Aplikasi kencan nomer 1 kanggo iphone

Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,






Aplikasi Kencan Paling Apik



Editor kanthi independen riset, nyoba, lan nyaranake produk sing paling apik;sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan proses review ing kene.Kita bisa uga nampa komisi kanggo tuku sing digawe saka tautan sing dipilih.



Luis Alvarez / Gambar Getty



Nggoleki jagad app kencan bisa nggawe sampeyan pancen angel, luwih-luwih yen sampeyan ora yakin apa sing bakal diunduh.Sawetara app ditrapake kanggo hubungan jangka pendek, dene sing liyane nyengkuyung supaya kenal sadurunge sadurunge golek koktail utawa kopi FaceTime.Apa sampeyan pengin mbukak lorong utawa plancongan santai, ana layanan sing cocog kanggo sampeyan.



Ing kene, kita wis ngrampungake aplikasi kencan sing paling apik, mula sampeyan bisa nemoni tandhingane — yaiku kanggo wengi utawa ing salawas-lawase.



Aplikasi Kencan Paling apik ing taun 2021





Sakabèhé Paling Apik: hinge



Napa Kita Milih:hinge menehi sampeyan sawetara sambungan winates saben dina, dadi pilihan sing luwih apik kanggo wong sing golek sesambetan sing luwih serius.



Keuntungan





Kontra





Engsel diwiwiti minangka cara kanggo nyambung kanca kanca lan wong ing jaringan sampeyan.Nalika didegake dening CEO Justin McLeod, aplikasi kasebut nuduhake profil wong adhedhasar jarak uga kanca Facebook sing padha bareng.Saiki, mung nyambung pangguna karo wong sing cedhak karo lingkungan sing wis dipilih.



Pangguna bisa milih nyambung karo wong kanthi nutul tombol obrolan lan cocog utawa ninggalake komentar ing sawijining kaca.Profil nawakake panjaluk supaya pacelathon diwiwiti kaya "Yen nresnani iki salah, aku ora pengin bener ..." lan "Siji bab sing dakkarepake ngerti sampeyan yaiku…."



Engsel nuduhake informasi luwih lengkap babagan wong, mula yen sampeyan ora kepenak ketemu wong liya saka internet, iki bakal luwih gampang.Iki menehi jeneng mburi wong lan biasane lingkungan, umur, dhuwur, proyek, kampung halaman, lan kuliah.



Aplikasi iki gratis nanging pengin wong mbayar, njaluk mbayar "mawar" virtual sing cocog karo layanan sing dipilih miturut layanan sing digoleki. Kabeh rasane kaya episode sakaSarjana. Algoritma sing dipilih saben dina kanggo match sing paling apik uga misuwur banget ora migunani. Kaping pirang-pirang bakal milih wong sing adoh banget utawa afiliasi politik sing beda banget. Ing sawetara kasus, bisa uga nuduhake sampeyan wong sing wis ngerti sing bisa rada ora kepenak.



Beda karo aplikasi liyane yen sampeyan kudu setuju supaya bisa cocog sadurunge pesen bisa dikirim, wong-wong ing hinge bisa menehi pesen supaya sampeyan mbukak obrolan.Nalika gratis, uga versi sing mbayar.Keanggotaan Preferred udakara $ 30 sajrone sewulan, $ 60 telung wulan, utawa $ 90 suwene 6 wulan lan ngidini sampeyan ngirim tautan tanpa wates lan nyetel saringan luwih ketat.



Paling apik kanggo Perkawinan: Pertandhingan



Napa Kita Milih:Kita milih Cocokake amarga iku pilihan paling apik kanggo daters serius sing duwe kekawin.



Keuntungan





Kontra





Pertandhingan minangka siyaga lawas amarga ana sebab.Amarga pangguna kudu mbayar keanggotaan, tegese wong sing gabung fokus karo komitmen.Match.com didegake dening Gary Kremen lan Peng T. Ong ing San Francisco ing taun 1993. Wiwit saiki, dheweke tetep misuwur, apamaneh karo wong-wong sing golek sesambetan serius.



Nalika ndhaptar, sampeyan nulis jeneng, umur, dhuwur, pengin utawa ora pengin bocah, sepira jomblo, lan yen ngrokok.Sampeyan banjur mangsuli pitakon "Apa sing nggawe sampeyan paling bahagia?"milih saka kegiyatan kalebu konser, masak, blogging, acara nonton binge, olahraga, lan liya-liyane.Sabanjure, sampeyan milih apa sing sampeyan goleki ing pasangan, kalebu kisaran umur, kisaran dhuwur, agama, lan topik kasebut minangka "kudu ana."



Kanthi pilihan gratis, anggota entuk pesen winates saka "pilihan utama" sing dipilih karo Match adhedhasar kompatibilitas.Opsi premium ngidini anggota olahpesen, suka, lan kemampuan ndeleng kabeh wong sing seneng karo sampeyan lan sing wis ndeleng profil sampeyan, diskusi siji-sijine karo ahli kencan, lan liya-liyane.



Sayange, yen sampeyan kepengin nggunakake Match, sampeyan kudu mbayar;yen ora, sampeyan ora bisa ndeleng sapa sing pesen utawa apa sing dikandhakake.Keanggotaan regane udakara $ 18 saben wulan kanggo rencana tahunan, udakara $ 22 saben wulan suwene nem wulan, lan udakara $ 30 sajrone telung wulan.



Paling apik kanggo Eksklusif: Raya



Napa Kita Milih:Raya misuwur amarga dadi aplikasi kencan eksklusif sing dikunjungi para selebriti lan pengaruh.



Keuntungan





Kontra





Raya misuwur amarga dadi salah sawijining aplikasi kencan paling eksklusif, dadi anggota A-lister lan pengaruh minangka anggota.Amarga mung undhangan, ana proses aplikasi, lan wong kudu mbayar dadi anggota, mula ana daya tarik sing luwih berkualitas tinimbang aplikasi sing khas.



Raya udakara $ 7 saben wulan lan sampeyan bisa nggeser wong ing saindenging jagad.Yen sampeyan entuk sing disenengi saben dina, sampeyan bisa mbayar udakara $ 7 kanggo 30 liyane saben dina, utawa sampeyan mung bisa ngobrol karo koneksi saiki, sing dijaluk app.Sawise dadi anggota, sampeyan bisa menehi kanca kanca pass sing bisa nyepetake diakoni, sanajan aplikasi kasebut duwe hak kanggo nolak aplikasi.



Anggota kasedhiya ing saindenging jagad lan cenderung makarya ing lapangan kreatif.Sejatine Soho House kanggo pacaran.Sampeyan bisa nyambung akun Instagram, milih lagu, nggawe slide foto, lan bisa nggoleki koneksi romantis utawa kanca.Sampeyan uga bisa nelusuri miturut lokasi kanggo ndeleng sapa sing cedhak ing aplikasi kasebut.Raya uga bakal nuduhake kanca sing wis padha karo sampeyan yen sampeyan duwe nomer telpon kanca, dadi sampeyan bisa terus takon karo kanca-kanca yen tanggal kasebut dijanjeni.Sampeyan uga bisa nelusuri anggota ing kutha tartamtu utawa ing industri tartamtu, supaya luwih gampang jaringan utawa ketemu wong.



Paling apik kanggo Tanggal Pertama: Bumble



Napa Kita Milih:Bumble duwe konsep sing unik: Wanita pesen luwih dhisik kanggo pria banjur diwenehi 24 jam kanggo nanggapi, dadi aplikasi sing digawe wanita.



Keuntungan





Kontra





Nalika Bumble diwiwiti dening pangadeg wanita Whitney Wolfe ing 2021, adhedhasar ide manawa wanita bakal pesen luwih dhisik, tegese bisa milih wiwitan obrolan lan ngontrol narasi.Wolfe nerusake nggawe dhaptar Forbes 30 Under 30 uga List Time 100 lan dadi wanita paling enom sing nggawe perusahaan ing umure mung 31 taun.



Nggunakake Bumble cukup gampang. Gawe profil nganggo gambar lan informasi babagan sampeyan, banjur sampeyan bisa duwe rencana gratis utawa mbayar pilihan liyane. Rencana "Spotlight" njanjeni nganti 10 kali luwih cocog lan ndadekake sampeyan ing ngarep garis suwene 30 menit mula, supaya potensial sampeyan bisa ndeleng sampeyan luwih dhisik. Sampeyan bisa mbayar udakara $ 1 kanggo 30 sorotan, utawa udakara $ 6 kanggo siji sorotan. Utawa sampeyan bisa entuk 30 sorotan udakara $ 50.



