ngagaduhan 5.03 juta pangguna sélulér AS.Sacara global, tinder.com rengking katilu situs wéb online pang populerna anu katilu dina bulan Maret 2021, kalayan sakitar 59 juta kunjungan salami bulan ieu.Situs kencan anu terkenal dina mangsa ieu badoo.com, kalayan 182,5 juta kunjungan per bulan.



Démografi pangguna Tinder di Amérika Serikat



Dina bulan April 2021, jalma anu umurna antara 30 sareng 44 taun nyiptakeun pangsa pangageungna pikeun pangguna Tinder di Amérika Serikat.Tinder kirang kasohor di antara déwasa dina kelompok umur 55-64, kalayan ngan genep persén réspondén nganggo aplikasi kencan.Salaku tambahan, Tinder narik sacara signifikan langkung seueur lalaki tibatan pangguna awéwé, kalayan saham masing-masing 72 persén sareng 28 persén.



Aplikasi kencan anu pangsaéna pikeun 2021



Spring parantos ayun-ayunan, sareng aplikasi kencan anu pangsaéna siap ngabantosan upami pikiran anjeun parantos robih ka roman - khususna ayeuna yén larangan-akibat anu ditumpukeun ku pandemik pikeun nohonan jalma sacara pribadi ngaleutikan di sababaraha daérah.



Sanés pandemi éta parantos ngalambatkeun tumuhna aplikasi kencan.Laporan Pasar dina adegan aplikasi kencan mendakan yén luhur 20 kencan aktip ningali pangguna sadidinten anu aktif tumuh 1,5 juta taun ka pengker.Nambahkeun fitur obrolan video, sapertos seueur aktip kencan, pastina ngabantosan.





Ayeuna, ku jalma-jalma siap usaha di dunya deui, aplikasi kencan anu pangsaéna teraskeun nyaring fiturna, nyiapkeun fitur kaamanan pikeun ngabantosan anjeun langkung raoseun ngeunaan hubungan sareng jalma asing.Sababaraha aplikasi teras-terasan unggul dina ngabantosan anjeun milarian flings sareng jalma anu sami sareng anu sanésna langkung fokus kana ngabantosan anjeun ngawangun hubungan jangka panjang.Naon waé anu dipikahoyong ku haté anjeun, aya aplikasi kencan di luar sana anu diluyukeun sareng pandangan sareng kabutuhan anjeun.



Upami anjeun milarian milarian sosobatan, kami tiasa ngabantosan anjeun milah seueur pilihan bersaing pikeun mendakan aplikasi kencan anu pangsaéna anu cocog sareng kabutuhan khusus anjeun.



Naon aplikasi kencan anu pangsaéna?



Nalika ngeunaan milarian cinta di jaman sélulér, sesah ngagulingkeun Tinder, salah sahiji aplikasi kencan panggedéna sareng pangsaéna anu ogé saum sareng jangkauan lega.Tinder ngagaduhan reputasi pikeun ngabantosan anjeun mendakan pancing-gancang, sanaos ogé kapayun pikeun mendakan mitra anu langkung permanén sareng tambahan panganyarna pikeun aplikasi parantos ningkatkeun kasalametan pangguna bari nambihan fitur pidéo.



Aplikasi kencan anu sanés nganggo kakuatan nyalira.Bumble masihan kakuatan pikeun nyieun babaturan anyar pikeun anggota awéwéna, sedengkeun OKCupid nawiskeun sababaraha alat anu béda pikeun milarian roman.Eharmony gaduh algoritma anu terkenal pikeun nyapasangkeun jalma, sedengkeun tujuan akhir Hinge nyaéta supaya jalma-jalma ngahapus aplikasi na tina teleponna (sigana kusabab anjeun mendakan konéksi anu langgeng sareng henteu kaluar tina frustasi).Malah Facebook parantos ngalakukeun tindakan, sareng jasa kencan anu dihijikeun sareng jaringan sosial anu masif.



Milarian pasangan anu sami séks?Grindr mangrupikeun panaratas dina rohangan éta, sedengkeun Her nawiskeun aplikasi kencan kanggo pangguna lesbi sareng biseksual.



Sateuacan teuleum mendakan aplikasi kencan anu pas pikeun milarian pasangan anu pangsaéna, tong hilap nimbangkeun privasi.Entong ngan ukur nyingkirkeun kabijakan privasi tina aplikasi kencan naon waé anu anjeun anggo, sabab éta kabijakan tiasa ngajelaskeun kumaha waé situs kencan sareng data pribadi anjeun.Ogé waspada yén seueur aplikasi kencan - kalebet sababaraha dina daptar aplikasi kencan anu pangsaéna ieu - dipimilik ku perusahaan anu sami.Grup Pertandingan, salaku conto, henteu ngan ukur ngaoperasikeun Match.com tapi ogé Tinder, OKCupid sareng PlentyOfFish.



Aplikasi kencan anu pangsaéna ayeuna



1. Tinder (Android; iOS)



Tinder muru jalan satapak anu ditetepkeun ku Grindr nuju dunya aplikasi kencan gesek sareng ngagulung.Dina raray na, Tinder ngadorong anjeun ngadamel deet, nyandak kaputusan ngeunaan pasangan poténsial.Anjeun ngadamel profil saderhana sareng sakedik poto sareng sababaraha kalimat ngeunaan diri anjeun, teras buang diri dina rahmat Internét.



