Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, en, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,




Obrolan pidéo grup: jasa mana anu anjeun kedah pilih?



Jalma resep komunikasi, tapi kumaha upami anjeun jarak jauh sareng interlocutor anu dipikahoyong?Hasil tés tina lima ladenan obrolan vidéo multi-pamaké bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun klub virtual anjeun nyalira pikeun ngobrol sareng réréncangan dina wéb.Kualitas sareng genah jasa obrolan vidéo dipangaruhan ku sababaraha faktor, ti bandwidth anu sayogi dugi ka kualitas webcam para pamilon.Dua desktop, dua laptop Windows sareng hiji MacBook dianggo pikeun nguji.Komputer disambungkeun ka Network via Ethernet, laptop disambungkeun via nirkabel.Uji coba mertimbangkeun kumaha gampangna masang sareng nganggo jasa khusus sareng naha aranjeunna gaduh fungsi tambahan.



PamasanganGoogle HangoutsPikeun nganggo Google Hangouts, anjeun peryogi akun Google+.Anjeun ogé kedah masang plug-in browser anu cocog sareng Windows XP sareng di luhur, Mac OS X 10.5 sareng di luhur, atanapi Linux.Obrolan vidéo asup ti kaca Google+ anjeun.Di katuhu anjeun bakal manggihan tombol Mimitian Telepon Video.Ngaklik éta bakal mawa anjeun heula ka halaman uji dimana Google bakal ngaktipkeun webcam sareng mikropon anjeun.Dina tahap ieu, teu aya babaturan anjeun anu tiasa ningali anjeun.



Dina rapat pidéo, anjeun tiasa nonton pidéo YouTube



Halaman uji ngagaduhan blok dimana anjeun tiasa milih "bunderan" (atanapi grup babaturan) anu bakal diinformasikeun ngeunaan obrolan pidéo. Nalika obrolan pidéo dimimitian, pangguna anu kalebet dina "bunderan" anu dipilih bakal tiasa ningali éta sareng, upami hoyong, ngiringan paguneman.Pikeun ngamimitian ngobrol, klik tombol Gabung sareng angkat ka ruangan rapat pidéo. Anjeun tiasa ngajak pamaké séjén pikeun ilubiung dina paguneman ku cara nuliskeun alamat Gmail maranéhanana dina bar di kénca. Nepi ka 10 urang tiasa ilubiung dina konperénsi pidéo.



Antarbeungeut jeung kualitas videoSalila paguneman, spiker bakal dipintonkeun dina jandela badag, sarta sakabeh pamilon sejenna - dina jandela leutik handap. Format tampilan ieu nganggap komunikasi beradab. Upami dua jalma nyarios dina waktos anu sami dina volume anu sami, Google Hangouts ngan ukur milih salah sahijina, anu bakal ditingalikeun di tengah. Nanging, upami pilihan Google henteu cocog sareng anjeun, anjeun tiasa sacara mandiri milih mana pamilon anu bakal ditingalikeun di tengah jandela.Salaku percobaan némbongkeun, lamun konferensi video ngahimpun leuwih ti lima pamilon, video bisa ngalambatkeun turun, sarta kadangkala gambar jadi terus terang kualitas low. Sorana ogé kadang-kadang menyimpang, tapi sacara umum kualitas pidéo sareng sorana rada luhur.



Fitur TambahanSalian ti streaming video, Google Hangouts nawarkeun sababaraha fitur sejenna. Tombol badag di handap jandela video ngidinan Anjeun pikeun ngirim pesen téks grup. Tapi dina jandela obrolan vidéo utama, inpormasi yén batur ti pamilon ngirim pesen téks henteu ditampilkeun. Sesa pamaké, dina kawijaksanaan maranéhanana, pencét tombol "Chat" pikeun maca korespondensi.Fitur penting nyaéta kamampuan pikeun ngaktipkeun YouTube nganggo tombol dina toolbar handap. Eta ngidinan Anjeun pikeun manggihan hiji video nu bakal dipintonkeun dina layar utama sapanjang konferensi. Salila playback video, Hangouts bakal otomatis ngajempékeun mikropon anjeun sangkan sora anjeun teu disiarkeun ngaliwatan video nu aya di latar tukang. Tapi upami anjeun masih kedah nyarios, tombol Push to Talk bakal nyalametkeun, anu bakal ngirangan volume pidéo sareng hurungkeun mikropon anjeun.



Pamilik Notebook Fungsionalitasdisarankan ngagunakeun solusi ieu ngan ukur pikeun konperénsi pidéo pondok, sabab anu jangka panjang nyababkeun panas teuing tina komputer laptop. Google Hangouts, sabalikna, mangrupikeun alat anu saé pikeun komunikasi pidéo grup leutik, tapi pikeun ngagunakeun éta, sadayana kedah gaduh akun Google.



PamasanganSkype PremiumPikeun ngalaksanakeun konperénsi pidéo grup dina Skype, anjeun peryogi akun Skype Premium kalayan biaya langganan $ 9 / bulan (aksés premium sadinten tiasa dipésér ku $ 5).Ku cara nyetél konperénsi pidéo, anu gaduh akun premium tiasa gabung sareng pangguna Skype sanés, henteu paduli akun mana anu aranjeunna anggo - mayar atanapi gratis.Lamun panitia konferensi ninggalkeun obrolan grup, sési ends pikeun sakabéh pamilon.



Skype Premium



Versi Skype anu gratis sareng anu mayar peryogi pendaptaran sareng jasa sareng pamasangan aplikasi klien pidéo dina komputer. Janten, ieu sanés pilihan anu pangsaéna upami konperénsi pidéo kedah diatur gancang. Saatos asup kana akun anjeun, anjeun tiasa milarian réréncangan ngalangkungan Facebook, Gmail, Hotmail, atanapi ku landihan Skype anjeun. Skype Premium ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka konferensi video nepi ka 24 pamilon. Pikeun ngaktipkeun obrolan video, Anjeun kudu make versi panganyarna tina program.



Antarbeungeut sareng kualitas pidéoSacara umum, kualitas pidéo sareng audio anu dikirimkeun ku Skype pantes pujian anu paling luhur. Kualitas pangiriman pidéo tiasa dibandingkeun sareng anu ditunjukkeun ku Google Hangouts: biasana saé sareng jelas, kalayan telat minimal. Kadang-kadang aliran pidéo beku sareng masalahna ningkat nalika konperénsi pidéo maju. Kualitas sora rada hadé ti Google. Pamilon anyar dipintonkeun dina layar anu langkung alit, tapi ngaklik dina layar anu dipikahoyong bakal ngazum kana pamilon anu khusus.Kualitas webcam langkung penting pikeun Skype Premium tibatan Google Hangouts. Tés ieu ngagunakeun dua webcams HD 720p anu disambungkeun ka desktop sareng MacBook sareng webcam iSight anu diwangun. Kontras dina résolusi pikeun Skype pikeun iSight sareng pikeun webcams HD pikaresepeun. Nyambungkeun tilu kaméra anu sami sareng Google Hangouts henteu ngajantenkeun bédana anu signifikan dina kualitas, sanaos gambar tina iSight tétéla langkung jelas.