Pilihan liyane yaiku SuperSwipe, sing ujar sampeyan bakal entuk "nganti 10x luwih akeh obrolan." SuperSwipe ngidini sampeyan seneng banget karo wong liya, dadi nalika miwiti ngusap, sampeyan bakal dadi salah siji wong pisanan sing ditemokake. Udakara $ 1 kanggo 30 SuperSwipe lan $ 3 saben loro SuperSwipe. Yen sampeyan ora rumangsa mbayar rong pilihan iki, sampeyan uga bisa nganyari akun dadi premium kanggo mbukak kunci kabeh fitur sekaligus. Pangguna premium nganyarke udakara $ 18 lan banjur nampa seneng tanpa wates, filter canggih, mode lelungan kanggo ndeleng sapa sing ngusap ing papan tartamtu, lan backtrack tanpa wates yen sampeyan nggeser salah cara ing salah sawijining wong, ing antarane akeh fitur liyane.



Bumble minangka pilihan sing cocog kanggo wong sing pengin ndeleng kabeh wong sing layak.Sampeyan kudu geser nengen kanggo cocog karo wong, banjur duwe 24 jam kanggo pamindhahan kaping pisanan lan miwiti obrolan, dadi sampeyan kudu mriksa aplikasi kanthi asring, utawa yen wis cocog, bakal kedadosan.Pria banjur duwe 24 jam kanggo nanggapi.Sampeyan bisa nggoleki aplikasi kanthi filter, milih sing sampeyan minat (pria, wanita, utawa wong liya), kisaran umur, lan jarak.Sampeyan uga bisa nyetel saringan lanjutan, nggoleki dhuwur tartamtu, tandha astrologi, latar mburi pendhidhikan, lan liya-liyane.



Paling apik kanggo Pacaran LGBTQ: HER



Napa Kita Milih:Kita milih Dheweke amarga iki app kencan gratis paling gedhe kanggo wanita LGBTQ.



Keuntungan





Kontra





HER minangka aplikasi kencan gratis paling gedhe ing donya kanggo para wanita sing aneh, nawakake kemampuan kanggo cocog, uga menehi warta babagan pertemuan lokal ing papan sing aman.Aplikasi kasebut digunakake minangka komunitas lan nyoba dadi sambutan lan dhukungan.



Kaya Tinder, HER yaiku babagan ngusap.Gesek ngiwa tegese sampeyan ora kasengsem karo wong kasebut, nalika geser nengen (utawa jantung emoji) tegese sampeyan pengin ngerti wong kasebut.Banjur, wong kasebut bisa mutusake apa rasane bebarengan lan ngirim pesen.



Nalika gratis, uga ana telung jinis anggota langganan premium.Premi, anggota siji wulan diwiwiti udakara $ 15, sajrone nem wulan udakara $ 60 lan sajrone setaun udakara $ 90.



Paling apik kanggo Pacaran Yahudi: JSwipe



Napa Kita Milih:JSwipe minangka pilihan sing cocog kanggo wong-wong Yahudi kanggo geser lan ketemu, ora preduli saka ngendi dununge.



Keuntungan





Kontra





JSwipe minangka pilihan sing apik yen sampeyan wong Yahudi utawa pengin pacaran karo pria utawa wanita Yahudi.Diluncurake ing 2021 liwat Paskah dening pangadeg David Yarus, sing uga kerja ing Birthright Israel lan Hillel nalika semana, aplikasi sing berbasis ing Brooklyn banjur diduweni dening pesainge, JDate.



Ing JSwipe, sampeyan ngetik bio cekak, pendhidhikan, lan umur.Sampeyan uga dijaluk ngisi manawa sampeyan tetep tetep halal lan ora padha.Banjur, sampeyan bisa miwiti ngusap.Link kaca profil karo kaca Facebook, dadi bakal nuduhake minat sing dituduhake kanthi cocog adhedhasar apa sing sadurunge disenengi ing Facebook.



JSwipe nawakake versi gratis, uga dadi anggota kelas kapisan, sing bisa mbukak acara eksklusif lan entuk fasilitas kaya minuman lan merch gratis.Versi eksklusif uga ngidini sampeyan ndeleng sapa sing seneng karo profil sampeyan, nambah profil sampeyan supaya luwih cocog, geser



Anggota siji wulan udakara $ 25, telung wulan regane $ 45, lan anggota nem wulan udakara $ 60.Kaya Tinder, nuduhake sampeyan sapa sing ngusap lingkungan adhedhasar lokasi, nanging sampeyan uga bisa nyetel radius mil luwih gedhe lan ndeleng jomblo ing saindenging jagad.



Paling apik kanggo Pacaran Kasual: Tinder



Napa Kita Milih:Sampeyan ora bisa nglirwakake aplikasi kencan asli, Tinder, sing nyebabake geser kasebut.Cocog banget kanggo pacaran utawa pacaran jangka panjang.



Keuntungan





Kontra





Tinder pancen app sing miwiti kabeh.Diluncurake ing taun 2021 lan pancen ngganti adegan pacaran ing salawas-lawase, ngenalake jomblo menyang jagad swipe kiwa utawa nengen kanggo cocog karo kanca-kanca potensial utawa wong liya sing serius.



Lan nalika biyen ana akeh wong sing golek macem-macem perkara, saiki luwih akeh kanggo pacaran santai.Tinder bisa uga paling apik ing kutha cilik sing ora akeh wong ing aplikasi ceruk sing luwih akeh, nanging mesthi ngerti manawa masarakat golek pengaturan sing ora resmi.



Nalika diwiwiti minangka aplikasi sing gratis, saiki ana opsi premium gratis lan mbayar sing ngidini pangguna "seneng" karo wong (bentuk sanjungan ekstra sing diduga nyebabake kesempatan kanggo pertandingan), gunakake fitur paspor kanggo ndeleng sapa sing metu ing lokasi liya, lan delengen sapa sing seneng karo sampeyan sadurunge sampeyan langsung nggeser.Tinder Gold menehi kabeh pangguna lan luwih saka udakara $ 15 saben wulan, dene Tinder Platinum menehi opsi marang para pangguna uga kemampuan kanggo pesen karo wong sadurunge cocog udakara $ 10 saben wulan suwene nem wulan.



Putusan Akhir



Ngundhuh aplikasi kencan bisa uga prasetya gedhe lan rumangsa rada sithik yen sampeyan ora yakin sing bakal nyoba dhisik, amarga kabeh beda banget. Hinge minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin luwih serius babagan kencan app. Menehi informasi luwih lengkap babagan tanggal potensial lan nyengkuyung obrolan sing luwih migunani. Raya cocog yen sampeyan pengin golek selebriti utawa pengin jaringan karo kreatifitas sing padha, nanging angel banget yen ngajak.



Bumble apik banget yen sampeyan pengin kencan kaping pisanan.Aplikasi iki ora ngandhani akeh babagan wong, nanging luwih gampang geser tanpa wates lan wiwit ngobrol.Pikirake luwih kaya ketemu wong ing bar kanthi santai.Yen sampeyan pengin pacaran karo wanita lan pengin aplikasi khusus kanggo iku, HER iku paling apik.Lan yen sampeyan pengin tetep santai, Tinder minangka setya lawas amarga ana sebab.



Pitakon Paling Kerep



Kepiye Cara Aplikasi Kencan?



Sawetara aplikasi mbutuhake kalorone pihak bisa geser nengen yen kepengin lan banjur ngidini sampeyan nyambung.Wong liya ngidini wong ngirim pesen, banjur sing nampa bisa mutusake apa dheweke pengin nanggapi.Sawetara aplikasi menehi informasi lengkap, kalebu kuliah, dhuwure, lan sanajan ana wong pengin bocah ora, nanging liyane bakal nuduhake calon mitra cedhak tanpa akeh informasi.



Apa Ana Pilihan Gratis lan Bayaran kanggo Aplikasi Kencan?



