Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, en, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,




Obrolan video grup: layanan apa sing kudu sampeyan pilih?



Wong tresna kanggo komunikasi, nanging apa yen sampeyan mil loro karo interlocutor dikarepake?Asil tes saka limang layanan video chatting multi pangguna bakal mbantu nggawe klub virtual dhewe kanggo ngobrol karo kanca-kanca ing web.Kualitas lan penak layanan video chat dipengaruhi dening akeh faktor, saka bandwidth kasedhiya kanggo kualitas webcam peserta.Loro desktop, loro laptop Windows lan siji MacBook digunakake kanggo testing.Komputer disambungake menyang Jaringan liwat Ethernet, laptop disambungake liwat nirkabel.Pengujian kasebut nyathet kepiye gampang nginstal lan nggunakake layanan tartamtu lan manawa ana fungsi tambahan.



InstalasiGoogle HangoutsKanggo nggunakake Google Hangouts, sampeyan butuh akun Google+.Sampeyan uga kudu nginstal plug-in browser sing kompatibel karo Windows XP lan ndhuwur, Mac OS X 10.5 lan ndhuwur, utawa Linux.Obrolan video wis mlebu saka kaca Google+ sampeyan.Ing sisih tengen sampeyan bakal nemokake tombol Mulai Telpon Video.Ngeklik bakal nggawa sampeyan menyang kaca tes ing ngendi Google bakal ngaktifake webcam lan mikropon sampeyan.Ing tahap iki, ora ana kanca sing bisa ndeleng sampeyan.



Sajrone rapat video, sampeyan bisa nonton video YouTube



Kaca tes duwe blok sing bisa sampeyan pilih "bunderan" (utawa klompok kanca) sing bakal dilaporake babagan obrolan video. Nalika obrolan video diwiwiti, pangguna sing kalebu ing "bunder" sing dipilih bakal bisa ndeleng lan, yen pengin, gabung karo obrolan.Kanggo miwiti ngobrol, klik tombol Gabung banjur menyang ruangan rapat video. Sampeyan bisa ngajak pangguna liya kanggo melu obrolan kanthi ngetik alamat Gmail ing garis sisih kiwa. Nganti 10 wong bisa melu ing konferensi video.



Antarmuka lan kualitas videoSajrone obrolan, speaker bakal ditampilake ing jendela gedhe, lan kabeh peserta liyane - ing jendhela cilik ing ngisor iki. Format tampilan iki nganggep komunikasi beradab. Yen wong loro ngomong bebarengan ing volume sing kira-kira padha, Google Hangouts bakal milih mung siji, sing bakal ditampilake ing tengah. Nanging, yen pilihan Google ora cocog karo sampeyan, sampeyan bisa milih kanthi bebas saka peserta sing bakal ditampilake ing tengah jendhela.Minangka eksperimen nuduhake, nalika konferensi video ngumpulake luwih saka limang peserta, video bisa alon mudhun, lan kadhangkala gambar dadi sakbenere kurang kualitas. Swara uga kadhangkala kleru, nanging umume kualitas video lan swara cukup dhuwur.



FiturTambahan Saliyane streaming video, Google Hangouts nawakake sawetara fitur liyane. Tombol gedhe ing ngisor jendhela video ngidini sampeyan ngirim pesen teks grup. Nanging ing jendhela obrolan video utama, informasi sing dikirim saka peserta pesen teks ora ditampilake. Liyane saka pangguna, ing discretion, pencet tombol "Chat" kanggo maca korespondensi.Fitur penting yaiku kemampuan kanggo ngaktifake YouTube nggunakake tombol ing toolbar ngisor. Iki ngidini sampeyan nemokake video sing bakal ditampilake ing layar ngarep sajrone konferensi kasebut. Sajrone puter maneh video, Hangouts bakal kanthi otomatis nggawe bisu mikropon supaya swara sampeyan ora disiarake liwat video ing latar mburi. Nanging yen sampeyan isih kudu ngomong, tombol Push to Talk bakal nylametake, sing bakal nyuda volume video lan nguripake mikropon sampeyan.



Pamilik Notebook Fungsidisaranake nggunakake solusi iki mung kanggo konferensi video sing cendhak, amarga sing jangka panjang nyebabake panas banget ing komputer laptop. Google Hangouts, ing sisih liya, minangka alat sing apik kanggo komunikasi video klompok cilik, nanging kanggo nggunakake, kabeh wong kudu duwe akun Google.