Fitur TambahanSkype boga sababaraha fitur tambahan mangpaat diwangun kana layanan video grup. Pamilon konferensi video bisa ngirim pesen téks ka obrolan, nu bakal dipintonkeun dina jandela husus handapeun video. Nalika salah sahiji pamilon nyerat pesen téks, pamilon anu sanés bakal ningali bunderan beureum leutik dina ikon obrolan, nunjukkeun yén pesen énggal parantos sumping. Ieu oge mungkin pikeun ngirim pesen ka konferensi video grup via SMS, tapi fungsi ieu merlukeun pamayaran tambahan.Salaku tambahan, anjeun tiasa ngirim file (gambar, MP3) ka pamilon konperénsi sanés ngalangkungan Skype. Hal ieu dilakukeun ngaliwatan jandela utama, nu pohara merenah, sabab anjeun teu kudu muka browser atawa email klien pikeun ngirim payil ka grup.



FungsionalitasKonferensi pidéo dina Skype Premium dibayar sareng peryogi langkung seueur parangkat lunak anu dipasang tibatan jasa anu sanés.Kualitas sora sanes anu pangsaéna diantara lima jasa anu diuji, sareng kualitas pidéo henteu langkung saé tibatan jasa Google Hangouts gratis.



TinychatMasangTinychat, layanan obrolan video dumasar browser.Dina hal ieu, anjeun henteu kedah masang nanaon - anjeun ngan ukur kedah ngatur kamar obrolan anjeun atanapi gabung sareng anu parantos aya.Ladenan Tinychat gratis sareng iklan spanduk.



Tinychat



Upami anjeun mutuskeun pikeun nyetél kamar obrolan anjeun nyalira, Tinychat bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan sababaraha sub-jandela pikeun ngabantosan anjeun milih webcam sareng mikropon anjeun, sareng bakal nyarankeun anjeun milih antara mikropon atanapi Push to Talk. Dina kasus anu terakhir, mikropon bakal aktip ngan nalika tombol ieu dicekel.Gampang ngajak batur ka video chat. Jang ngalampahkeun ieu, paké tombol Bagikeun anu aya di luhur jandela obrolan. Tinychat bakal ngahasilkeun URL anu tiasa dikirim ka sadayana. Anjeun tiasa ngaksés grup Tinychat anjeun ngalangkungan Facebook, akun Twitter atanapi sacara anonim salaku tamu. Sémah anyar bakal tiasa ningali obrolan pidéo, tapi pikeun nambihan aliran pidéo sorangan kana ruang obrolan, aranjeunna kedah klik tombol Mimitian Panyiaran.



Antarbeungeut sareng kualitas pidéoDina Tinychat, anjeun tiasa ngatur dugi ka 12 siaran, tapi jumlah pamirsa henteu terbatas.Kualitas pidéo dina Tinychat saé, tapi kualitas audiona goréng.Noise tukang nyaring utamana pikaresepeun.Sora sorana kasar teuing sareng rada menyimpang dibandingkeun sareng Hangouts sareng Skype.Aya gangguan dina audio sareng pidéo salami sababaraha detik, ogé tunda dina aliran pidéo, saatos éta peryogi balikan deui browser.



Fitur Tambahan Fituranu paling narik tina Tinychat nyaéta EtherPad Lite (anjeun tiasa ngaluncurkeunana ku ngaklik ikon sareng salembar kertas dina jandela video).Dina blok ieu, unggal pamilon dina konperénsi pidéo tiasa nyandak catetan, anu matak ngagampangkeun damel sareng dokumén babarengan.Leuwih ti éta, catetan tina salah sahiji pamilon bakal dipintonkeun dina warna misah.



FungsionalitasPikeun diskusi anu panjang, Tinychat jauh tina pilihan anu pangsaéna.Tapi tiasa janten solusi anu saé upami anjeun kedah gancang ngumpulkeun jalma pikeun konperénsi pidéo.Ogé, jasa ieu cocog pikeun gawé babarengan dina proyék-proyék anu peryogi langkung seueur tulisan tibatan ngobrol.



InstalasiAIMAV Ladenan AV anyar AIM ngagambarkeun komitmen AOL pikeun tetep kompetitif dina industri konferensi video.Pausahaan geus ngembangkeun hiji cara nu panggampangna tur merenah pikeun komunikasi sareng grup leutik nepi ka opat pamaké.



AV video obrolan



Ngamimitian paguneman saderhana pisan: ngan mastikeun yén anjeun langkung ti 13 taun, sareng AV bakal masihan anjeun aksés kana obrolan. Sanggeus éta, sistem bakal ngahasilkeun URL nu perlu komunkasi ka interlocutors hareup. Pamaké Mac mimiti bisa jadi dipenta pikeun masang vérsi Adobe Flash nu cocog jeung Mac OS 10.6 atawa nu leuwih luhur. Pikeun sésana, éta paling dipikaresep geus dipasang, jadi teu kudu ngundeur tur masang software tambahan. Salaku tambahan, anjeun henteu kedah ngadaptar sareng jasa sareng nyayogikeun inpormasi pribadi AIM.



Antarbeungeut sareng kualitas pidéoDina ékspérimén sareng AV, pidéo dilakukeun langkung parah tibatan dina jasa anu sanés.Aliran pidéo sering beku, sanaos transmisi audiona saé.Service reboot ogé masihan nanaon.Leuwih ti éta, sanggeus reloading kamar obrolan, tilu pamilon kapanggih, sanajan ngan dua anu kalibet dina percobaan.



Fitur tambahanÉta rada sederhana - obrolan téks sareng kamampuan nyandak potret layar konperénsi pidéo.



Fungsikualitas AV henteu cocog pikeun wawancara profésional atanapi konferensi bisnis. Sanajan kitu, AV bisa jadi solusi basajan tur intuitif pikeun komunikasi jeung grup leutik nepi ka opat urang, atawa pikeun gancang ngatur telepon video tanpa masang software tambahan. Contona, ngagampangkeun komunikasi sareng baraya atanapi kenalan anu henteu kabeungharan ku pangaweruh téknis anu lega.