Umume aplikasi kencan gratis, utawa paling ora duwe opsi gratis uga pilihan premium lan mbayar.Opsi gratis biasane menehi kesempatan wong kanggo geser, nalika mbayar ngidini wong luwih ngerti, nyetel filter sing mung nuduhake dhuwur, agama, utawa afiliasi politik, kayata.Kanggo umume aplikasi, gampang banget ndownload banjur nggunakake versi gratis kajaba sampeyan lagi golek sing paling spesifik.Sawetara aplikasi, kayata Raya, mbutuhake kabeh pangguna mbayar ragad saben wulan.Biasane, regane luwih murah yen sampeyan mbayar sawetara wulan utawa luwih.



Pira regane Aplikasi Kencan?



Aplikasi kencan diwiwiti udakara udakara $ 100 yen sampeyan entuk versi premium lan nandur modal sawetara wulan.Opsi sing paling larang regane bakal menehi macem-macem penawaran premium sing nganyarke profil, dadi menehi kawigaten babagan potensial match utawa menehi pilihan kanggo pesen karo wong sing ora cocog dhisik.



Metodologi



Kita takon karo ahli babagan aplikasi, maca review, lan mriksa pengalaman nggunakake taun kasebut.Uga nggoleki aplikasi sing menehi macem-macem informasi babagan wong liya, uga fleksibilitas nalika nerangake babagan rencana pambayaran.Penting banget kanggo kita nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo pilihan kencan, apa sing dadi pacangan santai, kencan kaping pisanan, utawa uga perkawinan.Inklusivitas uga dadi faktor penting kanggo nemtokake pilihan, mula aplikasi sing nyedhiyakake orientasi lan agama seksual beda-beda kalebu dhaptar kasebut.



Aplikasi Kencan Paling Apik Kanggo Nggawe Iki Setahun Kanggo Kasih



Kabeh wong ngerti sapa sing ketemu "wong sing selawase" sanajan kencan online nanging kaya pacaran, golek situs sing cocog kanggo sampeyan.Kochava Collective, minangka tuan rumah pasar data seluler independen paling gedhe, nyumelangake nomer kasebut kanggo nyaranake sawetara situs adhedhasar jumlah pangguna."Kita duwe data sing kasedhiya ing luwih saka 7,5 milyar piranti," ujare Jake Courtright, manajer utama Kochava.“Minangka bagean saka data iki, kita duwe informasi 'app' ing piranti kasebut, sing intine dhaptar aplikasi sing diinstal ing piranti kasebut.Kita mriksa kabeh aplikasi kencan utama ing Google Play lan app store, lan banjur ngenali limang aplikasi sing paling akeh nginstal ing data. "



Nanging amarga ora kabeh kita njupuk keputusan adhedhasar nomer wae, kita uga ngrampungake dhaptar iki kanthi sawetara opsi liyane sing cocog karo kahanan tartamtu sampeyan.Sawetara iki nyedhiyakake kanggo wong LGBTQ +, pangguna umur tartamtu, pangguna Ireng utawa BIPOC, sing duwe kepentingan khusus lan liyane sing ora nemokake tanggal sing paling apik ing salah sawijining aplikasi sing paling populer.Apa sampeyan golek fling sembrono, rebound kanggo ngrampungake putus utawa hubungan jangka panjang sabanjure, sampeyan bisa miwiti kanthi ndownload salah sawijining aplikasi kencan kasebut.



Yen sampeyan wis online kabeh, sampeyan bisa uga ngerti babagan Tinder.Miturut Kochava Collective, aplikasi kasebut nduweni pangguna paling dhuwur kanggo kabeh aplikasi kencan sing ana ing kana.Nalika akeh pangguna menyang Tinder kanggo ketemu santai, wong liya nemokake katresnan sing luwih dawa ing kene.



Ing Bumble, wanita minangka wong sing miwiti komunikasi.Mesthine, jender apa sing nggawe pamindhahan kaping pisanan ora dadi masalah kanggo wanita LGBTQ +, nanging wanita sing golek bolo bisa uga ngrasakake napas seger.Kochava ujar manawa umume pangguna uga ana ing umur umur 26 nganti 35 taun, mula para dater sing luwih enom uga seneng.



Sapa wae sing wis suwe main ing kencan kasebut bisa uga wis krungu babagan OkCupid, sing wis ana wiwit taun 2021. OG saiki duwe aplikasi kanthi kuesioner tandha tangan babagan kabeh babagan agama nganti butter kacang vs sele kanggo mbantu sampeyan nemokake pasangan sing sampurna.



Saka aplikasi sing diprofilake dening Kochava, aplikasi iki duwe basis pangguna paling enom sawise Bumble, kanthi luwih saka separo pangguna teka ing sangisoré umur 36. Lan miturut jeneng kasebut, situs kasebut ngaku minangka salah sawijining platform kencan paling gedhe ing donya .



Pangguna sing duwe sawetara garis ngguyu lan helai perak bisa uga golek semangat kulawarga ing aplikasi kanthi luwih akeh wong sing demografi.Data Kochava nuduhake manawa umume pangguna MeetMe ana ing kisaran umur 46 nganti 55 taun, ditutake kanthi braket 55 nganti 65.



Saliyane duwe basis pangguna sing jembar, Kochava nyathet manawa luwih akeh pria tinimbang wanita sing ndownload Happn, aplikasi kencan adhedhasar lokasi.Para wanita sing ngupayakake hadiah, muga-muga ana kemungkinan sing disenengi.



Iki minangka aplikasi kencan paling apik sing bisa mbantu sampeyan nemokake katresnan nalika urip wiwit 'normal'



Pacaran wis bali.Kanthi roadmap sing ora ana ing kunci iki ngidini kita mangan lan ngombe ing njero omah, lunga menyang bioskop lan, coba sewengi ing omah wong liya, kita luwih siyap bali menyang kreta katresnan.



Sampeyan bisa uga wis krasa kesel kabeh taun kepungkur, kanthi pirang-pirang kunci lan sistem tingkatan sing mbingungake sing mung cara kanggo ketemu wong yaiku mlaku-mlaku ing taman lan umume waktune ngobrol karo wong-wong mau.Nanging nalika Inggris wiwit dibukak maneh, saiki wayahe menehi kencan maneh.



Ketik pilihan sing beda lan mumet sing ditawakake saka aplikasi kencan sing paling apik.Ngusap ing Tinder?Pinging pesen ing Bumble?Ngramal profil crackin ing Hinge?Nyoba app Curtn anyar, sing biasane dadi hibrida Tik-Tok lan Tinder (ya, iki kanggo sampeyan, gen Z)?



Pariwara


Minangka alas ing njaba, lan sadurunge sampeyan bisa nggawe irung ing aplikasi kencan lan luwih seneng ketemu wong ing bar lokal, aplikasi kencan minangka papan kanggo para singlet sing lagi golek katresnan saiki.Ora mung iki, nanging aplikasi saiki wis dibanjiri opsi - nyaring dhuwur utawa njaluk rekomendasi nalika liburan sabanjure?Ana app kanggo sampeyan.



Aku nyoba 10 garis pembukaan ndhuwur Bumble lan iki sing paling sukses.





Wacanen sabanjure



Kampanye iki kanthi aplikasi kencan Badoo menehi terang babagan kencan ing komunitas LGBTQIA +, lan pesen kasebut kuat banget



'Aku bakal ngomong kencan kanthi jujur ​​iku apik banget kanggo wong sing trans'



Kemitraan karo Badoo





Miturut panliten saka Bumble, luwih sakarong pertigaresponden nggunakake aplikasi kanggo nemokake hubungan sing tetep.Iki nuduhake manawa, sanajan ana apa sing sampeyan pikirake, populasi UK siyap lan gelem nemoni wong jangka panjang.



Tinder wis nerbitake sawetara tips kanggo sing uga pengin golek post-lockdown.Miturut aplikasi kasebut, 71% pangguna nganggep minangka breaker kesepakatan yen match kasebut beda karo kapercayan politik lan 74% pangguna ora bakal pacaran karo wong sing duwe pandangan beda babagan lingkungan lan keberlanjutan, mula bisa uga nggunakake topik kasebut minangka pamecah es kanggo njaluk dheweke metu saka dalan luwih awal.



Dadi, kepiye sampeyan ngerti aplikasi sing duwe teknologi paling apik?Apa fitur-fitur anyar sing lagi dikembangake?Apa sing dadi wong siji sing 'paling apik' sing ndhelik, apa sampeyan nemtokake kanthi match astrologi sing paling cerdas, paling dhuwur, utawa sampurna sampeyan?