InstalasiSkype PremiumKanggo nindakake konferensi video grup ing Skype, sampeyan butuh akun Skype Premium kanthi biaya langganan $ 9 / wulan (akses premium sedina bisa dituku kanthi rega $ 5).Kanthi nyiyapake konferensi video, pemilik akun premium bisa gabung karo pangguna Skype liyane, preduli saka akun sing digunakake - mbayar utawa gratis.Yen panitia konferensi ninggalake obrolan grup, sesi bakal rampung kanggo kabeh peserta.



Skype Premium



Versi Skype gratis lan mbayar mbutuhake registrasi kanthi layanan lan instalasi aplikasi klien video ing komputer. Dadi, iki dudu pilihan sing paling apik yen konferensi video kudu diatur kanthi cepet. Sawise mlebu menyang akun, sampeyan bisa nggoleki kanca liwat Facebook, Gmail, Hotmail, utawa nganggo julukan Skype. Skype Premium ngidini sampeyan nyambung menyang konferensi video nganti 24 peserta. Kanggo ngaktifake obrolan video, sampeyan kudu nggunakake versi paling anyar saka program.



Antarmuka lan kualitasvideo Umumé, kualitas video lan audio sing ditularaké Skype pantes pujian sing paling dhuwur. Kualitas transmisi video bisa dibandhingake karo sing dituduhake Google Hangouts: biasane apik lan jelas, kanthi wektu tundha minimal. Kadhangkala aliran video mandheg lan masalah saya mundhak nalika konferensi video maju. Kualitas swara rada luwih apik tinimbang Google. Peserta anyar ditampilake ing layar sing luwih cilik, nanging ngeklik layar sing dikarepake bakal nggedhekake peserta tartamtu.Kualitas webcam luwih penting kanggo Skype Premium tinimbang Google Hangouts. Tes kasebut nggunakake rong webcam HD 720p sing disambungake menyang desktop lan MacBook kanthi webcam iSight sing dibangun. Kontras ing resolusi kanggo Skype kanggo iSight lan kanggo webcams HD apik banget. Nyambungake telung kamera sing padha menyang Google Hangouts ora nggawe bedane kualitas sing signifikan, sanajan gambar saka iSight dadi luwih jelas.



Fitur TambahanSkype nduweni sawetara fitur tambahan migunani sing dibangun ing layanan video grup. Peserta konferensi video bisa ngirim pesen teks menyang obrolan, sing bakal ditampilake ing jendela khusus ing sangisore video. Nalika salah sijine peserta nulis pesen teks, peserta liyane bakal weruh bunder abang cilik ing lambang chatting, menehi tandha yen pesen anyar wis teka. Sampeyan uga bisa ngirim pesen menyang konferensi video grup liwat SMS, nanging fungsi iki mbutuhake pembayaran tambahan.Kajaba iku, sampeyan bisa ngirim file (gambar, MP3) menyang peserta konferensi liyane liwat Skype. Iki ditindakake liwat jendela utama, sing trep banget, amarga sampeyan ora perlu mbukak browser utawa klien email kanggo ngirim file menyang grup.



FungsiKonferensi video ing Skype Premium dibayar lan mbutuhake piranti lunak sing luwih akeh diinstal tinimbang layanan liyane.Kualitas swara ora paling apik ing antarane limang layanan sing diuji, lan kualitas video ora luwih apik tinimbang layanan Google Hangouts gratis.



TinychatInstalTinychat, layanan obrolan video adhedhasar browser.Ing kasus iki, sampeyan ora perlu nginstal apa-apa - sampeyan mung kudu ngatur kamar chatting dhewe utawa gabung karo sing wis ana.Layanan Tinychat gratis karo iklan spanduk.



Tinychat



Yen sampeyan arep nyiyapake ruang obrolan dhewe, Tinychat bakal nuntun sampeyan liwat sawetara sub-jendhela kanggo mbantu milih webcam lan mikropon, lan bakal njaluk sampeyan milih antarane mikropon utawa Push to Talk. Ing kasus sing terakhir, mikropon bakal aktif mung nalika tombol iki ditekan.Gampang kanggo ngajak wong liya menyang obrolan video. Kanggo nindakake iki, gunakake tombol Share sing ana ing ndhuwur jendela obrolan. Tinychat bakal ngasilake URL sing bisa dikirim menyang kabeh wong. Sampeyan bisa ngakses grup Tinychat liwat Facebook, akun Twitter utawa anonim minangka tamu. Tamu anyar bakal bisa ndeleng video chatting, nanging kanggo nambah stream video dhewe kanggo chat room, padha kudu klik tombol Mulai Broadcasting.