Aplikasi nembongkeun single di daérah anjeun.Upami anjeun resep, gesek poto ka katuhu;upami henteu, gesek ka kénca.Upami anjeun duaan ngusap ka katuhu, anjeun tiasa ngirim pesen sareng nyetél naon waé.(Museurkeun upping game Tinder anjeun? Kami ngagaduhan tip ngeunaan cara ngagunakeun Tinder sapertos pro.) Ningkatkeun kaanggotaan Ditambah atanapi Emas anu dibayar di Tinder masihan anjeun fitur premium sapertos suka atanapi rewind anu teu aya anu bakal masihan mitra anu kadua kasempetan.



Tinder terus tinker sareng formula na, ngagulung fitur pidéo anu ngamungkinkeun anjeun nelepon video dina aplikasi pikeun pertandingan tanpa tukeur detail pribadi (tambahan anu penting pisan dina jaman COVID-19).Parobihan anu langkung penting ogé ngenalkeun fitur Pusat Kasalametan anu aya hubunganana sareng aplikasi Noonlight sareng nyayogikeun tombol panik upami anjeun ngantep tanggal anu anjeun raoskeun henteu aman.Akhir taun ayeuna, Tinder ngarencanakeun ngantep anjeun ngalakukeun pamariksaan tukang jalma, narik data tina rékaman umum.Fitur éta bakal sumping kana aplikasi kencan anu sanés anu dioperasikeun ku Tinder pemilik Match Group, nyatana.



2. Bumble (Android; iOS)



Bumble tujuanna pikeun ngabantosan anjeun ngantunkeun tanggal atanapi milarian babaturan énggal di daérah anjeun, sareng éta lebah ratu (awéwé mana waé) pikeun ngalakukeun tindakan anu munggaran saatos dua jalmi saling nyambung sareng janten bagian tina tempat saréna masing-masing.Henteu seueur waktos kanggo nyéépkeun - ngan aya 24 jam pikeun ngalakukeun sababaraha jinis kontak atanapi sambunganna ngaleungit salamina.Kanggo hubungan anu sami sareng hubungan silaturahim, naha jalmi kedah ngalih dina waktos 24 jam sateuacan hubungan éta musna, sanaos anjeun tiasa kéngingkeun perpanjangan 24 jam.



Ngan ukur ningali pikeun ngalegaan bunderan babaturan anjeun, sabalikna tina hubungan romantis?Bumble gaduh fitur BFF pikeun jalma anu henteu milari tanggal sareng bagian anu misah pikeun kontak bisnis.Pamutahiran Bumble Boost, anu kisaran ti $ 2,99 dugi ka $ 8,99, ngajantenkeun langkung gampang sareng gancang pikeun pendakan atanapi titipan jalma.



Bumble nambihan pidéo dua taun ka pengker, masihan salah sahiji aplikasi kencan anu pangsaéna dina jaman panyumputan.Wengi Anyar Salaku tambahan parantos nambihan gim dimimitian ku kaulinan trivia pikeun masihan anjeun sareng kencan anjeun hal anu tiasa dilakukeun dina obrolan video anjeun.



3. OkCupid (Android; iOS)



OkCupid gaduh alat userbase masif sareng lugas langsung.Tapi daripada istirahat dina kamahéran na, OKC tetep nyaring sareng nambihan fitur kana aplikasi kencan luhur na, sapertos sistem "Rasa" anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun gancang ningali rasa anu ngagugah tina patandingan poténsial, sapertos Kinky Nerds, Beard Lovers, World Traveler , jsb.



Sadaya ieu salian ti alat olahtalatah OkCupid, kuis kapribadian, integrasi Instagram sareng karesep lami anu sanés.Langganan premium nambihan fitur-fitur sanésna, sapertos pakakas milarian olahan sareng kamampuan ningali pangguna anu resep ka anjeun.



4. Match.com (Android; iOS)



Match.com nawiskeun pangguna na pikeun pangalaman kencan freemium dina Android sareng ios.Pangguna gratis tiasa nyetél propil online, unggah sababaraha gambar nyalira teras kalibet kana sababaraha flirting online kalayan "winks", sareng ngirimkeun pertandingan anu anyar ka aranjeunna unggal dinten.Fitur anu langkung lengkep, sapertos kamampuan ningali saha anu parantos mariksa profil anjeun sareng resep gambar anjeun, tiasa dikonci ku langganan Match.com.



Pertandingan parantos teras-teras nambihan fitur-fiturna, sapertos Mixer sapertos Tinder, integrasi Android Wear sareng Apple Watch, sareng tambahan corétan sora sareng pidéo kana profil anjeun.April ieu, sareng jalma-jalma anu nyangkut di bumi, Pertandingan ngaluncurkeun Vibe Check, anu ngamungkinkeun anjeun ngaraosan obrolan video kalayan pertandingan anjeun.



Sapertos Tinder, Match ogé nambihan fitur kaamanan anu ngamungkinkeun anjeun waspada babaturan upami anjeun kencan sareng ngaraos henteu aman.Ditambahkeun anu anyar nembé bahkan ngamungkinkeun anjeun netepkeun pandangan politik anjeun, janten anjeun langkung saé tiasa mendakan jalma anu pandanganana sajajar sareng anjeun (atanapi henteu, upami anjeun yakin yén lawanna pikaresepeun).