Sampeyan ana kabegjan, kita wis nyoba lan nyoba opsi aplikasi kencan paling apik ing pasar lan kene kanggo mbantu sampeyan nemokake match sing sampurna (aplikasi, yaiku. Ora ana garansi ing beau anyar, nuwun sewu).



Pariwara


Iki minangka tren kencan sing kudu dingerteni kanggo taun 2021 - kalebu 'Retroshading' lan 'Houseplanting'





Macet kanggo ngomong apa?Coba garis pambuka sing paling apik kanggo Bumble supaya bisa ngobrol kanthi gampang.



Butuh tips profil?Mangkene tips paling dhuwur saka Tinder babagan carane duwe profil aplikasi kencan paling apik.



Aplikasi kencan paling apik kanggo:ngobati lemes aplikasi kencan.



Bisa uga aplikasi kencan sing paling eksklusif lan paling diantisipasi ing taun 2021, Kamis diluncurake ing wulan Mei lan, kaya jenenge, Kamis mung bisa digunakake ing dina Kemis.Iki minangka aplikasi khusus kanggo anggota sing mung kasedhiya kanggo wong-wong ing London lan New York City - sadurunge diluncurake, wis ana 110.000 pangguna sing ndaftar, mula ana akeh pilihan ing kene.



Biaya:Gratis, nanging mung kanggo anggota lan mung kasedhiya ing London lan New York City.



Aplikasi kencan paling apik kanggo:Yen sampeyan durung kepenak karo tanggal IRL



Sampeyan duwe 24 jam, lan sampeyan entuk tembung kaping pisanan - ora ana tekanan, bener?Bumble ngrusak aturan kencan sing ora dingerteni nalika kita ngenteni supaya bisa nyedhaki - bal kanthi resmi ing pengadilan sampeyan ing kene.Dheweke uga ngluncurake obrolan video lan fitur panggilan swara ing aplikasi kasebut (maneh, wanita kasebut kudu pindhah kaping pisanan), mula yen sampeyan isih luwih kepenak karo tanggal virtual, tekan Bumble.Coba takon kabeh wong marang telung pitakon sing padha yen sampeyan pengin ngerti kepiye carane ngukur kabeh, dianggep kaya wawancara kerja utawa golek 'omben-omben virtual sing dicoba lan dites Kamis?yen sampeyan lagi krasa kendel.



Biaya:Gratis, kanthi opsi premium 'Bumble Boost' lan fitur beeline saka £ 6,99.



Pemblokiran panulis?Priksa tips sing diwenehake Bumble babagan sepuluh garis pambuka paling apik.



Aplikasi kencan paling apik kanggo: Ndelokkepribadian wong (uga tampilan) sing sepisanan



Hinge ngidini sampeyan ngatur profil sampeyan kanggo nambah telung informasi utama - nuntut iki bakal mbantu sampeyan nemokake sing luwih nyata.Sampeyan bisa ngerti luwih akeh babagan calon mitra saka profil kasebut, nanging apa sing bisa ditindakake?Kasedhiya tekanan kanggo nggawe debonair sing nyenengake, nyenengake lan gampang usaha.Ditambah uga wangsulan bisa uga wis rada tuwa - kita ngerti, masarakat ora seneng karo sing mlaku alon.Penting kanggo wektu kaya iki, sampeyan bisa nambah video menyang profil sampeyan supaya cocog bisa nggawe kepribadian nyata.Nanging sing luwih penting, fitur Hinge'Tanggal Saka Ngarep'paling anyarngidini sampeyan mlebu menyang pertandingan nalika wis siyap tanggal virtualnangingkaya nalika sampeyan cocog, dheweke ora bakal ngerti nganti dheweke nindakake perkara sing padha.Aja ngisin-isini, lan wenehi sindiran kanthi lancar ing sisih siji nalika sampeyan ganti dadi tanggal digi.



Biaya:Gratis diunduh, kanthi opsi Langganan Engsel saka £ 10,49



Aplikasi kencan paling apik kanggo:Kemungkinan tanpa wates



Ora rahasia manawa Tinder minangka salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake, paling jenuh lan diganti kanthi cara kencan.Yen sampeyan lagi golek macem-macem pilihan, Tinder minangka papan sing cocog kanggo sampeyan.Nduwe fitur sing diarani Loops supaya sampeyan bisa ndeleng GIF sing cocog, sing bisa migunani kanggo ngilangi catfisher sadurunge sampeyan nemtokake tanggal video.Sanggahan: 4 saka 5 profil nampilake segawon lan / utawa torsi wuda.Mung wenehake tilas kasebut.



Biaya:Gratis, kanthi opsi Tinder Plus mung saka 79p!



Aplikasi kencan online paling populer ing AS 2021, miturut ukuran pamirsa



Ing wulan September 2021, Tinder nglaporake jumlahe para pamirsa 7,86 yuta pangguna ing Amerika Serikat, dadi kencan online paling populer.Bumble peringkat nomer loro duwe 5,03 yuta pangguna seluler AS.Secara global, tinder.com rangking situs web kencan online paling populer kaping telu ing wulan Maret 2021, kanthi udakara 59 yuta kunjungan sajrone wulan iki.Situs kencan paling misuwur ing periode iki yaiku badoo.com, kanthi kunjungan 182,5 yuta saben wulan.



Demografi pangguna Tinder ing Amerika Serikat



Ing wulan April 2021, individu sing umure antara 30 lan 44 taun dadi panganggo Tinder paling gedhe ing Amerika Serikat.Tinder kurang misuwur ing kalangan wong diwasa sajrone klompok umur 55-64, mung enem persen responden nggunakake aplikasi kencan.Kajaba iku, Tinder narik kawigaten luwih akeh pria tinimbang pangguna wanita, kanthi saham 72 persen lan 28 persen.



Aplikasi kencan paling apik kanggo taun 2021



Musim semi isih aktif, lan aplikasi kencan paling apik siyap mbantu sampeyan yen pikirane wis dadi romansa - apamaneh saiki manawa watesan pandemi sing ditrapake kanggo ketemu wong kanthi nyata saya sithik.



Ora amarga pandemi iki nyuda tuwuhing aplikasi kencan.Laporan Marketplace ing adegan aplikasi kencan nemokake manawa 20 aplikasi kencan paling dhuwur nuduhake pangguna aktif saben dina tuwuh 1,5 yuta taun kepungkur.Nambahake fitur obrolan video, kaya sing ditindakake aplikasi kencan, mesthi ngrewangi.





Saiki, karo wong-wong sing wis siap golek jagad maneh, aplikasi kencan paling apik terus nyaring fiture, nggedhekake fitur keamanan kanggo mbantu sampeyan luwih gampang ngobrol karo wong liya.Sawetara aplikasi terus unggul nalika mbantu sampeyan golek fling karo wong sing padha, dene liyane luwih fokus mbantu sampeyan nggawe hubungan jangka panjang.Apa wae sing dikarepake, ana aplikasi kencan sing cocog karo pandangan lan kebutuhan sampeyan.



Yen sampeyan golek kanca, kita bisa mbantu ngurutake macem-macem opsi saingan kanggo nemokake aplikasi kencan paling apik sing cocog karo kabutuhan tartamtu.



Apa aplikasi kencan paling apik?



Nalika nemokake katresnan ing jaman seluler, angel banget kanggo nggulingake Tinder, salah sawijining aplikasi kencan paling gedhe lan paling apik sing uga bisa digayuh.Tinder duwe reputasi bisa mbantu sampeyan nemokake cepet, sanajan uga golek mitra sing luwih permanen lan tambahan anyar ing aplikasi iki wis nambah keamanan pangguna nalika nambah fitur video.



Aplikasi kencan liyane duwe kekuwatan.Bumble menehi kekuwatan kanggo nggawe kanca anyar kanggo anggota wanita, dene OKCupid nawakake macem-macem alat kanggo golek romansa.Eharmony duwe algoritma sing misuwur kanggo masangake wong, lan target utama Hinge supaya wong liya mbusak app saka telpon (bisa uga amarga sampeyan wis nemokake sesambungan sing tetep lan ora frustasi).Malah Facebook uga nindakake tumindak kasebut, kanthi layanan kencan gegandhengan karo jaringan sosial sing gedhe.