Antarmuka lan kualitas videoIng Tinychat, sampeyan bisa ngatur nganti 12 siaran, nanging jumlah pamirsa ora ana watesan.Kualitas video ing Tinychat apik, nanging kualitas audio kurang.Suara latar mburi sing banter utamane ora nyenengake.Swara swara banget kasar lan rada kleru dibandhingake karo Hangouts lan Skype.Ana interupsi ing audio lan video kanggo sawetara detik, uga wektu tundha ing stream video, sawise kang browser kudu miwiti maneh.



Fitur Tambahan Fiturpaling menarik saka Tinychat yaiku EtherPad Lite (sampeyan bisa miwiti kanthi ngeklik lambang nganggo kertas ing sangisore jendela video).Ing blok iki, saben peserta ing konferensi video bisa nyathet, sing nggawe luwih gampang nggarap dokumen bebarengan.Kajaba iku, cathetan saka peserta bakal ditampilake kanthi warna sing kapisah.



FungsionalitasKanggo diskusi sing dawa, Tinychat adoh saka pilihan sing paling apik.Nanging bisa dadi solusi sing apik yen sampeyan kudu cepet ngumpulake wong kanggo konferensi video.Uga, layanan iki cocok kanggo karya kolaborasi ing proyek sing mbutuhake nulis luwih akeh tinimbang ngomong.



InstalasiAIMAV Layanan AV anyar AIM nggambarake komitmen AOL supaya tetep kompetitif ing industri konferensi video.Perusahaan wis ngembangake cara sing gampang lan trep kanggo komunikasi karo klompok cilik nganti patang pangguna.



AV video chatting



Miwiti obrolan iku arang banget prasaja: mung konfirmasi sing luwih saka 13 taun, lan AV bakal menehi akses menyang chatting. Sawisé iku, sistem bakal ngasilake URL sing kudu dikomunikasikake menyang interlocutors mangsa ngarep. Pangguna Mac awal bisa uga dijaluk nginstal versi Adobe Flash sing kompatibel karo Mac OS 10.6 utawa luwih dhuwur. Kanggo liyane, kemungkinan wis diinstal, mula ora perlu ngundhuh lan nginstal piranti lunak tambahan. Kajaba iku, sampeyan ora perlu ndhaptar layanan kasebut lan menehi informasi pribadhi menyang AIM.



Antarmuka lan kualitas videoIng eksperimen karo AV, video ditindakake luwih elek tinimbang layanan liyane.Stream video asring beku, sanajan transmisi audio apik banget.Layanan urip maneh uga ora menehi apa-apa.Kajaba iku, sawise ngisi maneh ruang obrolan, telung peserta ditemokake, sanajan mung loro sing melu eksperimen.



Fitur tambahanPadha cukup andhap asor - obrolan teks lan kemampuan kanggo njupuk gambar saka konferensi video.



Kualitas AV fungsiora cocok kanggo wawancara profesional utawa konferensi bisnis. Nanging, AV bisa dadi solusi sing prasaja lan intuisi kanggo komunikasi karo klompok cilik nganti papat wong, utawa kanggo ngatur panggilan video kanthi cepet tanpa nginstal piranti lunak tambahan. Contone, nggampangake komunikasi karo sederek utawa kenalan sing ora kabotan karo kawruh teknis sing wiyar.



InstalasiAnyMeetingLayanan gratis AnyMeeting ngidini sampeyan nyambungake nganti enem wong bebarengan menyang obrolan video sing aktif.Ing wektu sing padha, nganti 200 wong bisa melu konferensi video minangka penonton.Kanggo miwiti ngobrol, mung siji pangguna sing kudu ndhaptar ing layanan kasebut (biasane pengatur obrolan).Kanggo ngundang peserta, cukup klik Mulai Webinar, lan sawise ngeklik tombol Start mic & cam sing ana ing Toolbar ngisor, konferensi video bakal diwiwiti. \



Obrolan video AnyMeeting



Kaping pisanan, AnyMeeting bakal nampilake jendhela persiapan.Sawise menehi tampilan rampung, pencet tombol Aku siyap lan sampeyan bakal nemokake dhewe ing kamar konferensi video.



Antarmuka Video lan KualitasAnyMeeting minangka layanan liyane sing ora bisa digunakake ing Mac lawas. Kaya AV, mbutuhake Adobe Flash diinstal kanggo Mac OS 10.6 utawa luwih dhuwur. Nanging game kasebut pantes dadi lilin: kualitas lan akurasi transmisi video ora kalah karo sing diwenehake Google Hangouts utawa Skype. Kualitas transmisi video lan swara cukup apik, tanpa "metallicity" lan distorsi sing gedhe banget.