5. Facebook (Android, iOS)



Facebook Dating, mimiti diumumkeun deui di 2021, diluncurkeun di Amérika Serikat taun ka tukang saatos uji coba di nagara-nagara sanés.Jasa ieu saprak ngalegaan ka Éropa, kaasup Inggris



Bagian opt-in tina jaringan sosial, Facebook Dating fokus kana ngabantosan anjeun milarian hubungan jangka panjang, sanés hook-up.Anjeun ngakses bagian Kencan ti jero aplikasi sélulér Facebook, nyetél profil Kencan anu misah tina profil Facebook biasa anjeun.Ti dinya, Facebook mendakan pertandingan pikeun anjeun dumasar kana karesep, minat sareng kagiatan anjeun dina situs jejaring sosial.



Facebook moal nyarankeun pertandingan di antara jalma-jalma anu anjeun parantos kenal di Facebook, kecuali upami anjeun nganggo fitur Secret Crush tina jasa dimana anjeun tiasa milih dugi ka salapan babaturan Facebook atanapi pengikut Instagram anjeun gaduh minat. Upami aranjeunna ogé ngungkabkeun minat ka anjeun liwat Rahasia naksir, Facebook bakal cocog anjeun.



Anjeun tiasa nambihan tulisan Instagram kana profil Kencan Facebook anjeun ogé ngabagi carita Facebook sareng Instagram.Sapertos jasa kencan anu sanés, Kencan Facebook nambihan kamampuan pikeun nelepon pidéo ka anu anjeun pikahoyong, nganggo aplikasi Messenger perusahaan.



6. Grindr (Android; iOS)



Grindr ngamungkinkeun lalaki homo sareng biseksual pendak sareng lalaki anu sami panginten di caketna.Nyiptakeun profil mangrupikeun pangalaman anu cukup minimal, museur kana profil profil, nami pangguna, sareng sababaraha patarosan saderhana, sareng milih "Suku" anu ngajelaskeun jinis anjeun, teras anjeun atos mendakan pangguna sanésna sareng ngobrolkeun aranjeunna sababaraha menit.



Grindr bébas dianggo sareng didukung iklan, tapi vérsi premium, Grindr Xtra, nawiskeun browsing tanpa iklan salian ti fitur sanésna sapertos nambihan sababaraha Suku sareng saringan pencarian anu maju.Hiji kakurangan anu kasohor?Beda sareng aplikasi kencan anu sanés, nyorong béwara pikeun pesen meryogikeun Grindr Xtra.



7. eharmony (Android; iOS)



eharmony mangrupikeun pamaén anu lami di buruan kencan online, sareng layanan anu pangheulana nyorong sistem algorithmic pikeun nyobaan nyieun pertandingan kencan anu pangsaéna pikeun anggotana.Sakali anjeun ngadamel akun, pangguna ngalangkungan "Hubungan Angket" kanggo nyiptakeun profil kapribadian anu ngabantosan cocog anjeun sareng pangguna sanés anu pikir eharmony anjeun bakal pencét.Saban poé, aplikasi bakal nyayogikeun anjeun pilihan pertandingan sareng daérah kasaluyuan anjeun;anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun nyambung upami minatna saling.



Palanggan premium kéngingkeun pilihan cocog sareng pamanggihan anu diperluas, sareng fitur sanésna sapertos tiasa ningali saha anu nembé ningali profil anjeun.



8. Kopi Tepang sareng Bagel (Android; iOS)



Coffee Meets Bagel nyandak pendekatan anu sabalikna pikeun seueur aplikasi kencan anu pangsaéna, nyobian fokus kana kualitas tibatan kuantitas.Saban dinten siang, aplikasi éta bakal ngintunkeun lalaki sababaraha pilihan patandingan poténsial dumasar kana profil sareng karesepna, sareng awéwé teras dikintunkeun sajumlah pertandingan anu parantos nunjukkeun minat ka aranjeunna, sahingga pilihan awéwé pikeun balesan anu sami.Upami daya tarikna saling, maka aplikasi bakal nyetél anjeun sareng jandéla obrolan 7 dinten sareng pembuat és.



Desain ulang aplikasi kencan nempatkeun langkung nekenkeun kana propil pangguna, masihan anjeun kamampuan pikeun masihan koméntar kana profil sareng poto dina ngaharepkeun ngadukung langkung seueur hubungan antara Coffee Meets Bagel.



Unduh Kopi Meets Bagel:Android,iOS



9. Nya (Android; iOS)



Anjeunna mangrupikeun aplikasi kencan sareng jaringan sosial anu dirancang kalayan panggunaan awéwé lesbi, biseksual sareng anu anéh.Anjeun daptar sareng akun Facebook atanapi Instagram, teras ningali aliran kagiatan tina pangguna Her anu diverifikasi sanés di daérah anjeun sareng sacara global.Anjeun tiasa Suka poto pangguna anu sanés, sareng upami minatna saling, aplikasi bakal ngaitkeun anjeun ngobrol.



Tangtosna, éta ogé henteu ngan ukur nohonan calon calon, kalayan aplikasi nawiskeun fitur sosial, berita sareng tulisan ngeunaan masalah LGBTQ, kajadian, patarosan sareng seueur deui.Nalika aplikasi gratis dianggo sareng daptar, langganan premium nambihan fitur tambahan.