Nggolek pasangan sing padha?Grindr minangka pelopor ing papan kasebut, dene Her nawakake aplikasi kencan kanggo pangguna lesbian lan biseksual.



Sadurunge mlebu kanggo golek aplikasi kencan sing pas kanggo golek pasangan sing paling apik, aja lali mikir babagan privasi.Aja mung ngilangi kabijakan privasi aplikasi kencan apa wae sing sampeyan gunakake, amarga kabijakan kasebut bisa negesake persis apa sing ditindakake situs kencan karo data pribadi sampeyan.Uga waspada manawa akeh aplikasi kencan - kalebu sawetara ing dhaptar aplikasi kencan paling apik - sing diduweni perusahaan sing padha.Klompok Pertandhingan, contone, ora mung ngoperasikake Match.com nanging uga Tinder, OKCupid lan PlentyOfFish.



Aplikasi kencan paling apik saiki



1. Tinder (Android; iOS)



Tinder ngetokake jejak sing disetel dening Grindr menyang jagad aplikasi geser lan gulung.Tinder, Tinder ngajak sampeyan nggawe cethek, nggawe keputusan babagan calon mitra.Sampeyan nggawe profil sederhana kanthi sawetara potret lan sawetara ukara babagan sampeyan, banjur sampeyan nggunakake Internet.



Aplikasi kasebut nampilake singel ing wilayah sampeyan.Yen seneng, geser potret ing sisih tengen;yen ora, geser ngiwa.Yen sampeyan sakloron geser nengen, sampeyan bisa ngirim pesen lan nyiyapake.(Kasengsem ngunggahake game Tinder sampeyan? Kita duwe tips babagan cara nggunakake Tinder kaya pro.) Nganyarke kanggo anggota Plus utawa Gold sing mbayar ing Tinder, menehi fitur premium kaya seneng utawa rewind tanpa wates sing bakal menehi mitra sejatine kasempatan



Tinder terus mikir karo formula, nggawe fitur video sing ngidini sampeyan nelpon video ing app kanthi cocog tanpa ngganti rincian pribadi (tambahan sing penting banget ing jaman COVID-19).Pangowahan sing luwih penting banget ngenalake fitur Pusat Keselamatan sing ana gandhengane karo aplikasi Noonlight lan menehi tombol gupuh yen sampeyan tanggal nalika sampeyan krasa ora aman.Ing pungkasan taun iki, Tinder arep ngidini sampeyan mriksa latar mburi wong, narik data saka cathetan umum.Fitur kasebut bakal teka ing aplikasi kencan liyane sing dioperasikake dening pemilik Grup Tinder, nyatane.



2. Bumble (Android; iOS)



Bumble tujuane kanggo mbantu sampeyan nggawe tanggal utawa nggawe kanca anyar ing wilayah sampeyan, lan ing lebah ratu (wanita apa wae) nggawe langkah pertama sawise rong wong saling nyambung lan dadi bagian saka sarang.Ora ana akeh wektu kanggo sampah - mung 24 jam kanggo nggawe kontak utawa sambungan bakal ilang ing salawas-lawase.Kanggo sambungan utawa kekancan sing padha, salah siji wong kudu pindhah sajrone 24 jam sadurunge sambungan kasebut ilang, sanajan sampeyan bisa entuk ekstensi 24 jam.



Cukup kanggo nggedhekake kanca, beda karo hubungan romantis?Bumble nduweni fitur BFF kanggo wong sing ora golek tanggal lan bagean kapisah kanggo nggawe kontak bisnis.Upgrade Bumble Boost, sing regane $ 2,99 nganti $ 8,99, nggawe luwih gampang lan luwih cepet kanggo ketemu utawa kencan karo wong liya.



Bumble nambahake video rong taun kepungkur, menehi salah sawijining aplikasi kencan paling apik ing jaman papan perlindungan.Kajaba wengi sing anyar, wis nambahake game sing diwiwiti karo game sepele kanggo menehi sampeyan lan kencan sampeyan ing obrolan video.



3. OkCupid (Android; iOS)



OkCupid nduweni alat kencan sing akeh banget lan langsung.Nanging ora tetep mandheg, OKC tetep nyaring lan nambah fitur ing aplikasi kencan paling apik, kayata sistem "Rasa" sing ngidini pangguna bisa ndeleng rasa evocative saka match potensial, kayata Kinky Nerds, Beard Lovers, World Traveler lsp.



Kabeh iki saliyane alat olahpesen, kuis kepribadian, integrasi Instagram lan favorit lawas liyane OkCupid.Langganan premium nambah fitur liyane, kayata alat telusuran sing ditapis lan kemampuan kanggo ndeleng pangguna sing seneng karo sampeyan.



4. Match.com (Android; iOS)



Match.com nawakake pangguna kencan freemium ing Android lan iOS.Pangguna gratis bisa nyiyapake profil online, ngunggah sawetara gambar dhewe banjur melu main online kanthi "nglirik", lan ngirim match anyar saben dina.Fitur sing luwih lengkap, kayata kemampuan kanggo ndeleng sapa sing wis mriksa profil sampeyan lan seneng gambar sampeyan, bisa dikunci dening langganan Match.com.



Pertandhingan terus ditambahake ing fitur-fitur kasebut, kayata Mixer Kaya Tinder, integrasi Android Wear lan Apple Watch, lan tambahan cuplikan swara lan video menyang profil sampeyan.Ing wulan April iki, karo wong sing wis tekan omah, Match ngluncurake Vibe Check, sing ngidini sampeyan ngobrol karo obrolan video kanthi match.



Kaya Tinder, Match uga nambahake fitur keamanan sing ngidini sampeyan menehi tandha kanca yen wis kencan lan rumangsa ora aman.Penambahan anyar liyane malah ngidini sampeyan nyetel pandangan politik, dadi luwih becik sampeyan bisa nemokake wong sing wawasane sejajar karo sampeyan (utawa ora, yen sampeyan yakin manawa oposisi).



5. Facebook (Android, iOS)



Kencan Facebook, pisanan diluncurake ing taun 2021, diluncurake ing AS taun kepungkur sawise tes ditrapake ing negara liya.Layanan kasebut wiwit ditambahi ing Eropa, kalebu Inggris



Bagéan sing cocog karo jaringan sosial, Kencan Facebook fokus kanggo mbantu sampeyan nemokake sesambetan jangka panjang, dudu keterlibatan.Sampeyan ngakses bagean Kencan saka aplikasi seluler Facebook, nyiyapake profil Kencan sing kapisah karo profil Facebook biasa.Saka kana, Facebook nemokake match kanggo sampeyan adhedhasar pilihan, minat lan kegiyatan ing situs jejaring sosial.



Facebook ora bakal menehi saran match kanggo wong sing wis sampeyan kenal ing Facebook, kajaba sampeyan nggunakake fitur Secret Crush ing layanan kasebut ing endi sampeyan bisa milih nganti sangang kanca Facebook utawa pengikut Instagram sing sampeyan minat. Yen uga duwe minat karo sampeyan liwat Secret Crush, Facebook bakal cocog karo sampeyan.



Sampeyan bisa nambah kiriman Instagram menyang profil Kencan Facebook uga nuduhake crita Facebook lan Instagram.Kaya layanan kencan liyane, Kencan Facebook nambah kemampuan kanggo nelpon video menyang kekasih sampeyan, nggunakake aplikasi Messenger perusahaan.



6. Grindr (Android; iOS)



Grindr ngidini pria homoseksual lan biseksual bisa ketemu karo wong lanang sing padha budi ing sacedhake.Nggawe profil minangka pengalaman sing paling sithik, fokus ing pic profil, jeneng pangguna, lan sawetara pitakon sederhana, lan milih "Suku" sing nerangake jinis sampeyan, banjur sampeyan bakal nemokake pangguna liyane lan ngobrol sawetara menit.



Grindr bebas digunakake lan didhukung pariwara, nanging versi premium, Grindr Xtra, nawakake browsing tanpa iklan saliyane fitur liyane kayata nambah macem-macem Suku lan filter telusuran tingkat lanjut.Salah siji kakurangan sing misuwur?Ora kaya aplikasi kencan liyane, kabar push pesen mbutuhake Grindr Xtra.