InstalasiAnyMeetingLadenan AnyMeeting lengkep gratis ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun dugi ka genep jalma sakaligus ka obrolan pidéo anu aktip.Dina waktu nu sarua, nepi ka 200 urang bisa ilubiung dina videoconference salaku panongton.Pikeun ngamimitian ngobrol, ngan ukur hiji pangguna anu kedah didaptarkeun sareng jasa éta (biasana pangatur obrolan).Pikeun ngundang pamilon, ngan klik Start Webinar, sareng saatos ngaklik tombol Start mic & cam anu aya dina Toolbar handap, konperénsi pidéo bakal ngamimitian. \



Obrolan pidéo AnyMeeting



Mimitina, AnyMeeting bakal ningalikeun jandela persiapan.Saatos masihan tampilan anjeun némpél, pencét tombol Abdi Siap sareng anjeun bakal mendakan diri anjeun di ruangan konperénsi pidéo.



Antarmuka Video sareng KualitasAnyMeeting mangrupikeun jasa sanés anu henteu tiasa dianggo dina Mac anu langkung lami. Sapertos AV, peryogi Adobe Flash dipasang pikeun Mac OS 10.6 atanapi langkung luhur. Tapi kaulinan patut lilin: kualitas sarta akurasi transmisi video teu inferior ti nu disadiakeun ku Google Hangouts atanapi Skype. Kualitas pidéo sareng pangiriman sora lumayan saé, tanpa "metallicity" sareng distorsi kaleuleuwihan.



Fitur TambahanAnyMeeting beunghar ku fitur tambahan. Anjeun tiasa nampilkeun layar pikeun presentasi, ngeposkeun inpormasi konperénsi, atanapi nganggo fitur "rapat ku telepon" supados jalma-jalma anu ayeuna teu gaduh aksés kana komputer tiasa nuturkeun perkembangan acara. Panitia konperénsi bakal ningali daptar anu hadir, sareng anu hadir tiasa milih ikon tina ménu mood kuring anu cocog sareng sikepna. Salaku tambahan, obrolan téks, pidéo sareng audio tiasa dipareuman atanapi sayogi.



FungsionalitasPikeun komunikasi babaturan atawa kulawarga, layanan ieu teuing overloaded kalawan fungsi, tapi gede pikeun rapat bisnis jeung presentasi.Sareng di dieu kauntungan anu paling penting nyaéta ngan ukur panitia konperénsi anu kedah ngadaptar di jerona.Sésana pamilon asup ka ruang obrolan ku ngan saukur ngasupkeun alamat surélék nu uleman dikirim ka aranjeunna.



Pilihan anu pangsaénaJanten naon jasa anu pangsaéna?Kami pikir pilihanna gumantung kana tujuan anjeun ayeuna.Google Hangouts sareng Skype mangrupikeun dua jasa anu pang populerna sareng seueur fitur.Éta pangsaéna pikeun grup anu kawilang leutik, sadayana gaduh akun Google atanapi Skype.Hangouts sagemblengna bébas, tapi lamun kualitas sora penting pikeun anjeun, Skype kudu pikaresep.Tinychat atanapi AV ti AIM tiasa janten pilihan anu saé upami anjeun gaduh waktos kawates sareng peryogi langsung ngobrol tanpa masang parangkat lunak heula. Anggota bakal boga aksés ka eta ku saukur ngaklik dina URL dikirim ka aranjeunna, sajaba, duanana jasa sagemblengna bebas. Tinychat leuwih cocog pikeun maranéhanana anu leuwih museurkeun collaborating on dokumén, tinimbang komunikasi sora. Sareng jasa AV langkung saé pikeun komunikasi sareng baraya sareng réréncangan, anu henteu kedah ngadaptar di dinya. Tungtungna, AnyMeeting nawiskeun platform anu saé pikeun konperénsi bisnis ageung, dugi ka 200 urang tiasa ningali pidéo dina waktos anu sami. Sumawona, ngan ukur panitia konferensi anu kedah ngadaptar sareng panyadia jasa. Fitur tambahan langkung ningkatkeun kasempetan bisnis,tapi bakal jelas superfluous lamun komunikasi jeung babaturan atawa kulawarga.



Naon video chat pikeun?



Kusabab jalma mangrupa mahluk sosial, komunikasi muterkeun hiji peran signifikan dina kahirupan maranéhanana.Ti jaman ka jaman, sanajan jalma paling ditangtayungan perlu ngobrol jeung batur.Salaku tambahan, tanpa rundingan anu efektif sareng kualitas luhur, mustahil pikeun ngabéréskeun masalah padamelan sareng bisnis.



Pikeun loba abad jalma geus aktip pasamoan jeung babaturan na kenalan maranéhanana pikeun komunikasi, sarta ogé ngajawab sagala masalah maranéhanana dina prosés komunikasi.Tapi kanyataanana modéren sapertos anu sering rada hese pikeun urang milarian waktos pikeun janjian, muncul di dinya sareng ngobrolkeun topik anu khusus sareng interlocutor anu urang resep.



Untungna, sanggeus Internet asup kana kahirupan sapopoe urang pageuh tur serius, lolobana komunikasi urang geus dipindahkeun kana kanyataanana maya.Kami pakait sareng réréncangan dina jaringan sosial, ngirim email ka mitra sareng kolega urang.



Anyar-anyar ieu, kamungkinan komunikasi anyar liwat Internét parantos muncul, anu sayogi pikeun saha waé anu gaduh webcam sareng nyambung ka Internét-speed tinggi normal tanpa wates lalu lintas.



Telepon pidéo online ayeuna ditawarkeun ku seueur situs dina Wéb.Sadaya anu tetep pikeun pangguna nyaéta milih pilihan pikeun salah sahijina.Catet, contona, nyaéta layanan obrolan video online http://pentavideo.ru.



Sumberdayana ngagaduhan antarbeungeut anu gampang sareng intuitif, salian ti éta, éta gratis, anu penting pisan pikeun kalolobaan pangguna.



Obrolan video online ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur dialog sareng interlocutor, tapi ogé ngalaksanakeun paguneman sareng sajumlah ageung jalma sakaligus dina modeu konperénsi.Hatur nuhun kana fitur anu terakhir, seueur perusahaan nganggo obrolan pidéo pikeun ngayakeun rapat sareng kantor sareng divisi anu jauh.



Sakumaha ngaranna nunjukkeun, video chat nyaéta kamampuhan pikeun ngalakonan paguneman dina format video.Dina basa sejen, anjeun teu ngan ngadéngé interlocutor anjeun, tapi ogé ningali manehna ngaliwatan kaméra video.



Paménta anu luhur pikeun obrolan video online sacara umum, sareng jasa http://pentavideo.ru khususna, sabagéan ageung kusabab kanyataan yén komunikasi pidéo online nyayogikeun kasempetan anu hadé pikeun ngémutan émosi.Nya, komunikasi utamana aktip moal menyakiti ramo Anjeun, sabab mindeng lumangsung lamun paguneman dina mode susuratan.