Fitur TambahanAnyMeeting sugih ing fitur tambahan. Sampeyan bisa nampilake layar kanggo presentasi, ngirim informasi konferensi, utawa nggunakake fitur "rapat liwat telpon" supaya sing saiki ora duwe akses menyang komputer bisa ngetutake perkembangan acara. Penyelenggara konferensi bakal ndeleng dhaptar peserta, lan peserta bakal bisa milih lambang saka menu swasana atiku sing cocog karo sikape. Kajaba iku, obrolan teks, video lan audio bisa dipateni utawa kasedhiya.



FungsiKanggo komunikasi karo kanca utawa kulawarga, layanan iki kakehan fungsi, nanging apik kanggo rapat bisnis lan presentasi.Lan ing kene kauntungan sing paling penting yaiku mung penyelenggara konferensi sing kudu ndhaptar.Peserta liyane mlebu ruang obrolan kanthi mung ngetik alamat email sing undhangan dikirim menyang dheweke.



Pilihan sing paling apikDadi apa layanan sing paling apik?Kita mikir yen pilihane gumantung marang tujuan sampeyan saiki.Google Hangouts lan Skype minangka rong layanan sing paling populer lan sugih fitur.Paling apik kanggo grup sing relatif cilik, kabeh duwe akun Google utawa Skype.Hangouts pancen gratis, nanging yen kualitas swara penting kanggo sampeyan, Skype kudu luwih disenengi.Tinychat utawa AV saka AIM bisa dadi pilihan apik yen sampeyan duwe wektu winates lan urgently perlu chatting tanpa nginstal piranti lunak dhisik. Anggota bakal duwe akses menyang mung ngeklik ing URL dikirim menyang wong-wong mau, Kajaba iku, loro layanan rampung free. Tinychat luwih cocok kanggo wong-wong sing luwih kasengsem ing kolaborasi ing dokumen, tinimbang komunikasi swara. Lan layanan AV luwih disenengi kanggo komunikasi karo sederek lan kanca-kanca, sing ora kudu ndhaptar. Pungkasan, AnyMeeting nawakake platform sing apik kanggo konferensi bisnis gedhe, amarga nganti 200 wong bisa ndeleng presentasi video bebarengan. Kajaba iku, mung penyelenggara konferensi kudu ndhaptar karo panyedhiya layanan. Fitur tambahan nambah kesempatan bisnis,nanging bakal cetha superfluous nalika sesambungan karo kanca utawa kulawarga.



Apa video chatting kanggo?



Amarga manungsa minangka makhluk sosial, komunikasi nduweni peran sing penting banget ing uripe.Saka wektu kanggo wektu, malah wong paling reserved kudu ngomong karo wong.Kajaba iku, tanpa negosiasi sing efektif lan berkualitas, ora mungkin ngrampungake masalah kerja lan bisnis.



Kanggo pirang-pirang abad, wong wis aktif ketemu karo kanca-kanca lan kenalan kanggo komunikasi, lan uga ngrampungake kabeh masalah ing proses komunikasi.Nanging kasunyatan modern kaya sing asring angel golek wektu kanggo nggawe janjian, katon lan ngomong babagan topik tartamtu karo interlocutor sing kita minati.



Untunge, sawise Internet mlebu ing urip saben dina kanthi kuat lan serius, umume komunikasi kita wis pindhah menyang kasunyatan virtual.Kita cocog karo kanca ing jaringan sosial, ngirim email menyang mitra lan kolega.



Bubar, kemungkinan komunikasi anyar liwat Internet wis muncul, sing kasedhiya kanggo saben wong sing duwe webcam lan disambungake menyang Internet kacepetan dhuwur normal tanpa watesan lalu lintas.



Panggilan video online saiki ditawakake akeh situs ing Web.Kabeh sing tetep kanggo pangguna yaiku nggawe pilihan kanggo salah sijine.Wigati, contone, yaiku layanan obrolan video online http://pentavideo.ru.



Sumber daya kasebut nduweni antarmuka sing trep lan intuisi, uga gratis, sing penting banget kanggo umume pangguna ..



Video chat online ngijini sampeyan kanggo nindakake ora mung dialog karo interlocutor, nanging uga kanggo nindakake obrolan karo nomer akeh wong bebarengan ing mode konferensi.Thanks kanggo fitur sing terakhir, akeh perusahaan nggunakake obrolan video kanggo nganakake rapat karo kantor lan divisi sing adoh.