10. Hinge (Android; iOS: $ 10.99 / bulan)



Nolak nuturkeun jalan satapak anu dibakar ku aplikasi anu didorong ku gesek sapertos Tinder, dating app Hinge nempatkeun fokus na kana hubungan sareng paguneman anu pikaresepeun.Nyatana, tujuan layanan sacara jelas-jelas nyatakeun nyaéta ngajantenkeun anjeun ka titik dimana anjeun parantos ngahapus aplikasi sadayana - panginten kusabab anjeun parantos mendakan cinta sareng sanés kumargi anjeun ngagaduhan aplikasi éta.



Hinge ngahurungkeun irung na nepi ka ngusap pikeun profil anu langkung lengkep anu anjeun ngeusian ku gambar sareng carita.Pamaké teras tiasa milih resep sareng mairan kana naon waé dina profil éta, sareng anu janten starter paguneman silih.Unggal dinten, anjeun tiasa mariksa rekomendasi anyar, ogé ningali jalma anu resep kana naon waé dina profil anjeun.



Hinge ngabales gancang kaayaan panyumputan-di-tempat urang ditumpukeun ku pandemi coronavirus ku ngaluncurkeun fitur Date From Home.Parobihan anu sanés kalebet damel babarengan sareng anu resep sareng Chipotle sareng Uber Eats pikeun ngadorong pangguna pikeun ngagaduhan tanggal tuang anu jauh tina sosial.Sareng desain ulang taun kamari ngenalkeun fitur Standouts anu nyorot jalma anu langkung gampang janten jinis anjeun, sareng jejer anu panginten Hinge bakal narik paguneman sareng pertandingan anu anjeun pikahoyong.



11. Snack (iOS)



Bayangkeun TikTok, tapi pikeun kencan, sareng anjeun ngagaduhan raos anu saé pikeun ditawarkeun ku Snack.Aplikasi kencan ieu nunjukkeun tekenan kana video pondok.Anjeun milah-milah eupan pidéo bubuka pikeun ningali saha waé anu narik minat anjeun, langkung milih jalma anu anjeun hoyong kenal.Upami aranjeunna pikaresep kana pidéo anjeun, anjeun bakal tiasa silih DM.



Tekenan kana pidéo ngajantenkeun Snack mangrupikeun pilihan aplikasi kencan anu saé pikeun waktos anu jauh sacara sosial, sanaos pokona jelas dina riungan sahandapeun 30 taun.Snack ngan sayogi dina iPhone ayeuna-ayeuna, sanaos anjeun tiasa daptar kanggo dibéjaan nalika versi Android turun.



12. XO (Android, iOS)



XO hoyong nempatkeun sababaraha hal anu pikaresepeun kana kencan deui ku ngagunakeun permainan pikeun ngabantosan és na.Kuis, gambar kaulinan sareng kagiatan pésta sanés ngamungkinkeun anjeun bagikeun seuri sareng anu énggal sareng panginten ngajalin koneksi anu nyababkeun hubungan.



Anjeun mendakan pertandingan ku ngeusian profil sareng pendak sareng jalma anu gaduh suka anu sami.Atanapi anjeun tiasa nyobian salah sahiji pasangan XO anu sanésna, langkung acak.Tanggal Buta ngajantenkeun anjeun kontak sareng batur pikeun maénkeun kaulinan sareng silih tukeur pesen sateuacan anjeun ningali profilna, sedengkeun Acak nempatkeun anjeun hubungan sareng batur ti mana waé di dunya.



Jalma anu serius ngeunaan milarian anu penting ayeuna ogé hoyong sababaraha aplikasi kencan anu pangsaéna sanés, tapi XO siga anu pikaresepeun, cara kasual pikeun nyieun babaturan anyar - sareng meureun silaturahim éta mekar janten langkung seueur.



13. Kippo (Android, iOS)



Tangtosna, aya langkung ti hiji cara pikeun kaulinan online, sareng Kippo katingalina narik minat pamaén online dina milarian sosobatan anu sakedik.Aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngaropea profil anjeun nyalira - langkung unik, langkung saé - dimana anjeun tiasa pamer hal-hal anu anjeun resep pisan.Aplikasi éta teras nyobian mendakan pertandingan dumasar kana kaulinan anu anjeun pikaresep.



Sakali anjeun mendakan pertandingan, anjeun siap DM sareng ngobrol, sanaos tingkat gratis Kippo gaduh sababaraha watesan sabaraha propil anjeun tiasa gesek unggal dinten sareng sabaraha pesen anu tiasa dikirim.Ngagabungkeun sareng tingkat Kippo Infinity anu mayar kanggo $ 10 sasasih ngaleungitkeun larangan éta.



Kippo nyarios yén éta negeskeun yén saha waé anu ngagunakeun jasa na mangrupikeun jalma anu saleresna, sareng aya moderat pikeun ngajauhkeun palaku jahat.



14. Sakali (Android, iOS)



Sakali hoyong ngalambatkeun sapuan anu ngageleger anjeun nalika anjeun nyobian mendakan pertandingan idéal anjeun.Daripada senar poto anu teu aya tungtungna pikeun milah-milah, Sakali masangkeun anjeun sareng hiji pasangan poténsial sapoé, sareng anjeun ngagaduhan 24 jam pikeun ngalakukeun sambungan.Anjeun tiasa teras ngobrol saatos éta upami anjeun duaan resep anu sanés, tapi ideu na nyaéta fokus ngan ukur hiji jalma dina hiji waktos, janten anjeun tiasa ningali naha hubungan anu langkung awét tiasa.