Tapi komunikasi video online ieu gaining beuki loba popularitas teu keur ramah, tapi pikeun komunikasi bisnis.Leuwih ti éta, éta pisan merenah.Janten, contona, manajer anu nuju perjalanan bisnis atanapi liburan tiasa gampang ngontrol padamelan di organisasina.Leres, sareng bawahan, upami diperyogikeun, ngagaduhan kasempetan pikeun konsultasi sareng anjeunna ngeunaan masalah anu penting.



Upami urang nyimpulkeun sadaya kaunggulan utama ngagunakeun obrolan pidéo, maka, mimitina, titik-titik penting ieu kedah diperhatoskeun:



- kamungkinan gancangan-pembuatan kaputusan;



- paningkatan signifikan dina produktivitas tanaga gawé;



- kamungkinan pikeun meunangkeun bantuan ahli;



- nyimpen sumberdaya finansial;



Upami anjeun teu acan kantos nganggo format komunikasi online ngalangkungan kaméra pidéo sateuacanna, kami nyarankeun pisan anjeun nyobian.Anjeun pasti moal kuciwa.



Vesti.net: Microsoft Teams video chat bakal nempatkeun pamilon dina hiji rohangan virtual



Microsoft parantos ngumumkeun pembaruan utama pikeun layanan konperénsi pidéo Teams na.Salah sahiji inovasi utama nyaéta ngenalkeun Mode Babarengan énggal - éta dikembangkeun ti mimiti pandémik coronavirus khususna pikeun anu damel sareng diajar jarak jauh.



Modeu nyiptakeun perasaan yén sadaya pamilon rapat aya dina rohangan digital anu sami.Téknologi ségméntasi basis AI mindahkeun avatar pamilon ka latar umum.Éta tiasa katingali, contona, sapertos kelas, dimana 49 urang tiasa kumpul sakaligus.Pikeun méja buleud sareng bengkel, latar sanésna ogé disayogikeun.



Modeu Babarengan ayeuna dina béta sareng perusahaan janji bakal ngaleupaskeun éta ka sadaya pangguna Teams dina bulan Agustus.Saringan pikeun pidéo ogé bakal sayogi di Teams.Dina rohangan tilik, pangguna tiasa milih saringan pikeun nyaluyukeun tingkat cahaya sareng ngalembutkeun fokus kaméra sateuacan ngiringan rapat.Anjeun tiasa, contona, milih blur latar tukangeun tonggong anjeun.



Pembaruan anu sanésna nyaéta Dynamic View. Sakumaha ceuk Microsoft, éta tiasa nunjukkeun bahan pikeun kolaborasi sareng pamilon rapat sorangan dina layar anu sami. Aksés ka pesen obrolan ogé parantos diropéa. Sadaya pesen ieu anu dikirim salami rapat Microsoft Teams bakal muncul dina layar sadayana tanpa kedah muka panel obrolan nyalira.



Sareng hiji deui inovasi - subjudul sareng tarjamahan. Pamilon bakal ngagaduhan aksés kana jasa anu narjamahkeun ucapan tina basa sanés sacara real waktos. Sareng, ku kituna, konperénsi bakal ngamungkinkeun jalma anu henteu nyarios basa anu sami pikeun saling komunikasi. Engké taun ieu, Microsoft ngajangjikeun pikeun nambihan transkrip téks tina rapat, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarékam naon anu disarioskeun. Saatos rapat, file transkrip lengkep bakal otomatis disimpen dina tab obrolan pikeun rapat éta.



Microsoft nyatakeun yén Teams enggal tiasa ngadukung dugi ka 1,000 hadirin rapat, ogé dugi ka 20,000 urang nalika ningali presentasi atanapi diskusi.Pikeun aplikasi sélulér, perusahaan janji bakal nyayogikeun dukungan pikeun asisten digital Cortana.Éta bakal ngabantosan anjeun nelepon tanpa kontak ka jalma anu khusus, sambungkeun pangguna ka rapat anu dijadwalkeun, ngarahkeun pesen sareng ngirimkeunana, ogé file anu diperyogikeun dina obrolan konperénsi.



Anyar di Jivo: obrolan video, statistik akun sareng panyadia anyar pikeun chatbots



Kami parantos nyiapkeun sababaraha inovasi anu mangpaat anu bakal nyederhanakeun damel sareng Jivo sareng ngabantosan ningkatkeun penjualan.



Gawe sareng klien via video chat



Babarengan VideoForce, kami parantos nyiapkeun solusi anu bakal ngantep anjeun nangtung tina kompetisi - ayeuna anjeun tiasa damel sareng klien situs liwat komunikasi pidéo, sapertos anu kajantenan sacara pribadi.



Anggo kodeu promoVF2022dugi ka 03/01/2022 sareng kéngingkeun aksés gratis 30 dinten ka set lengkep fungsi VideoForce.



Nganalisis statistik dina bagian "Status Akun".



Ayeuna dina bagian "Status Akun" anjeun tiasa ngumpulkeun sareng ngabandingkeun data pikeun waktos naon waé.Di dieu anjeun ogé tiasa ningali inpormasi ngeunaan dialog sareng telepon nganggo saringan anu dikonpigurasikeun.



Nganalisis statistik sareng mutuskeun kumaha ningkatkeun indikator ieu.



Sambungkeun chatbots ngaliwatan panyadia anyar



Kami terus ngalegaan daptar mitra anu anjeun tiasa nyiptakeun chatbot anjeun nyalira.Waktos ieu kami parantos ngadegkeun integrasi sareng jasa Dahi.ai sareng Metabot.



Chatbot tiasa ngabantosan ngirangan beban dukungan sareng ningkatkeun penjualan.Kalayan bantosan jasa Dahi.ai sareng Metabot, anjeun tiasa ngonpigurasikeun bot sacara mandiri, nambihan nyalira atanapi nganggo skrip anu siap-siap, teras sambungkeun ka Jivo.