Minangka jeneng kasebut, obrolan video minangka kemampuan kanggo nindakake obrolan ing format video.Ing tembung liyane, sampeyan ora mung krungu interlocutor, nanging uga ndeleng wong liwat kamera video.



Panjaluk dhuwur kanggo obrolan video online ing umum, lan layanan http://pentavideo.ru khususe, umume amarga komunikasi video online nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo ngungkapake emosi.Ya, komunikasi utamane aktif ora bakal natoni driji, amarga asring kedadeyan yen obrolan ana ing mode korespondensi.



Nanging komunikasi video online saya tambah populer ora kanggo loropaken, nanging kanggo komunikasi bisnis.Kajaba iku, trep banget.Dadi, contone, manajer sing lagi lelungan bisnis utawa liburan bisa gampang ngontrol karya ing organisasine.Ya, lan bawahan, yen perlu, duwe kesempatan kanggo takon karo dheweke babagan masalah sing penting.



Yen kita ngringkes kabeh kaluwihan utama nggunakake video chatting, banjur, pisanan kabeh, titik penting ing ngisor iki kudu nyatet:



- kamungkinan cepet nggawe keputusan;



- Tambah sing signifikan ing produktivitas tenaga kerja;



- kamungkinan kanggo njaluk bantuan pakar;



- nyimpen sumber daya financial;



Yen sampeyan durung nate nggunakake format komunikasi online liwat kamera video sadurunge, disaranake sampeyan nyoba.Sampeyan mesthi ora bakal kuciwa.



Vesti.net: Obrolan video Microsoft Teams bakal nyelehake peserta ing siji ruang virtual



Microsoft wis ngumumake nganyari utama kanggo layanan konferensi video Teams.Salah sawijining inovasi utama yaiku introduksi Mode Bareng anyar - dikembangake wiwit wiwitan pandemik koronavirus utamane kanggo wong sing kerja lan sinau saka jarak jauh.



Mode kasebut nggawe perasaan yen kabeh peserta rapat ana ing kamar digital sing padha.Teknologi segmentasi berbasis AI mindhah avatar peserta menyang latar mburi umum.Bisa katon, contone, kaya kelas, ing ngendi 49 wong bisa kumpul bebarengan.Kanggo meja bunder lan bengkel, latar mburi liyane uga kasedhiya.



Mode Bebarengan saiki ing beta lan perusahaan janji bakal ngeculake kabeh pangguna Teams ing wulan Agustus.Filter kanggo video uga bakal kasedhiya ing Teams.Ing kamar pratinjau, pangguna bisa milih panyaring kanggo nyetel tingkat cahya lan nyuda fokus kamera sadurunge melu rapat.Sampeyan bisa, contone, milih burem latar mburi mburi mburi.



Nganyari liyane yaiku Tampilan Dinamis.Minangka Microsoft ngandika, dadi bisa kanggo nuduhake materi kanggo kolaborasi lan peserta rapat piyambak ing layar sing padha.Akses menyang pesen chatting uga wis dianyari.Kabeh pesen sing dikirim sajrone rapat Microsoft Teams bakal katon ing layar saben wong tanpa kudu mbukak panel obrolan kanthi kapisah.



Lan siji inovasi liyane - subtitles karo terjemahan.Peserta bakal entuk akses menyang layanan sing nerjemahake wicara saka basa liya kanthi wektu nyata.Lan mulane, konferensi bakal ngidini wong sing ora nganggo basa sing padha bisa komunikasi.Mengko taun iki, Microsoft janji bakal nambah transkrip teks saka rapat kasebut, sing bakal ngidini sampeyan ngrekam apa sing diomongake.Sawise rapat, file transkrip lengkap bakal disimpen kanthi otomatis ing tab obrolan kanggo rapat kasebut.



Microsoft ujar manawa Teams bakal bisa ndhukung nganti 1,000 peserta rapat, uga nganti 20,000 wong nalika ndeleng presentasi utawa diskusi.Kanggo aplikasi seluler, perusahaan janji bakal nggawa dhukungan kanggo asisten digital Cortana.Iki bakal mbantu sampeyan nelpon tanpa kontak menyang wong tartamtu, nyambungake pangguna menyang rapat sing dijadwalake, ndhikte pesen lan ngirim, uga file sing dibutuhake ing obrolan konferensi.



Anyar ing Jivo: obrolan video, statistik akun lan panyedhiya anyar kanggo chatbots



Kita wis nyiapake sawetara inovasi migunani sing bakal nyederhanakake karya karo Jivo lan nambah dodolan.