7. eharmony (Android; iOS)



eharmony minangka pemain paling dawa ing game kencan online, lan layanan pertama sing nyurung sistem algoritma kanggo nyoba nggawe kencan paling apik kanggo para anggotane.Sawise nggawe akun, pangguna mbukak "Kuesioner Hubungan" kanggo nggawe profil kepribadian sing mbantu cocog karo sampeyan karo pangguna liyane sing mikir yen sampeyan bakal ngeklik.Saben dina, app bakal nyedhiyakake pilihan match lan area kompatibilitas sampeyan;sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nyambung yen minat kasebut bebarengan.



Pelanggan premium entuk opsi pencocokan lan panemuan sing ditambahi, lan fitur liyane kayata bisa ndeleng sapa sing nembe ndeleng profil sampeyan.



8. Kopi Ketemu Bagel (Android; iOS)



Warung Meets Bagel duwe pendekatan sing beda karo akeh aplikasi kencan sing paling apik, nyoba fokus ing kualitas tinimbang jumlah.Saben dina awan, aplikasi kasebut bakal ngirim sawetara pilihan potensial cocog kanggo pria adhedhasar profil lan preferensi, lan wanita banjur dikirim sawetara pertandingan sing wis nuduhake minat karo dheweke, saengga para wanita duwe pilihan kanggo males sing padha.Yen atraksi kasebut bisa digunakake, mula app bakal nyiyapake sampeyan nganggo jendela obrolan 7 dina lan icebreaker.



Rancang ulang aplikasi kencan kasebut luwih negesake profil pangguna, supaya sampeyan bisa menehi komentar babagan profil lan foto kanthi pangarep-arep bisa nggawe luwih akeh hubungan antarane pangguna Kopi Meets Bagel.



Download Warung Meets Bagel:Android,iOS



9. Dheweke (Android; iOS)



Dheweke minangka aplikasi jaringan kencan lan sosial sing dirancang kanggo para pangguna lesbi, biseksual lan aneh.Sampeyan ndhaptar nganggo akun Facebook utawa Instagram, banjur ndeleng aliran kegiatan saka pangguna liyane sing wis diverifikasi liyane ing wilayah sampeyan lan global.Sampeyan bisa Kaya foto pangguna liyane, lan yen minat padha-padha, app bakal ngubungake sampeyan ngobrol.



Mesthi wae, iku uga ora mung nemoni tanggal calon calon, kanthi aplikasi nawakake fitur sosial, warta lan artikel babagan masalah, acara, pitakon lan liya-liyane LGBTQ.Nalika aplikasi kasebut bebas digunakake lan didaftar, langganan premium nambah fitur ekstra.



10. Engsel (Android; iOS: $ 10,99 / wulan)



Nolak ngetutake jejak sing diobong karo aplikasi sing digeser geser kaya Tinder, app pacaran Hinge fokus ing hubungan lan obrolan sing menarik.Kasunyatane, target layanan kasebut kanthi jelas yaiku supaya sampeyan tekan titik yen sampeyan mbusak kabeh aplikasi - bisa uga amarga sampeyan wis nemu katresnan lan dudu amarga sampeyan duwe aplikasi kasebut.



Hinge ngusap irung menyang swipe kanggo profil sing luwih rinci sing sampeyan isi karo gambar lan crita.Pangguna banjur bisa milih seneng lan menehi komentar apa-apa ing profil kasebut, lan minangka pemula obrolan bebarengan.Saben dina, sampeyan bisa mriksa rekomendasi anyar, uga ndeleng wong sing seneng soko profil sampeyan.



Hinge nanggapi kanthi cepet marang kahanan papan perlindungan sing dileksanakake dening pandemi virus corona kanthi nggunakake fitur Tanggal Saka Ngarep.Pangowahan liyane kalebu gabung karo tim kaya Chipotle lan Uber Eats kanggo nyengkuyung pangguna supaya tanggal makan malam sing adoh saka sosial.Lan desain ulang taun kepungkur ngenalake fitur Standouts sing nyorot wong sing biasane dadi jinis sampeyan, uga topik sing dikira Hinge bakal nyebabake pacelathon karo calon calon calon juara sampeyan.



11. Snack (iOS)



Bayangake TikTok, nanging kanggo pacaran, lan sampeyan wis bisa ngerti apa sing ditawakake Snack.Aplikasi kencan iki negesake video cendhak.Sampeyan ngurutake feed video pambuka kanggo ndeleng manawa ana sing narik minat, luwih milih wong sing pengin dingerteni.Yen dheweke seneng karo video sampeyan, sampeyan bisa saling DM.



Tekanan video nggawe Snack minangka pilihan aplikasi kencan sing apik kanggo jaman sosial kita, sanajan fokuse jelas kanggo masarakat sing umur 30 taun.Snack mung kasedhiya ing iPhone saiki, sanajan sampeyan bisa ndhaptar kanggo dilaporake nalika versi Android mudhun.



12. XO (Android, iOS)



XO pengin nggawe sawetara rasa seneng maneh dadi pacaran kanthi nggunakake game kanggo mbantu ngilangi es.Kuis, gambar game lan kegiatan partai liyane ngidini sampeyan ngguyu karo wong sing anyar lan bisa uga nggawe sambungan sing nyebabake hubungan.



Sampeyan bisa nemokake match kanthi ngisi profil lan ketemu karo wong sing padha senenge.Utawa sampeyan bisa nyoba salah siji pasangan XO liyane, luwih acak.Tanggal Wuta nggawe sampeyan bisa kontak karo wong kanggo main game lan ijolan pesen sadurunge ndeleng profil, nalika Random bisa ngubungi sampeyan saka ngendi wae ing jagad iki.



Wong sing saiki serius golek pinemu liyane bisa uga pengin sawetara aplikasi kencan paling apik liyane, nanging XO kayane nyenengake, cara santai kanggo nggawe kanca anyar - lan bisa uga kekancan kasebut tuwuh dadi luwih.



13. Kippo (Android, iOS)



Mesthine, ana luwih saka siji cara kanggo game online, lan Kippo katon bisa narik kawigaten para pemain game online kanggo golek kanca cilik.Aplikasi iki ngidini sampeyan ngatur profil sampeyan dhewe - sing luwih unik, luwih apik - ing endi sampeyan bisa nuduhake barang sing sampeyan tresnani.Aplikasi kasebut banjur nyoba golek match adhedhasar game sing disenengi.



Sawise nemokake match, sampeyan siyap DM lan ngobrol, sanajan level gratis Kippo duwe watesan babagan jumlah profil sing bisa gesek saben dina lan pirang-pirang pesen sing bisa dikirim.Gabung karo level Kippo Infinity sing mbayar $ 10 saben wulan, bakal ngilangi watesan kasebut.



Kippo ujar manawa wis diverifikasi manawa kabeh wong sing nggunakake layanan kasebut pancen nyata, lan ana moderat kanggo njaga aktor sing ala.



14. Sawise (Android, iOS)



Sawise pengin nyuda swipe frantic nalika nyoba golek match sing cocog.Tinimbang sawetara foto sing ora ana enteke kanggo diurutake, Sawise masangake sampeyan karo calon mitra saben dina, lan sampeyan duwe 24 jam kanggo nggawe sesambungan.Sampeyan bisa terus ngobrol sawise iku yen sampeyan loro seneng liyane, nanging ide kasebut fokus mung ing siji wong, supaya sampeyan bisa ngerti yen ana hubungan sing luwih awet.



Pertandhingan digawe nganggo algoritma Once, sing ditampilake ing profil lan prilaku sadurunge supaya bisa nemokake match sing cocog.Sampeyan bisa nggunakake Sawise gratis, nanging keanggotaan sing mbayar nyepetake proses telusuran lan menehi luwih akeh match saben dina yen sampeyan seneng.



15. Kelakon (Android, iOS)



Sing paling penting yaiku babagan wong sing dalane sampeyan bisa nyebrang sing bisa ditemokake lan uga nindakake perkara sing padha karo sampeyan.Layanan kencan adhedhasar lokasi, Happn nuduhake sampeyan profil pangguna Happn liyane sing sampeyan lakoni, bebarengan karo wektu lan lokasi.Sampeyan bisa seneng profil sing ditampilake, lan yen rumangsa bebarengan, app menehi pilihan kanggo nyambung.Opsi sing dibayar menehi kemampuan "Say Hi" menyang profil liyane, sing kalebu notifikasi, uga kemampuan kanggo ndeleng profil sing disenengi sampeyan.