Mangpaat Metabot- Konstruktor dumasar kana skrip sareng pangenalan ucapan (NLU sareng Dialogflow)



- Basis data anu diwangun pikeun ngumpulkeun angkét sareng survey



- Sipat klien canggih, tagging otomatis sareng tugas parameter



- Pemicu pikeun telat ngamimitian naskah sareng nyiptakeun autofunnels



- Alat pikeun integrasi sareng API éksternal



- Diwangun-di toko di bot



- Basa skrip anu diwangun



- Pamasangan dina awan atanapi dina server



Ongkos: gratis (nepi ka 100 pangguna per bulan), ti 1000 rubles per bulan pikeun unggal pangguna anyar



Kauntungan Dahi- Pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng



- Antarmuka dina basa Inggris sareng Turki.Rusia dirojong dina dialog bot.



siaran pers séjén



Buletin Vedomosti - kéngingkeun warta bisnis utama ku mail



Lembar Facebook



Lambaran Twitter



Telegram Vedomosti



Lambaran Instagram



Lembar Flipboard



Kaputusan Dinas Féderal pikeun Pengawasan Komunikasi, Téknologi Inpormasi sareng Média Massa (Roskomnadzor) tanggal 27 Nopémber 2022 EL No. FS 77-79546



Pangadeg: JSC "Business News Media"



Jeung ngeunaan.Pimpinan Redaksi: Kazmina Irina Sergeevna



Iklan jeung informasi suplement kana koran Vedomosti.Didaptarkeun ku Dinas Féderal pikeun Pengawasan Komunikasi, Téknologi Inpormasi sareng Média Massa (Roskomnadzor) dina nomer PI No FS 77 - 77720 tanggal 17 Januari 2022.



Sakur pamakéan bahan diidinan ngan tunduk kana aturan nyitak ulang sareng ku ayana hyperlink ka vedomosti.ru



Warta, analitik, ramalan sareng bahan-bahan sanés anu disayogikeun dina situs ieu sanés mangrupikeun tawaran atanapi rekomendasi pikeun mésér atanapi ngajual aset naon waé.



Situs ngagunakeun alamat IP, cookies sareng data geolokasi Pangguna Situs, syarat pamakean dikandung dina Kabijakan Privasi.



Sadaya hak ditangtayungan © Business News Media JSC, 1999—2022



Sakur pamakéan bahan diidinan ngan tunduk kana aturan nyitak ulang sareng ku ayana hyperlink ka vedomosti.ru



Warta, analitik, ramalan sareng bahan-bahan sanés anu disayogikeun dina situs ieu sanés mangrupikeun tawaran atanapi rekomendasi pikeun mésér atanapi ngajual aset naon waé.



Sadaya hak ditangtayungan © Business News Media JSC, 1999—2022



Kaputusan Dinas Féderal pikeun Pengawasan Komunikasi, Téknologi Inpormasi sareng Média Massa (Roskomnadzor) tanggal 27 Nopémber 2022 EL No. FS 77-79546



Pangadeg: JSC "Business News Media"



Jeung ngeunaan.Pimpinan Redaksi: Kazmina Irina Sergeevna



Iklan jeung informasi suplement kana koran Vedomosti.Didaptarkeun ku Dinas Féderal pikeun Pengawasan Komunikasi, Téknologi Inpormasi sareng Média Massa (Roskomnadzor) dina nomer PI No FS 77 - 77720 tanggal 17 Januari 2022.



Situs ngagunakeun alamat IP, cookies sareng data geolokasi Pangguna Situs, syarat pamakean dikandung dina Kabijakan Privasi.



Bank Asia-Pasifik ngajak kana obrolan pidéo "Dampak pandémik dina saham internasional sareng pasar devisa" dina Telegram dina 17 Désémber jam 12:00.



Salila dua taun katukang, aya parobahan global dina pasar saham.Pandemik terus mangaruhan politik sareng ékonomi global.Kumaha komunitas finansial ngaréspon kana krisis koronavirus?Naon pilihan pikeun ngembangkeun acara?Naon anu aya di toko pikeun mata uang dunya?



Dina tanggal 17 Désémber, jam 12:00 waktos Moskow, saluran Telegram Bank Asia-Pasifik t.me/atb_su bakal janten host webinar obrolan video dina topik "Dampak pandémik dina saham internasional sareng pasar devisa."



Vladimir Burdenko, Kapala Direktorat Perbankan Investasi Bank Asia-Pasifik, bakal nyarioskeun kumaha kalakuan ékonomi dunya salami pandémik COVID-19, ngeunaan réaksi otoritas moneter kana kabutuhan adaptasi kana kaayaan énggal sareng ngeunaan naon anu bakal dilakukeun. parobahan dina pasar finansial dina mangsa nu bakal datang ...



Rusia video obrolan, gratis



Jeung sagala rupa jalma.Siaran online dikonpigurasi ku cara anu gampang sareng pikaresepeun pikeun ngalakukeunana.Anjeun nyambung jeung geura meunang ka interlocutor nu.Upami anjeun resep - anjeun tiasa saling kenal, upami anjeun henteu resep - anjeun pencét tombol sareng anjeun gaduh wajah énggal di payun anjeun.



Komunikasi



chatter riang, flirtation non-mengikat, diskusi ngeunaan pilem anyar jeung tren fashion, sarta kadangkala paguneman tengah wengi panjang "pikeun hirup".Sacara umum, naon waé wanda anjeun ayeuna, anjeun pasti bakal nyekel gelombang anjeun di dieu.



Urang babaturan :)



Sumuhun, éta lumangsung kalawan kami.Jeung rada sering.Anjeun tingali, komunikasi dina Internét langkung jujur ​​​​ti batan dina kahirupan nyata.Di dieu anjeun tiasa janten diri anjeun sareng henteu adaptasi sareng saha waé.Ieu hartosna langkung gampang ngabédakeun jalma anu caket sareng anjeun dina sumanget.

Saha jeung urang?

Katresna



Anjeun tiasa ngaluyukeun pilarian Anjeun ku warna bulu, ukuran payudara sarta skill masak borscht.Muhun, muhun.Kami bercanda) Tapi budak awéwé urang saé pisan.Pilarian sorangan, ieu mangrupikeun obrolan VIDEO.



Lalaki



Aya béda.Brunettes, blondes, redheads.Olahragawan, musisi, stylists.Ahli hukum, programer, militér.Pangusaha, manajer jeung pagawe.Punten, teu aya pangeran dina kuda bodas.Tapi urang pilari :)



Bakat



Serius, cuplikan sapertos kieu kadang-kadang muncul!Aranjeunna maénkeun gitar, nyanyi lagu sareng ngalaksanakeun beatbox.Tong isin ogé.Témbongkeun dunya bakat anjeun.Saha anu terang, panginten produser ogé ngagantung di dieu)



Nongkrong



Di dieu urang ngagungkeun ultah jeung ngatur "pihak tema" komo akar tim maén bal favorit maranéhanana babarengan.Ngahiji sareng Kami!Barina ogé, ngabogaan fun leuwih senang di parusahaan badag.



Aranjeunna hoyong pendak sareng anjeun!Tulis ka aranjeunna pas mungkin!