Pertandingan anu diciptakeun ku Sakali algoritma, anu ngagambar dina profil anjeun sareng kabiasaan anjeun anu kapungkur pikeun milarian pertandingan anu ideal.Anjeun tiasa nganggo Sakali gratis, tapi kaanggotaan anu mayar nyepetkeun prosés milarian sareng masihan anjeun langkung seueur pertandingan unggal dinten upami anjeun pikaresep.



15. Kajadian (Android, iOS)



Happn nyaéta sadayana ngeunaan jalma anu jalur anu anjeun tiasa ngalangkungan anu anjeun pikaresepeun sareng panginten ogé ngalakukeun hal anu sami.Ladénan bobogohan dumasar lokasi, Happn nunjukkeun anjeun propil pamaké Happn sanés anu parantos anjeun jalan, sapanjang sareng waktos sareng lokasi.Anjeun tiasa resep propil naon waé anu muncul, sareng upami raosanana silih, aplikasi masihan anjeun pilihan pikeun nyambung.Pilihan mayar nawiskeun kamampuan "Say Hi" kana propil anu sanés, anu kalebet béwara, ogé kamampuan ningali profil anu resep ka anjeun.



16. Raya (iOS, $ 7,99 per bulan)



Di antara jaringan jejaring propésional sareng layanan kencan paywall-gated aya aplikasi sosial Raya.Aplikasi ios mimitina dimimitian salaku jasa kencan konci-low, tapi ogé mimiti dipaké pikeun nyieun kontak jaringan profésional sareng rerencangan, khususna di antara industri-industri kreatif.Kanyataan yén selebriti sareng pangaruh parantos mimiti muncul dina Raya sigana ngabantosan profil aplikasi diantawis aplikasi kencan anu pangsaéna.



Anjeun henteu ngan ukur asup ka Raya sacara otomatis - calon anggota kedah ngirim aplikasi, anu bakal diparios, sateuacan anjeun nampi.Upami anjeun kéngingkeun kleub, maka kaanggotaan hargana $ 7,99 per bulan, atanapi $ 29.99 langkung 6 bulan.



17. Seueur Kencan Ikan (Android; iOS)



Seueur Kencan Ikan henteu ngagaduhan jero fitur anu dipendakan dina sababaraha aplikasi anu sanés, tapi éta pikeun lega.Aplikasi kencan gratis ieu mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna sareng pang populerna di dunya, kalayan langkung ti 70 juta anggota anu ngalangkungan dunya anu nyarios basa Inggris.



Pangguna nyetél propil saderhana, kalebet umur, pendidikan sareng profési, teras milarian kamungkinan pertandingan sareng pesen ka aranjeunna.Seueur Lauk tetep nambihan tweaks alit pikeun aplikasi na, kalebet Chat Heads pikeun pangguna Android, VoIP nyauran pangguna premium sareng unggah gambar Instagram.Anjeun ogé bakal mendakan fitur livestream gratis anu nyorong kencan ngalangkungan video.



18. Badoo (Android; iOS)



A pinunjul dina widang euyeub ngeunaan aplikasi kencan, Badoo ngagaduhan 370 juta-tambah pangguna ti langkung ti 190 nagara anu béda, sadayana ngabagi profil sareng poto nalika milarian pertandingan.Aplikasi ngagunakeun seueur seueur cara pikeun milarian pertandingan anu pikaresepeun, ti sistem swiping sapertos Tinder dugi ka ningali profil pangguna anu caket.



Badoo nempatkeun premium pikeun mastikeun yén pangguna na jalma anu diverifikasi, tibatan penipuan gaya-"lele", kalayan metode verifikasi dumasar kana foto anu diunggah, akun média sosial anu nyambung sareng verifikasi telepon.Nalika aplikasi haratis dianggo, anjeun ogé tiasa mésér kiridit premium $ 2,99 kanggo ningkatkeun pisibilitas atanapi ngalanggan mangtaun "Super Powers," anu nyayogikeun fitur anu diperluas.



19. Clover Dating App (Android; iOS)



Sakedik Tinder sareng sakedik OkCupid, Clover nyandak pendekatan kantong grab kalayan sababaraha cara pikeun milarian sareng minuhan patandingan poténsial, ti Tinder sapertos ngagésér kana angket, perencana tanggal, sareng profil anu lengkep sareng daptar kapentingan.



Clover nyingkahan jebakan kuda poni hiji-trik pangalaman aplikasi kencan anu langkung difokuskeun, janten upami anjeun kantos bosen kana gaya swiping, anjeun tiasa teras nyobian ngiringan mixer langsung, parios gim 20 Patarosan, atanapi bahkan ékspérimén sareng Clover "dina paménta bobogohan. "Sapertos aplikasi anu sanés, Clover ngagaduhan tingkatan premium anu tiasa ningkatkeun pisibilitas sareng nambihan atanapi ningkatkeun fitur anu tos aya.