Bisa karo klien liwat video chatting



Bebarengan karo VideoForce, kita wis nyiapake solusi sing bakal ngidini sampeyan ngadeg metu saka kompetisi - saiki sampeyan bisa nggarap klien situs liwat komunikasi video, kaya sing kedadeyan ing wong.



Gunakake kode promoVF2022nganti 03/01/2022 lan entuk akses gratis 30 dina menyang set lengkap fungsi VideoForce.



Analisis statistik ing bagean "Status Akun".



Saiki ing bagean "Status Akun" sampeyan bisa ngumpulake lan mbandhingake data kanggo wektu apa wae.Ing kene sampeyan uga bisa ndeleng informasi babagan dialog lan telpon kanthi saringan sing dikonfigurasi.



Analisis statistik lan mutusake carane nambah indikator kasebut.



Sambungake chatbots liwat panyedhiya anyar



Kita terus nggedhekake dhaptar mitra sing bisa nggawe chatbot sampeyan dhewe.Wektu iki kita wis nggawe integrasi karo layanan Dahi.ai lan Metabot.



Chatbot bisa mbantu nyuda beban dhukungan lan nambah dodolan.Kanthi bantuan layanan Dahi.ai lan Metabot, sampeyan bisa ngatur bot kanthi mandiri, nambah dhewe utawa nggunakake skrip sing wis siap, lan nyambungake menyang Jivo.



Keuntungan saka Metabot- Konstruktor adhedhasar skrip lan pangenalan wicara (NLU karo Dialogflow)



- Basis data sing dibangun kanggo ngumpulake kuesioner lan survey



- Properti klien majeng, menehi tag otomatis lan tugas parameter



- Pemicu kanggo wiwitan skrip lan nggawe autofunnels



- Piranti kanggo integrasi karo API eksternal



- Toko sing dibangun ing bot



- Basa skrip sing dibangun



- Instalasi ing méga utawa ing server



Biaya: gratis (nganti 100 pangguna saben wulan), saka 1000 rubel saben wulan kanggo saben pangguna anyar



Keuntungan Dahi- Kanggo Usaha Cilik lan Menengah



- Antarmuka ing basa Inggris lan Turki.Rusian didhukung ing dialog bot.



Siaran pers liyane



Buletin Vedomosti - entuk warta bisnis utama liwat surat



Lembar Facebook



Lembar Twitter



Telegram Vedomosti



Lembar Instagram



Lembar Flipboard



Kaputusan Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Media Massa (Roskomnadzor) tanggal 27 November 2022 EL No. FS 77-79546



Pendhiri: JSC "Business News Media"



Lan babagan.Editor-in-Chief: Kazmina Irina Sergeevna



Iklan lan informasi tambahan kanggo koran Vedomosti.Kadhaftar dening Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Media Massa (Roskomnadzor) miturut nomer PI No. FS 77 - 77720 tanggal 17 Januari 2022.



Sembarang panggunaan bahan diijini mung miturut aturan nyetak ulang lan ana hyperlink menyang vedomosti.ru



Warta, analytics, ramalan lan materi liyane sing ditampilake ing situs iki ora dadi tawaran utawa rekomendasi kanggo tuku utawa adol aset apa wae.



Situs kasebut nggunakake alamat IP, cookie lan data geolokasi Pangguna Situs, syarat panggunaan kasebut ana ing Kebijakan Privasi



Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang © Business News Media JSC, 1999—2022



Sembarang panggunaan bahan diijini mung miturut aturan nyetak ulang lan ana hyperlink menyang vedomosti.ru



Warta, analytics, ramalan lan materi liyane sing ditampilake ing situs iki ora dadi tawaran utawa rekomendasi kanggo tuku utawa adol aset apa wae.



Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang © Business News Media JSC, 1999—2022



Kaputusan Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Media Massa (Roskomnadzor) tanggal 27 November 2022 EL No. FS 77-79546



Pendhiri: JSC "Business News Media"



Lan babagan.Editor-in-Chief: Kazmina Irina Sergeevna



Iklan lan informasi tambahan kanggo koran Vedomosti.Kadhaftar dening Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Media Massa (Roskomnadzor) miturut nomer PI No. FS 77 - 77720 tanggal 17 Januari 2022.



Situs kasebut nggunakake alamat IP, cookie lan data geolokasi Pangguna Situs, syarat panggunaan kasebut ana ing Kebijakan Privasi



Bank Asia-Pasifik ngajak obrolan video "Dampak pandemi ing saham internasional lan pasar valuta asing" ing Telegram tanggal 17 Desember jam 12:00



Sajrone rong taun kepungkur, ana owah-owahan global ing pasar saham.Pandemi terus mengaruhi politik lan ekonomi global.Kepiye komunitas finansial nanggapi krisis koronavirus?Apa pilihan kanggo pangembangan acara?Apa ing nyimpen kanggo mata uang donya?