Kami nyiptakeun obrolan pidéo ieu supados jalma-jalma ti sakumna dunya tiasa pendak sareng gaduh waktos anu saé.Prioritas kami nyaéta silih hormat ka sadaya pamilon obrolan.Ieu teu kaasup konsép kayaning sumpah, obscenities, hinaan jeung humiliation tina martabat manusa.Sadaya ieu dinyatakeun dina aturan ngagunakeun sumberdaya urang.Mangga baca éta taliti saencan Anjeun ngamimitian siaran munggaran anjeun.

P: Naha obrolan video ieu ngan ukur kanggo sadaya umur?

A: Henteu ngan sawawa komunikasi di dieu, tapi barudak mastikeun dilarang pikeun kalibet dina paguneman.

Q: Ngan komunikasi sopan!

A: Mangga janten sopan tur considerate dina obrolan video kami!Jeung maranéhna bakal sareng anjeun ogé!

Q: Dupi urang pikeun komunikasi sopan tur pikaresepeun?

A: Teu ditarima janten kurang ajar jeung nyortir hal kaluar dieu.Leuwih ti éta, ngagunakeun basa kasar.Sagala basa jorang dilarang.Kudu hormat keur diri jeung batur.

Q: Ekstremis, teroris jeung fanatik militan lianna - ngaliwatan leuweung !?

J: Urang komunikasi sareng jalma-jalma anu béda-béda kabangsaan, ras sareng denominasi agama.Sareng, anehna, aranjeunna mendakan basa anu umum diantara aranjeunna.Ku alatan éta, lamun batur annoys anjeun, ngan pindah ka interlocutor sejen.

Q: Dilarang pisan nyiarkeun poto, pidéo sareng inpormasi kontak jalma sanés kana obrolan?

A: Anjeun teu bisa masangkeun informasi rahasia pihak katilu ka umum.Watesan ieu dicabut ngan upami anjeun nyaksian sababaraha jinis kajahatan.

Q: Naha obrolan video sanés tempat pikeun ngiklankeun?

A: Tawarkeun barang sareng jasa anjeun dina sumber daya khusus.Ku jalan kitu, éta ogé dilarang pikeun Ngaiklan situs séjén.



Dina obrolan video urang, Anjeun bisa komunikasi tanpa pendaptaran, tapi ieu lain hartosna yén urang moal bisa ngalacak penjahat jeung offenders.Dina situs, urang gaduh hak pikeun ngarékam sadaya siaran pangguna sacara otomatis, janten, upami diperyogikeun, moal sesah milarian sareng ngahukum palaku.Masih gaduh patarosan?Dupi anjeun gaduh usulan pikeun ngaronjatkeun karya video chat urang?Kontak pikeun komunikasi sareng administrasi aya di handap.



Kumaha cara ngadamel obrolan pidéo grup dina WhatsApp



Pembaruan pangénggalna pikeun WhatsApp nyayogikeun fitur anu ditunggu-tunggu: kamampuan nyiptakeun obrolan audio sareng pidéo grup.Kumaha ngamimitian konperénsi pidéo dina WhatsApp atanapi nelepon sababaraha jalma sakaligus, kami bakal nyarioskeun ka anjeun dina tulisan kami.



Kumaha Telepon Grup WhatsApp Gawé



Sanaos fungsi ieu henteu sayogi pikeun sadaya pangguna - éta dibuka laun-laun pikeun daérah anu béda.Telepon grup ngan tiasa dilakukeun ku anu parantos masang versi WhatsApp ayeuna.





Upami anjeun kedah ngahijikeun langkung ti opat urang dina konperénsi, paké program anu sanés.Urang ngobrol di jéntré ngeunaan layanan bébas pikeun video galecok dina artikel misah.



Naon video chat



Komunikasi maénkeun peran konci dina kahirupan sosial unggal jalma.Tapi kiwari, berkat ngembangkeun teknologi, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngobrol jeung interlocutor on jejer dipikaresep ku anjeun online.Obrolan pidéo, anu gancang kéngingkeun popularitas, bakal ngabantosan ieu.



Naon éta aranjeunna?Ieu mangrupikeun obrolan pidéo anu ngadukung maén deui inpormasi pidéo sareng audio dina sambungan Internét.peculiarity na perenahna di kanyataan yén leuwih ti dua interlocutors bisa komunikasi dina eta.Pikeun ngamimitian obrolan video, anjeun ngan kudu boga komputer kalawan sambungan Internet, flash-pamuter jalan, webcam, mikropon jeung headphone.



Komunikasi via video chat ampir di no way inferior ka paguneman dina kahirupan biasa, sabab atmosfir realitas dirojong ku kontak visual. Chat roulette utamana di paménta diantara jalma ngora, nu ngidinan Anjeun pikeun senang jeung manggihan babaturan anyar ti bagian nu sejen dunya. Sistem situs dirancang ku cara anu sateuacan anjeun milih interlocutor, anjeun tiasa ngalebetkeun parameter anu dipikahoyong, contona, umur atanapi nagara tempatna. Kauntungan utama tina komunikasi dina Internet téh nya éta ngabalukarkeun loba émosi mahiwal jeung gawena adrenaline dina hiji jalma, nu ngamungkinkeun pikeun jadi kirang konstrain, malah pikeun jalma anu loba masalah jeung isin dina kahirupan nyata. Dina basa sejen, video chat siap nawarkeun komunikasi gampang dulur, nu bisa interrupted iraha wae lamun lumangsungna paguneman ceases pikeun nyocogkeun ka anjeun.



Upami anjeun percanten kana statistik, maka seueur pasangan anu salaki sareng pamajikan janten warga nagara anu béda-béda kabentuk berkat komunikasi dina obrolan pidéo.Ku alatan éta, lamun geus lila teu bisa manggihan jodoh di lingkungan anjeun, atawa anjeun ngan saukur teu boga perhatian cukup ti lawan jenis, ngan buka roulette chat.Di dieu anjeun pasti bakal mendakan interlocutor sareng saha anjeun tiasa ngobrol anu pikaresepeun sareng di hareup ngatur rapat dina kahirupan nyata.



Ogé, ulah hilap yén obrolan pidéo bakal janten solusi anu saé pikeun jalma anu hoyong diajar basa asing.Barina ogé, sanajan anjeun delve kana yayasan téoritis unggal poé, anjeun moal bisa ngahontal hasil nu dipikahoyong tanpa latihan.Video chat mangrupikeun sumber anu nyambungkeun jutaan jalma ti nagara anu béda.Ku alatan éta, anjeun bisa ngagabungkeun komunikasi pikaresepeun jeung latihan basa perlu.



Microsoft Teams bakal kéngingkeun énkripsi tungtung-ka-tungtung dina bulan Juli



Dina Maret taun ieu, Microsoft jangji bakal masihan platform perusahaan Microsoft Teams kalayan dukungan pikeun enkripsi end-to-end dina waktos anu caket.Perusahaan nembé ngumumkeun yén peluncuran fitur éta bakal dimimitian dina awal Juli.Bakal butuh ngeunaan dua minggu pikeun pinuh ngahijikeun eta.