20. Heybaby (iOS)



Kolot hiji anu milari cinta panginten moal ngaraos nyaman ngusap pilihanna dina aplikasi hookup.(Atanapi panginten aranjeunna - kami henteu di dieu pikeun nangtoskeun.) Tapi pikeun jalma anu resep kana komitmen jangka panjang, Heybaby pantes diperiksa.Aplikasi na nempatkeun dirina salaku pilihan kencan pikeun jalma anu boh ngagaduhan murangkalih atanapi pasti hoyong ngabangkitkeun aranjeunna di pikahareupeun ku pasangan jalma sareng pasangan anu dipikiran.



Heybaby katingali ngabédakeun dirina tina aplikasi anu fokus-hubungan ku ngagunakeun angket anu pikaresepeun pikeun ngukur kasaluyuan anjeun sareng calon mitra.Sareng patarosan ngeunaan murangkalih - kalebet kaayaan kulawarga anjeun ayeuna - sumping langkung tiheula, janten anjeun tiasa pendak sareng jalma anu sami pandanganana.



Aplikasi ieu diluncurkeun di San Fransisco mimitina, kalayan rencana rék dilegakeun ka pasar sanés.Dallas ditambahan usum gugur kamari.Kanggo ayeuna, Heybaby ngan ukur aya di ios, sanaos pabrikan aplikasi ogé hoyong ngaleupaskeun pérsi Android ogé.



Unduh Heybaby:iOS



Kumaha mendakan aplikasi kencan anu pangsaéna



Anjeun bakal kéngingkeun kasuksésan panggedéna milarian roman ngalangkungan aplikasi kencan upami anjeun mimiti milari naon anu anjeun pilari.Upami flings kasual sareng hook-up anu janten fokus anjeun, isin tina aplikasi anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun milarian hubungan jangka panjang.Nya kitu, upami anjeun bosen nangtung hiji wengi, aplikasi kencan anu langkung neken ngusap tibatan nyocogkeun jalma anu cocog langkung dipikaresep pikeun ngaganggu anjeun.



Diomongkeun ngeunaan hanjelu, teu aya anu langkung matak pikasieuneun tibatan nganggo aplikasi kencan anu dieusi propil palsu.Perhatoskeun naon jasa kencan dilakukeun pikeun mastikeun yén anjeun ngan ukur disapasangkeun sareng jalma-jalma anu ngémutan hal-hal serius (atanapi paling henteu sakumaha seriusna anjeun.) Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun merhatoskeun jasa naon anu dilakukeun. ngajaga privasi pangguna na.



Kusabab seueur kota masih ngagaduhan wates ngan ukur sabaraha urang tiasa kumpul di tempat umum, langkung saé mertimbangkeun aplikasi anu nawiskeun sababaraha bentuk obrolan video, supados kahirupan cinta anjeun henteu ditunda nalika pandemi coronavirus .



Sakumaha saéna anjeun tiasa merhatoskeun langkah-langkah kaamanan sareng sabaraha data anjeun tiasa dibagi.Situs kencan tiasa nandangan pelanggaran kaamanan, sapertos jasa naon waé, janten nganggo prakték kata sandi anu saé sareng henteu nganggo deui inpo login anjeun parantos kaiket kana akun sanés.



Aplikasi Kencan Pangsaéna pikeun 2021



Naha anjeun milarian hubungan santai, hubungan anu serius, atanapi bahkan perkawinan, kami parantos nguji sadayana pesaing utama janten anjeun henteu kedah miceun waktos anjeun tiasa nyéépkeun kencan.



10 Pilihan Top Kami



Pangsaéna pikeun Hubungan Jangka Panjang



Pertandingan



Pangsaéna pikeun Bobogohan Kasual



Tinder



Pangsaéna pikeun Kencan Awéwé-Mimiti



Ngabuburit



Pangsaéna pikeun Profil Anu Éndah



Hinge



Pangsaéna pikeun Bobogohan Nerdy



Kippo



Pangalusna pikeun Patarosan Dipikir



OkCupid



Pangalusna pikeun Takers Tés



eharmony



Pangsaéna pikeun Pangguna Facebook



Kencan Facebook



Pangsaéna pikeun Pesen Tanpa Wates



POF (Nyatu Lauk)



Pangalusna pikeun Angket Gancang



EliteSingles



Naha anjeun milarian hubungan jangka panjang atanapi telepon gancang, aya aplikasi kencan di luar sana kanggo sadayana.Ti hyper-spésifik — FarmersOnly, JDate, 3Fun — dugi ka umum anu urang marios di dieu, anu matak langkung lega, naon anu anjeun kedah terang pikeun mendakan cinta hirup anjeun ... atanapi ngan ukur cinta anjeun dina wengi?Bar, klub malam, sareng tempat-tempat rapat tradisional sanés panginten tiasa dibuka deui, tapi kumaha amanna?Situs sareng aplikasi kencan mangrupikeun jalan pikeun jalan ayeuna, kalayan jasa-jasa anyar dina unggal waktos.Aplikasi kencan anu ngan ukur dianggo dinten Kemis?Konsep naon!Seueur ogé anu ngagaduhan jasa vidéo khusus anu aranjeunna ngenalkeun khusus pikeun ngungkulan kencan di dunya pasca-COVID, sakumaha urang bakal ngajelaskeun engké.Kalayan seueur pilihan, kumaha anjeun tiasa mendakan pertandingan anu sampurna, anu anjeunasih?