Tanggal 17 Desember, jam 12:00 wektu Moskow, saluran Telegram Bank Asia-Pasifik t.me/atb_su bakal dadi tuan rumah webinar obrolan video babagan topik "Dampak pandemi ing pasar saham internasional lan pasar valuta asing."



Vladimir Burdenko, Kepala Direktorat Perbankan Investasi Bank Asia-Pasifik, bakal ngomong babagan kelakuan ekonomi donya sajrone pandemi COVID-19, babagan reaksi panguwasa moneter babagan kabutuhan adaptasi karo kahanan anyar lan apa sing bakal ditindakake. owah-owahan ing pasar finansial ing mangsa ngarep ...



Obrolan video Rusia, gratis



Karo kabeh jinis wong.Siaran online dikonfigurasi kanthi cara sing gampang lan nyenengake.Sampeyan nyambungake lan langsung menyang interlocutor.Yen seneng - sampeyan bakal ngerti saben liyane, yen sampeyan ora seneng - sampeyan mencet tombol lan sampeyan duwe pasuryan anyar ing ngarep sampeyan.



Komunikasi



Obrolan sing nyenengake, flirtation sing ora naleni, diskusi babagan film anyar lan tren fashion, lan kadhangkala obrolan tengah wengi sing dawa "salawasé urip".Umumé, apa wae swasana ati sing ana ing dina iki, sampeyan mesthi bakal nyekel gelombang sampeyan ing kene.



Kita kanca :)



Ya, kedadeyan karo kita.Lan cukup asring.Sampeyan ndeleng, komunikasi ing Internet luwih jujur ​​tinimbang ing urip nyata.Ing kene sampeyan bisa dadi dhewe lan ora adaptasi karo sapa wae.Iki tegese luwih gampang kanggo mbedakake wong sing cedhak karo sampeyan ing roh.

Sapa sing karo kita?

bocah-bocah wadon



Sampeyan bisa ngatur telusuran kanthi warna rambut, ukuran payudara lan katrampilan masak borscht.nggih, nggih.Kita padha guyon) Nanging bocah-bocah wadon kita pancen keren.Golek dhewe, iki chatting VIDEO.



wong lanang



Ana macem-macem.Brunettes, pirang, abrit.Olahragawan, musisi, stylists.Pengacara, programer, militer.Pengusaha, manajer lan buruh.Nuwun sewu, mboten wonten pangeran ingkang nitih jaran putih.Nanging kita nggoleki :)



Bakat



Bener, cuplikan kaya iki kadhangkala katon!Dheweke main gitar, nyanyi lagu lan nindakake beatbox.Aja isin uga.Tampilake donya bakat sampeyan.Sapa ngerti, mbok menawa produser uga nggantung ing kene)



Hangouts



Kene kita ngrameke ulang lan ngatur "pesta tema" lan malah ROOT kanggo tim bal-balan favorit bebarengan.Gabung karo kita!Sawise kabeh, seneng-seneng luwih nyenengake ing perusahaan gedhe.



Dheweke pengin ketemu sampeyan!Tulis kanggo wong-wong mau sanalika bisa!



Kita nggawe obrolan video iki supaya wong saka sak ndonya bisa ketemu lan seneng-seneng.Prioritas kita yaiku saling ngormati kabeh peserta chatting.Iku ora kalebu konsep kayata sumpah, saru, moyoki lan ngremehake martabat manungsa.Kabeh iki diumumake ing aturan nggunakake sumber daya kita.Waca kanthi teliti sadurunge miwiti siaran pisanan.

P: Apa obrolan video iki mung kanggo kabeh umur?

A: Ora mung wong diwasa sing komunikasi ing kene, nanging bocah-bocah dilarang banget melu obrolan.

P: Mung komunikasi sopan!

A: Mangga sopan lan nimbang ing video chatting kita!Lan padha bakal karo sampeyan uga!

P: Apa kita kanggo komunikasi sing sopan lan nyenengake?

A: Ora ditampa ora sopan lan ngurutake perkara ing kene.Kajaba iku, nggunakake basa kasar.Sembarang basa saru dilarang.Ngajeni awak dhewe lan wong liya.

P: Ekstremis, teroris lan fanatik militan liyane - lunga liwat alas !?