Énkripsi tungtung-ka-tungtung nyaéta énkripsi inpormasi dina sumberna sareng dékripsi pikeun tujuan anu dituju tanpa kamungkinan dekripsi ku titik perantara.Microsoft Teams bakal ngagunakeun enkripsi end-to-end (E2EE) pikeun telepon VoIP 2-pihak ad hoc, anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun mindahkeun inpormasi sénsitip langkung aman sapertos kecap akses.



Numutkeun kana portalMSPoweruser, fitur ieu tiasa diaktipkeun ku pangurus pikeun pangguna khusus sareng sadayana organisasi.Pamaké teras tiasa ngaktipkeun enkripsi tungtung-ka-tungtung nganggo pilihan Enkripsi Telepon Tungtung-ka-Tungtung dina Setélan -> Privasi.Rékam telepon sareng transkripsi moal sayogi deui.Telepon E2EE ngan bakal ngadukung fitur dasar sapertos audio, video, ngabagi layar, obrolan, sareng fitur canggih moal sayogi.



Énkripsi ngan bakal tiasa dianggo upami anu nelepon sareng anu nampi telepon parantos ngaktipkeun E2EE dina setélanna.Enkripsi end-to-end ngan bakal sayogi dina desktop sareng klien mobile, sanés dina versi wéb Teams.



Snapchat dituduh kacilakaan mobil fatal



Saatos tilu taun usaha anu sia-sia pikeun ngagugat utusan Snapchat anu populér, kolot rumaja anu tiwas dina kacilakaan mobil ngagaduhan kasempetan pikeun ngalaksanakeun jasa anu teu kacekel ka kaadilan. Sigana yén "Bagéan 230" anu kasohor sareng teu kaampeuh dina Kodeu Hukum AS, anu ngabebaskeun anu gaduh sumber Internét tina tanggung jawab naon anu dipasang ku pangguna dina éta, parantos retak.



Kami bakal ngingetkeun, dina Méi 2022 di Walworth County, Wisconsin, tilu pamuda maot dina kacilakaan mobil, syuting sorangan dina Snapchat. Numutkeun kolotna salah sahiji korban, supir gancangan ka 123 mph pikeun moto speed luhur maké Snapchat sarta babagi prestasi dubious kalawan palanggan. Aranjeunna yakin yén rumaja moal ngalakukeun hal bodo lamun éta henteu pikeun lampah tina layanan Internet.



Kanyataan yén Snapchat ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun rupa-rupa saringan online, kalebet, diantara fungsi populér, aya kamampuan pikeun moto pidéo nganggo "saringan laju". Jang ngalampahkeun ieu, program ngalacak posisi alat ngagunakeun sensor GPS tur mintonkeun nilai speed dina video. Kolot yakin yén layanan vidéo kudu nanggungjawaban kana naon anu kajantenan kusabab kanyataan yén éta ngaluarkeun alat sapertos kitu, anu hartosna ngadorong pangguna pikeun ngalakukeun hal-hal anu nekat dina absentia.



Usaha munggaran pikeun sahenteuna nyandak wawakil Snapchat ka pengadilan henteu hasil. Tétéla yén jinis perusahaan téknologi ieu aya dina panangtayungan "Bagian 230" sareng dibebaskeun tina tanggung jawab pikeun tindakan pangguna dina jasa éta. Henteu janten masalah naha éta nyebarkeun bahan anu teu pantes atanapi nganggo jasa pikeun tujuan hiburan dina kaayaan bahaya - sapertos dina kasus ieu. Ku alatan éta, Pangadilan Banding AS pikeun Circuit kasalapan saukur mecat aplikasi tur mecat pasualan tanpa sidang.



Saatos sababaraha taun usaha sia-sia pikeun bypass nu notorious "Bagian 230", nu plaintiffs diusahakeun balik ti sisi séjén - lamun eta dipercaya yén Snapchat kalibet pamaké pikeun ngalakukeun sagala lampah bahaya sarta unacceptable, teras kasus bisa meunang di pangadilan. . Ladenan éta moal nanggung jawab kana tindakan pangguna, tapi bakal aya hukuman pikeun motivasi pikeun ngalakukeun tindakan naon waé.



Tangtosna, kaayaan geus ngahontal titik absurdity - hukum geus eksis saprak 1996, ku kituna, teu mungkin mertimbangkeun Peta na leres leres ayeuna, mun nempatkeun eta mildly.Dina waktos anu sami, telat birokrasi tetep aya, sareng pengadilan henteu tiasa ngalakukeun nanaon langsung dina kasus sapertos kitu.Kaayaan ieu parantos nyababkeun résonansi anu lega di masarakat, sareng Kaadilan Mahkamah Agung AS Clarence Thomas parantos kabetot dina kasus pajeulit - ieu hartosna aya unggal kasempetan pikeun ngaladénan Snapchat kalayan sapina sareng malah meunang kasus pikeun anu luka. pihak.Leuwih ti éta, kameunangan dina hiji hal bisa muka nepi prospek pikeun bringing ka kaadilan organisasi séjén anu saméméhna ogé evaded tanggung jawab jeung terus dianggo bertentangan jeung hukum moral.



Microsoft Teams bakal kéngingkeun enkripsi tungtung-ka-tungtung sareng kamampuan presentasi anu ningkat



Microsoft terus ningkatkeun platform Microsoft Teams perusahaan sareng bakal nambihan sababaraha fitur énggal ka éta engké.Anu mimiti, enkripsi tungtung-ka-tungtung tungtungna bakal muncul dina platform, sareng kadua, perusahaan bakal ngabédakeun setélan sareng kamampuan konperénsi pidéo.



Versi béta tina fitur enkripsi tungtung-ka-tungtung dina Microsoft Teams bakal muncul dina satengah munggaran taun ieu pikeun pangguna komersil platform éta.Éta bakal sayogi pikeun telepon anu teu dijadwalkeun sareng dua pamilon.Dina mangsa nu bakal datang, éta rencanana pikeun ngenalkeun enkripsi tungtung-to-tungtung pikeun konferensi video rencanana kalawan jumlah badag pamilon.



Microsoft Teams ayeuna henteu ngadukung enkripsi end-to-end pikeun telepon pidéo. Data énkripsi dina transit sareng di gudang, berpotensi ngantepkeun jasa anu otorisasi pikeun ngaksés éta ku ngadekrip. Perusahaan nganggo enkripsi SharePoint pikeun ngajagi data anu disimpen, sareng enkripsi OneNote dianggo pikeun catetan anu disimpen dina Microsoft Teams. Sadaya eusi obrolan ogé énkripsi salami pangiriman sareng neundeun. Pesaing utama Microsoft Teams, Slack, ogé kakurangan énkripsi tungtung-ka-tungtung. Sareng jasa Zoom mimiti ngahijikeun téknologi dina Oktober taun ka tukang.