Ngamimitian Kalayan Aplikasi Kencan



Hal kahiji anu anjeun kedah mutuskeun nyaéta tingkat komitmen anjeun. Sapertos, sabaraha anjeun badé mayar supados haté anjeun pitter-patter? Sababaraha aplikasi, sapertos Nyatu Ikan, ngantepkeun anjeun ningali profil sareng ngirim pesen gratis. Kaseueuran anu sanés ngantepkeun anjeun ningali patandingan poténsial anjeun tanpa ngeusi batre, tapi aranjeunna ngajantenkeun anjeun ngalanggan sareng ngalanggan upami anjeun hoyong leres-leres ngahontal éta tanpa wates-khususna upami minatna hiji sisi. Sedengkeun biaya bulanan pikeun aplikasi anu urang marios di dieu dibanderol ti $ 10 dugi ka langkung ti $ 40, seuseueurna nawiskeun diskon upami anjeun komitmen kana langganan jangka panjang, sapertos genep bulan atanapi sataun. (Anjeun henteu sieun komitmen, sanés?)



Teras aya sadayana tambihan.Pilihan — ngantep anjeun mayar kanggo naékkeun peringkat anjeun dina hasil teangan, ngantep batur terang yén anjeun leres-leres resep pisan ka anjeunna atanapi aranjeunna, atanapi ngusap gesek kénca anu pikasieuneun anu sakuduna dituju janten gesek katuhu-bakal ngarugikeun anjeun tambahan.Sanaos sababaraha aplikasi tiasa ngaiklankeun dirina salaku gratis, sadayana nyobian pikeun nguntungkeun ti anjeun tungtungna.Ngan ukur Kencan Facebook anu gratis, sareng éta ngan ukur lamun henteu nganggap data profil Facebook pribadi anjeun salaku mata uang.



Ngajual Diri Anjeun



Nalika datang pikeun leres-leres nempatkeun diri di luar sareng nyiptakeun profil, sadaya aktip naroskeun dasar-dasarna: nami, umur, lokasi, poto, blurb pondok ngeunaan diri anjeun, sareng (biasana) upami anjeun tiasa nahan jalma anu ngaroko. Saluareun éta, éta tiasa janten sakedik. Sababaraha aplikasi, sapertos Tinder, ngahargaan poto tibatan kapribadian. Anu sanésna, sapertos eharmony, ngajantenkeun anjeun ngeusian kuesioner anu teu aya tungtungna sateuacan anjeun bahkan tiasa mikir ngeunaan browsing pertandingan anjeun. Masih batur, sapertos Zoosk, naroskeun sakedik teuing yén anjeun kéngingkeun héran naon anu dianggo pikeun nyocogkeun anjeun sareng paluruh cinta anu dipikiran.



Upami anjeun henteu kagolongkeun kana kolam renang kencan cis-hetero, anjeun bakal bagja terang yén kaseueuran aplikasi anu diulas di dieu kaasup.Malah eharmony ayeuna tungtungna ngamungkinkeun pasangan anu sami-gender.Nanging, sababaraha langkung ramah pikeun komunitas LGBTQ tibatan anu sanés.Salaku conto, OkCupid ngalangkungan maksa pangguna pikeun milih antara lalaki atanapi awéwé, kaasup pilihan sapertos Hijra, genderfluid, sareng dua-sumanget.Aplikasi séjén nargétkeun idéntitas saluareun jinis sareng seksualitas.Salaku conto, fitur ramah-nerd Kippo narik gamer, sedengkeun SilverSingles reskins EliteSingles pikeun pemirsa senior.



Waktos Sambungkeun



Sakali anjeun milih poto selfie anu sampurna sareng nyerat paragrap kanggo ngajual sadaya atribut pangsaéna ka pasangan anu bakal datang, waktosna pikeun ngamimitian browsing. Ieu dimana bédana ageung antara aplikasi ieu tétéla. Salaku conto, Tinder, kalayan antar muka swiping hot-or-not na kasohor, ngajantenkeun gancang sareng gampang milarian tanggal salajengna. Bumble, di sisi anu sanésna, nempatkeun sadayana kakuatan dina leungeun awéwé; lalaki bahkan henteu tiasa ngahubungi awéwé kecuali anjeunna mimiti nyatakeun minat. Anu sanésna, sapertos Match sareng OkCupid, gaduh profil anu mantep anu ngamungkinkeun anjeun teuleum jero kana kapribadian pangguna (atanapi sahenteuna anu anjeunna parantos mutuskeun nampilkeun ka anjeun), sateuacan anjeun mutuskeun ngudag. Hinge ngamungkinkeun pangguna nyiptakeun propil anu mangrupakeun campuran visual sareng téks anu saé.



Ayeuna anjeun parantos ngintip kolam renang kencan sareng ningali panon ka jalma anu istiméwa, waktuna ngegel pelor sareng nyebatkeun aranjeunna. Unggal aplikasi nawiskeun cara anu béda pikeun nunjukkeun minat anjeun. Pertandingan bakal ngantep anjeun Ngiceup ka sasama anggota gratis, sareng Nyatu Ikan henteu mayar kanggo olahtalatah. Dina kaseueuran aplikasi kencan, olahtalatah biasana gratis nalika duanana pangguna resep silih. Nanging, pangguna gratis ngan ukur ngagaduhan seueur resep per dinten, kalayan Hinge khususna terbatas. Dina conto anu sanés, anjeun bakal ditagihkeun pikeun ngahubungi. Upami anjeun henteu siap pikeun ngungkabkeun parasaan anjeun dina kecap, Bumble ngamungkinkeun anjeun ngirim Koin Bumble ka calon pertandingan, $ 2 per pop. Zoosk nawiskeun pilihan anu rada serem pikeun ngagaleuh koin pikeun ngotéktak profil sacara anonim, ogé ngahargaan saha waé anu ningali profil anjeun nyalira (pikeun biaya tambahan, tangtosna).