16. Raya (iOS, $ 7.99 saben wulan)



Ana ing antarane jaringan profesional lan layanan kencan sing dibayar kanthi gajine kasedhiya ing aplikasi sosial Raya.Aplikasi iOS wiwitane diwiwiti minangka layanan kencan sing paling murah, nanging uga wiwit digunakake kanggo nggawe kontak jaringan lan kanca profesional, utamane ing industri kreatif.Kasunyatan manawa para selebriti lan pengaruh wiwit muncul ing Raya bisa uga mbantu profil aplikasi kasebut ing antarane aplikasi kencan paling apik.



Sampeyan ora mung mlebu Raya kanthi otomatis - calon anggota kudu ngirim aplikasi, sing bakal dipriksa, sadurunge ditampa.Yen sampeyan dilebokake ing klub, mula anggota dadi regane $ 7.99 saben wulan, utawa $ 29,99 suwene 6 wulan.



17. Kencan Ikan Akeh (Android; iOS)



Akeh Kencan Ikan ora duwe ambane fitur sing ditemokake ing sawetara aplikasi liyane, nanging jembar kasebut bisa digunakake.Aplikasi kencan gratis iki minangka salah sawijining sing paling gedhe lan paling populer ing saindenging jagad, kanthi pamer luwih saka 70 yuta anggota sing jembar ing saindenging jagad sing basa Inggris.



Pangguna nyiyapake profil sing sederhana, kalebu umur, pendhidhikan lan profesi, banjur telusuran liwat potensi match lan pesen.Akeh Ikan terus nambah tweak cilik kanggo aplikasine, kalebu Chat Heads kanggo pangguna Android, VoIP ngundang pangguna premium lan unggahan gambar Instagram.Sampeyan uga bakal nemokake fitur livestream gratis sing nyengkuyung kencan liwat video.



18. Badoo (Android; iOS)



Pinunjul ing lapangan aplikasi kencan sing akeh, Badoo nampilake pangguna 370 yuta plus saka luwih saka 190 negara sing beda-beda, kabeh nuduhake profil lan foto nalika nggoleki match.Aplikasi kasebut nggunakake macem-macem cara kanggo nemokake match sing menarik, saka sistem geser kaya Tinder nganti ndeleng profil pangguna ing sacedhake.



Badoo menehi premi kanggo nggawe manawa penggunane minangka wong sing wis diverifikasi, dudu penipuan gaya "lele", kanthi metode verifikasi adhedhasar foto sing diunggah, akun media sosial sing gegandhengan lan verifikasi telpon.Nalika aplikasi iki bebas digunakake, sampeyan uga bisa tuku kredit premium kanthi rega $ 2.99 kanggo nambah visibilitas utawa langganan entuk "Super Power", sing nyedhiyakake fitur sing ditambahi.



19. Clover Dating App (Android; iOS)



Sawetara Tinder lan OkCupid, Clover njupuk pendekatan tas njupuk kanthi macem-macem cara kanggo nemokake lan nemokake potensial match, saka swipe kaya Tinder menyang kuesioner, perencana tanggal, lan profil rinci kanthi dhaptar kapentingan.



Semanggi ngindhari jebakan kuda trik siji-sijine pengalaman aplikasi kencan sing luwih fokus, dadi yen sampeyan bosen karo gaya geser, sampeyan bisa nyoba melu mixer langsung, priksa game 20 Pitakon, utawa malah nyoba karo "miturut permintaan Clover" pacaran. "Kaya dene aplikasi liyane, Semanggi duwe level premium sing bisa nambah visibilitas lan nambah utawa nambah fitur sing ana.



20. Heybaby (iOS)



Wong tuwa sing golek katresnan bisa uga ora kepenak milih pilihan ing aplikasi hookup.(Utawa bisa uga - kita ora mrentah kanggo mrentah.) Nanging kanggo wong sing kasengsem karo komitmen jangka panjang, Heybaby kudu dipriksa.Aplikasi kasebut minangka pilihan kencan kanggo wong sing duwe anak utawa pengin ngunggahake mbesuk kanthi masangake wong liya karo mitra sing padha.



Heybaby katon beda karo aplikasi sing fokus karo nggunakake kuesioner sing nyenengake kanggo ngukur kompatibilitas karo calon mitra.Lan pitakon babagan bocah - kalebu kahanan kulawarga sampeyan saiki - teka luwih awal, supaya sampeyan bisa ketemu wong sing padha karo wawasan.



Aplikasi kasebut diluncurake ing San Francisco wiwitane, kanthi rencana kanggo ngembangake menyang pasar liyane.Dallas ditambahake musim gugur pungkasan.Saiki, Heybaby mung kasedhiya ing iOS, sanajan produsen aplikasi uga pengin ngluncurake versi Android.



Download Heybaby:iOS



Cara nemokake aplikasi kencan paling apik



Sampeyan bakal duwe kasuksesan sing paling gedhe kanggo nemokake romansa liwat aplikasi kencan yen sampeyan pisanan nemtokake apa sing sampeyan goleki.Yen fling sembrono lan pancing wis fokus, aja nganti aplikasi sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nemokake sesambetan dawa.Kajaba, yen sampeyan bosen ngadeg siji-wengi, aplikasi kencan sing luwih penting kanggo ngusap tinimbang cocog karo wong sing kompatibel luwih gampang nggawe sampeyan frustasi.



Ngomong frustasi, ora ana sing luwih nesu tinimbang nggunakake aplikasi kencan sing diisi karo profil palsu.Priksa apa sing ditindakake layanan kencan kanggo mesthekake yen sampeyan mung dipasangake karo wong sing nganggep serius (utawa paling ora sepira sampeyan.) Sampeyan uga kudu menehi perhatian marang layanan sing ditindakake nglindhungi privasi pangguna.



Amarga akeh kutha isih duwe watesan babagan pirang-pirang wong sing bisa kumpul ing papan umum, luwih becik nimbang aplikasi sing nawakake sawetara obrolan video, supaya urip tresnamu ora bisa ditahan nalika pandemi virus corona isih aktif .



Minangka paling sampeyan bisa mbayar manungsa waé kanggo ngukur keamanan lan pinten data sing bakal dituduhake.Situs kencan bisa uga nglanggar keamanan, kaya layanan apa wae, mula nggunakake praktik sandhi sing apik lan aja nggunakake maneh info mlebu sing wis disambung karo akun liyane.



Aplikasi Kencan Paling Apik kanggo taun 2021



Apa sampeyan lagi golek pacelathon sembrono, sesambetan sing serius, utawa uga bebrayan, kita wis nyoba kabeh pesaing utama supaya sampeyan ora usah sampah wektu sampeyan bisa mbuwang tanggal.



10 Pilihan Paling Dhuwur



Paling apik kanggo Hubungan Jangka Jauh



Pertandhingan



Paling apik kanggo Pacaran Kasual



Tinder



Paling apik kanggo Pacaran Wanita-Pertama



Bump



Paling apik kanggo Profil sing Apik



Engsel



Paling apik kanggo Pacaran Nerdy



Kippo



Paling apik kanggo Pitakon sing Dipikir



OkCupid



Paling apik kanggo Takers Tes



eharmony



Paling apik kanggo Pangguna Facebook



Kencan Facebook



Paling apik kanggo Pesen Tanpa watesan



POF (Kakehan Ikan)



Paling apik kanggo Angket Cepet



EliteSingles



Apa sampeyan golek hubungan jangka panjang utawa telpon rampasan cepet, ana aplikasi kencan kanggo kabeh wong.Saka khusus petani - Petani Mung, JDate, 3Fun - nganti umume sing ditinjau ing kene, sing menehi jaring sing luwih akeh, apa sing kudu sampeyan ngerteni supaya bisa nemu urip… utawa mung tresna sampeyan ing wayah wengi?Bar, klub malam, lan papan pertemuan tradisional liyane bisa uga wiwit dibukak maneh, nanging sepira amane?Situs lan aplikasi kencan minangka cara kanggo mbukak dina iki, kanthi layanan anyar saiki saya akeh.Aplikasi kencan sing mung bisa digunakake ing dina Kamis?Apa konsep!Malah akeh sing duwe layanan video khusus sing wis ditepungi khusus kanggo ngatasi pacaran ing jagad pasca COVID, kaya sing bakal dakandharake mengko.Kanthi akeh pilihan, kepiye sampeyan bisa nemokake pasangan sing sampurna lan apik banget?