Tilu modeu presentasi anyar ogé bakal muncul dina setélan konperénsi pidéo Microsoft Teams.Modeu reporter bakal ngidinan eusi digital dipiguraan gigireun beungeut speaker salaku cue visual pikeun panitén.Pendekatan anu sami dianggo dina liputan warta televisi.



Mode standout ngidinan Anjeun pikeun nempatkeun beungeut anjeun dina luhureun eusi dibere, nu lokasina di sakuliah wewengkon layar.Modeu sisi-demi-sisi katilu nempatkeun beungeut panyatur di gigireun eusi anu ditepikeun.Modeu standout bakal datang ka Microsoft Teams dina sasih bulan ieu, sareng dua modeu sanésna badé engké.



Microsoft ogé ngaluncurkeun plugin PowerPoint Live pikeun Teams ayeuna.Bakal nyederhanakeun presentasi PowerPoint pikeun presenter sareng pamilon konperénsi anu sanés.



Presenter ayeuna tiasa ningali obrolan, catetan sareng slide dina hiji jandela, sareng pamilon rapat sanés tiasa ningali slide anu dipidangkeun sacara mandiri.



Pamilik Tinder ngagaleuh pamekar jasa pidéo Korea Hyperconnect pikeun $ 1,7 milyar



Match Group, anu gaduh Tinder, parantos ngumumkeun ngagaleuh perusahaan jasa pidéo Korea Hyperconnect.deal amounted ka $ 1.7 milyar.Ieu mangrupikeun akuisisi panggedéna dina sajarah Match Group.



Dallas Isuk News



Pamekar Korea gaduh dua aplikasi utama: Azar kanggo audio sareng pidéo ngobrol, sareng Hakuna Live kanggo streaming online.Perusahaan Korea nguntungkeun, kalayan pendapatan 2022 ngahontal $ 200 juta, saur Match Group.Ieu 50% leuwih ti sataun saméméhna.Ladenan khususna populer di pasar Asia, janten 75% tina pendapatan asalna tina warga Asia.



Hyperconnect ogé kasohor ku desain inovatif na.Perusahaan parantos nyiptakeun naon anu disebat "versi mobile munggaran" tina WebRTC.Hal ieu dirarancang pikeun sambungan langsung peer-to-peer pamaké mobile tanpa ngagunakeun server.Ieu ngaronjatkeun kaamanan pamaké sarta ngurangan overhead pamekar.



Téknologi sanésna perusahaan Korea ngagampangkeun wawakil kelompok basa anu béda pikeun komunikasi.Hal ieu ngamungkinkeun interlocutors ngobrol jeung pakait ngagunakeun tarjamahan real-time.Fitur ieu dianggo dina layanan Azar.



Pikeun tujuan naon Grup Cocog kaala Hyperconnect teu dieusian.Wartawan Techcrunch speculate yén pausahaan bisa ngahijikeun téhnologi kana Tinder sarta séjén dating jasa dina mangsa nu bakal datang.Panutup deal diperkirakeun dina kuartal kadua 2022.



Zoom dihukum kusabab nyimpangkeun statistik pangguna aktip



Ladenan telepon pidéo Zoom henteu ngagaduhan 300 juta pangguna aktif sapopoé anu diumumkeun ku perusahaan sateuacana.Panyadia jasa ngaku kanyataan ieu saatos portal Verge narik perhatian kana pernyataan resmi anu diterbitkeun sateuacana anu diédit ku éta.



Pernyataan asli Zoom nyarios... "langkung ti 300 juta pangguna sapopoé."jeung."Langkung ti 300 juta jalma di sakumna dunya nganggo Zoom dina waktos susah ieu" ...Sadinten saatosna, pesenna diédit.Ayeuna maca"300 Juta Anggota Konferensi Video Zoom. "



Sakumaha anu ditunjukkeun ku The Verge, aya bédana ageung dina hal pangguna aktif sapopoé sareng pamilon obrolan pidéo.Dina kasus kadua, jalma anu sami tiasa diitung sababaraha kali: upami anjeun parantos ngatur lima sesi komunikasi pidéo salami siang, anjeun bakal diitung salaku lima pangguna."Pamaké Aktif Daily" diitung ngan sakali sapoé.Dina indikator ieu popularitas jasa tinangtu biasana diitung.Upami teu kitu, pamirsa platform bakal katingali langkung ageung tibatan anu saleresna.



Zoom ngédit pesen anu nyasabkeun dina 24 April, ngan sadinten saatos publikasi, anu, tangtosna, junun nyebarkeun ka sadaya judul publikasi online.Saatos The Verge ngadeukeutan Zoom, perusahaan langsung ngaku kasalahan éta.



"Kami reueus ngabantosan langkung ti 300 juta pamiarsa telepon pidéo sadinten tetep nyambung salami pandémik.Dina tulisan dina blog urang dina April 22nd, urang teu ngahaja disebut anggota salaku "pamaké".Saatos sadar kasalahan, urang ngédit pesen ka "anggota".Ieu mangrupikeun pangawasan anu serius pikeun kami, ”Zoom ngabales banding The Verge.



Publikasi online nyatakeun yén sanaos perusahaan tetep henteu masihan data ngeunaan jumlah pangguna sapopoé, kamekaran pamirsa Zoom saé pisan.Kusabab Désémber taun ka tukang, jumlah pamilon videoconferencing poéan geus ngaronjat tina 10 juta nepi ka 300 juta kiwari.



Pesaing utama Microsoft Teams sareng Google Meet katinggaleun, tapi aranjeunna ogé ningkatkeun jumlah pangguna aktip.Panongton poéan obrolan pidéo Microsoft pikeun sasih naék tina 70 dugi ka 75 juta jalma.Bulan ieu, perusahaan ngarékam 200 juta pamilon videoconferencing per poé.



Jumlah pamilon panggero pidéo Google Meet ngembang sakitar 3 juta unggal dinten dugi ka 100 juta. Aplikasi kolaborasi Webex Cisco parantos dianggo ku 300 juta jalma.Jeung jumlah registrations per poé geus approaching 240.000. Tapi pausahaan masih teu nyadiakeun indikator pamaké aktif sapopoé jeung jumlah pamilon dina rapat video.



Google, Microsoft, Facebook masih dina peran nyekel-up na nyobian pikeun narik pamaké anyar kalawan kasempetan bébas.Salaku conto, Google nembe ngadamel jasa Meet na gratis.