Tetep di Toel



Kusabab ieu 2021, sadaya jasa ieu, bahkan Pertandingan anu mangtaun-taun, nawiskeun aplikasi iPhone sareng aplikasi Android.Kaseueuran ogé ngagaduhan tara desktop nalika nuju damel sareng hoyong istirahat tina spreadsheet anjeun kanggo nyiapkeun tryst di sabtu minggu.Ngan kudu sadar yén pungsionalitasna tiasa bénten-bénten substansi antawis aplikasi sareng interfaces desktop.Salaku conto, teu aya swiping dina versi browser Tinder.Facebook Dating sareng Hingengan ukursayogi salaku aplikasi mobile.



Sakali anjeun parantos masang aplikasi ieu sareng daptar pikeun jasa, siap-siap pikeun sababaraha bewara sareng email. Sababaraha, sapertos bongbolongan pertandingan sadidinten, ngabantosan, sedengkeun anu sanésna, sapertos peringatan anu ngabéjaan yén unggal "resep" anyar anu anjeun pikahoyong, tiasa janten bangor Hal anu saé nyaéta anjeun tiasa sacara gampil ngarobih peringatan ieu ku cara ngédol kana ménu setélan dina unggal aplikasi.



Sagala kagiatan anu ngalibatkeun pendak sareng jalma asing tina internét nyandak sababaraha résiko kaamanan.Upami anjeun aya dina kaayaan toksik sareng kedah ngeureunkeun kontak, sadaya aplikasi ieu ngantepkeun anjeun meungpeuk sareng ngalaporkeun pangguna anu henteu ngaraos petunjuk.Jasa ieu nyobian vetek profilna sareng ngajagi bahan anu teu dihoyongkeun tina muncul.Bumble kabur nudes sareng AI.Tinder ngamungkinkeun anjeun cicingeun waspada jasa darurat upami anjeun dina tanggal anu goréng.Bahkan aya solusi ti pihak katilu.UrSafe mangrupikeun aplikasi kaamanan pribadi anu bébas tina sora, diaktipkeun ku fitur pikeun daters online anu hoyong pendakan sareng pertandinganna langsung.Henteu kedah nganggo panangan anjeun khususna pikaresepeun nalika pandemi viral, anu nganteurkeun kami ka bagian salajengna.



Kencan Sedengkeun Distancing Sosial



Dina hal kencan henteu cekap sesah, ayeuna kahirupan sosial urang sadayana parantos diageungkeun ku epidemi COVID-19 anu lumangsung.Saenyana, kencan online kedah nyababkeun pasamoan dina kahirupan nyata.Nanging, ayeuna hal anu tanggung jawab pikeun saha waé pikeun dilakukeun nyaéta cicing di bumi, sareng éta nyiptakeun dilema pikeun kencan aplikasi.Fairytrail, aplikasi kencan pikeun ngahubungkeun ngalangkungan impian tujuan perjalanan anu dibagikeun, parantos ningali paningkatan pait dina panggunaan.



Solusi kencan virtual anu paling lugas nyaéta obrolan video, anu ngamungkinkeun anjeun sahenteuna silih tingali silih adepkeun sanés ngan ukur ngan ukur sms.Bumble, eharmony, Match, sareng Nyatu Lauk sadayana nawiskeun pidéo pidéo.Aplikasi sareng pemirsa target anu langkung spésifik ogé ngadopsi fitur ieu, kalebet aplikasi kencan Muslim anu ngan ukur seluler pikeun Muzmatch.Snack ngenalkeun fungsi vidéo gaya TikTok kana propil kencan.



Malah aplikasi tanpa obrolan video ngakukeun krisis ku cara na masing-masing.Hinge ngamungkinkeun pangguna nyetél obrolan pidéo, ngan ukur dina aplikasi anu sanés.Tinder ngamungkinkeun anjeun cocog sareng babaturan sakelas atanapi jalma di nagara sanés gratis pikeun waktos terbatas.OkCupid nambihan patarosan kapribadian ngeunaan kumaha anjeun nyanghareupan pandemi.Pangguna Kencan Facebook tiasa milih pikeun nganggo aplikasi komunikasi Facebook anu sanés sapertos Messenger atanapi anu disiapkeun dina ékspérimén, aplikasi anu khusus pikeun pasangan anu dikarantina.



Aplikasi Kencan Anu Mana Anu Kedah Anjeun Anggo?



Dating is hard work, so we did some of the legwork for you by taking a deep dive into 10 of the most popular apps. We weren’t popular enough to get into The League, the dating app for celebrities. Everyone's needs and wants are different, so not every app will be a great fit for you. Match and Tinder are both Editors’ Choice picks because they excel in their respective lanes: lasting relationships and fast hookups. Other apps have strengths, too, and you can learn more by reading our in-depth reviews. If things don't work out, we a have a handy list of the best breakup apps, too.

jAntivirus