Miwiti Aplikasi Kencan



Perkara pertama sing kudu sampeyan pilih yaiku level komitmen sampeyan. Kaya ing pinten sampeyan pengin mbayar supaya atimu dadi pter-patter? Sawetara aplikasi, kayata Kakehan Ikan, ngidini sampeyan ndeleng profil lan ngirim pesen kanthi gratis. Umume wong liya ngidini sampeyan ndeleng match sing cocog tanpa ngisi daya, nanging nggawe sampeyan bisa lengganan lan langganan yen sampeyan pengin nate nyedhak tanpa watesan-luwih-luwih yen kapentingan siji-sisi. Nalika tagihan saben wulan kanggo aplikasi sing ditinjau ing kene regane $ 10 nganti luwih saka $ 40, umume nawakake diskon yen sampeyan langganan jangka panjang, kayata nem wulan utawa setaun. (Sampeyan ora wedi komitmen, ta?)



Banjur ana kabeh tambahan.Opsi — menehi sampeyan mbayar kanggo nambah peringkat ing asil telusuran, supaya wong ngerti manawa sampeyan pancen kasengsem karo dheweke, utawa mbatalake geser kiwa sing diwedeni sing kudune geser nengen — sampeyan bakal entuk ekstraSanajan sawetara aplikasi bisa ngiklanake awake dhewe gratis, kabeh nyoba njaluk dhuwit saka sampeyan pungkasane.Mung Kencan Facebook pancen gratis, lan mung yen sampeyan ora nganggep data profil Facebook pribadi sing ana saiki dadi mata uang.



Adol Piyambak



Yen sampeyan pengin nggawe profil, kabeh aplikasi njaluk dhasar: jeneng, umur, lokasi, foto, ora ana gunane babagan sampeyan, lan (biasane) yen sampeyan bisa nahan wong sing ngrokok. Ngluwihi sing, bisa uga rada penting. Sawetara aplikasi, kayata Tinder, nganggep foto luwih penting tinimbang kapribadian. Wong liya, kaya eharmony, nggawe sampeyan ngrampungake kuesioner sing durung rampung sadurunge bisa mikir babagan browsing pertandingan sampeyan. Ana liyane, kaya Zoosk, takon sethithik banget supaya sampeyan ora kepengin weruh apa sing digunakake kanggo cocog karo sampeyan karo wong sing seneng-seneng.



Yen sampeyan ora mlebu ing kolam kencan cis-hetero, sampeyan bakal ngerti manawa umume aplikasi sing ditinjau ing kene kalebu klebu.Malah eharmony saiki pungkasane ngidini pasangan sing padha jender.Nanging, sawetara luwih grapyak kanggo komunitas LGBTQ tinimbang liyane.Contone, OkCupid luwih becik meksa pangguna kanggo milih ing antarane lanang utawa wadon, kalebu opsi kayata Hijra, genderfluid, lan rong semangat.Aplikasi liyane target identitas ngluwihi jinis kelamin lan seksualitas.Contone, fitur ramah-nerd Kippo sing narik kawigaten para gamer, dene SilverSingles resmi EliteSingles kanggo pamirsa senior.



Wektu kanggo Sambungake



Sawise milih selfie sing sampurna lan nulis paragraf kanggo adol kabeh atribut sing paling apik kanggo pasangan sing bakal teka, saiki wayahe miwiti browsing. Ing endi katon prabédan gedhe ing antarane aplikasi kasebut. Contone, Tinder, kanthi antarmuka geser sing panas utawa ora misuwur, nggawe cepet lan gampang golek tanggal sabanjure. Bumble, ing tangan liyane, nyedhiyakake kabeh kekuwatan ing tangane wanita; wong lanang malah ora bisa ngubungi wanita kajaba dheweke pisanan duwe minat. Wong liya, kayata Match lan OkCupid, duwe profil sing kuat sing ngidini sampeyan nyelametake pribadine pangguna (utawa paling ora sing wis dipesthekake diwenehake), sadurunge sampeyan arep ngupayakake. Engsel ngidini pangguna nggawe profil sing apik banget karo visual lan teks.



Saiki sampeyan wis nyawang kolam renang kencan lan ndeleng wong sing spesial, saiki wayahe nyakot peluru lan nyedhaki dheweke. Saben app nawakake macem-macem cara kanggo nuduhake minat sampeyan. Pertandhingan bakal ngidini sampeyan nglirik anggota liyane kanthi gratis, lan Ikan Akeh ora dikenani biaya kanggo olahpesen. Ing umume aplikasi kencan, olahpesen biasane gratis yen pangguna kalorone seneng. Nanging, pangguna gratis mung entuk akeh seneng saben dina, kanthi hinging winates banget. Ing conto liyane, sampeyan bakal dikenani biaya amarga nggayuh. Yen sampeyan durung siyap ngungkapake perasaan kanthi tembung, Bumble ngidini sampeyan ngirim Koin Bumble menyang calon calon, kanthi rega $ 2 saben pop. Zoosk nawakake opsi sing rada serem kanggo tuku koin kanggo browsing profil kanthi anonim, uga menehi hadiah kanggo sapa wae sing ndeleng profil sampeyan dhewe (mesthi wae dikenani biaya tambahan).



Tetep Tutul



Amarga iki taun 2021, kabeh layanan kasebut, sanajan Cocokake sing wis puluhan taun, nawakake aplikasi iPhone lan aplikasi Android.Umume uga duwe mitra desktop nalika sampeyan lagi kerja lan pengin istirahat saka spreadsheet kanggo nyiyapake coba nyoba akhir minggu.Elinga yen fungsine bisa beda-beda gumantung ing antarane antarmuka app lan desktop.Contone, ora ana ngusap versi browser Tinder.Kencan lan Hinge Facebookmungkasedhiya minangka aplikasi seluler.



Sawise sampeyan nginstal aplikasi kasebut lan ndhaptar layanan kasebut, siyap-siyap nampa notifikasi lan email. Sawetara, kaya saran match saben dina, migunani, dene liyane, seneng tandha sing menehi "kaya" anyar sing ditemokake, bisa uga nganggu. Sing apik yaiku sampeyan bisa kanthi gampang ngapiki tandha kasebut kanthi ngebur menyang menu setelan ing saben app.



Any activity that involves meeting strangers from the internet carries some safety risks. If you find yourself in a toxic situation and need to cut off contact, all of these apps let you block and report users who haven’t taken the hint. These services try to vet their profiles and keep unwanted inappropriate material from appearing. Bumble blurs nudes with AI. Tinder lets you secretly alert emergency services if you’re on a particularly bad date. There are even third-party solutions. UrSafe is a hands-free, voice-activated personal safety app with features for online daters who are looking to meet up with their matches in-person. Not having to use your hands is especially appealing during a viral pandemic, which brings us to our next section.



Dating While Social Distancing



In case dating wasn’t difficult enough, right now our social lives have all been upended by the ongoing COVID-19 epidemic. Ideally, online dating should lead to meeting up in real life. However, right now the responsible thing for everyone to do is to stay home, and that’s creating quite a dilemma for dating apps. Fairytrail, a dating app for connecting via shared travel destination dreams, has seen a bittersweet increase in use.



The most straightforward virtual dating solution is video chatting, which lets you at least see each other face to face instead of just texting. Bumble, eharmony, Match, and Plenty of Fish all offer video chat. Apps with more specific target audiences are also adopting this feature, including the mobile-only Muslim dating app Muzmatch. Snack introduces TikTok-style video functionality to dating profiles.



Even apps without video chat acknowledge the crisis in their own way, though. Hinge lets users set up a video chat, just on a different app. Tinder lets you match with college classmates or people in other countries for free for a limited time. OkCupid added personality questions about how you’re coping with the pandemic. Facebook Dating users can choose to use other Facebook communications apps such as Messenger or the experimental Tuned, an app specifically for quarantined couples.



Which Dating App Should You Use?



Dating is hard work, so we did some of the legwork for you by taking a deep dive into 10 of the most popular apps. We weren’t popular enough to get into The League, the dating app for celebrities. Everyone's needs and wants are different, so not every app will be a great fit for you. Match and Tinder are both Editors’ Choice picks because they excel in their respective lanes: lasting relationships and fast hookups. Other apps have strengths, too, and you can learn more by reading our in-depth reviews. If things don't work out, we a have a handy list of the best breakup apps, too.

jAntivirus