A: Kita komunikasi karo wong saka macem-macem bangsa, ras lan denominasi agama.Lan, anehe, dheweke nemokake basa sing umum ing antarane awake dhewe.Mulane, yen ana wong ngganggu sampeyan, pindhah menyang interlocutor liyane.

P: Dilarang banget nyebarake foto, video lan informasi kontak wong liya menyang obrolan?

A: Sampeyan ora bisa ngirim informasi rahasia pihak katelu menyang umum.Watesan iki dicabut mung yen sampeyan ndeleng sawetara jinis kejahatan.

P: Apa obrolan video dudu papan kanggo pariwara?

A: Nawakake barang lan layanan sampeyan kanthi sumber daya khusus.Miturut cara, uga dilarang kanggo ngiklanake situs liyane.



Ing obrolan video kita, sampeyan bisa komunikasi tanpa registrasi, nanging iki ora ateges kita ora bakal bisa nglacak penjahat lan nglanggar.Ing situs kasebut, kita duwe hak kanggo ngrekam kabeh siaran pangguna kanthi otomatis, mula, yen perlu, ora bakal angel golek lan ngukum pelanggar.Isih duwe pitakonan?Apa sampeyan duwe saran kanggo nambah karya obrolan video kita?Kontak kanggo komunikasi karo administrasi ana ing ngisor iki.



Cara nggawe obrolan video klompok ing WhatsApp



Nganyari paling anyar kanggo WhatsApp nggawa fitur sing ditunggu-tunggu: kemampuan kanggo nggawe obrolan audio lan video grup.Cara miwiti konferensi video ing WhatsApp utawa nelpon sawetara wong sekaligus, kita bakal pitutur marang kowe ing artikel kita.



Kepiye cara nelpon klompok WhatsApp



Nalika fungsi iki ora kasedhiya kanggo kabeh pangguna - iki dibukak mboko sithik kanggo macem-macem wilayah.Telpon grup mung bisa ditindakake dening wong sing wis nginstal WhatsApp versi saiki.





Yen sampeyan kudu nggabungake luwih saka patang wong ing konferensi, gunakake program liyane.Kita ngomong kanthi rinci babagan layanan gratis kanggo ngobrol video ing artikel sing kapisah.



Apa iku video chatting



Komunikasi nduweni peran penting ing urip sosial saben wong.Nanging dina iki, thanks kanggo pangembangan teknologi, iku bisa kanggo ngomong karo interlocutor ing topik kapentingan kanggo sampeyan online.Obrolan video, sing kanthi cepet entuk popularitas, bakal mbantu ngrampungake iki.



Apa iku?Iki minangka obrolan video sing ndhukung puter maneh informasi video lan audio liwat sambungan Internet.Peculiarity dumunung ing kasunyatan sing luwih saka loro interlocutors bisa komunikasi ing.Kanggo miwiti video chatting, sampeyan mung kudu duwe komputer karo sambungan Internet, bisa digunakake flash-pamuter, webcam, mikropon lan headphone.



Komunikasi liwat obrolan video meh ora kalah karo obrolan ing urip biasa, amarga atmosfer kasunyatan didhukung dening kontak visual. Chat roulette utamané ing dikarepake antarane wong enom, sing ngijini sampeyan kanggo seneng-seneng lan golek kanca anyar saka macem-macem bagéan donya. Sistem situs kasebut dirancang kanthi cara sing sadurunge sampeyan miwiti milih interlocutor, sampeyan bisa ngetik paramèter sing dikarepake, umpamane, umur utawa negara panggonan. Ing kauntungan utama saka komunikasi ing Internet iku nimbulaké akèh emosi mboten umum lan rush adrenaline ing wong, kang ndadekake iku bisa kanggo dadi kurang constraint, malah kanggo wong-wong sing akeh masalah karo isin ing urip nyata. Ing tembung liyane, video chatting siyap kanggo kurban everyone komunikasi gampang, kang bisa diselani sawayah-wayah yen dalan obrolan mandek kanggo cocog karo sampeyan.



Yen sampeyan pracaya statistik, banjur akeh pasangan kang bojo lan bojoné warga negara beda padha kawangun thanks kanggo komunikasi ing video chatting.Mulane, yen sampeyan wis suwe ora bisa nemokake jodoh ing lingkungan langsung, utawa sampeyan mung ora cukup manungsa waé saka ngelawan jinis, mung menyang roulette chatting.Ing kene sampeyan bakal nemokake interlocutor sing bisa ngobrol kanthi nyenengake lan ing mangsa ngarep ngatur rapat ing urip nyata.



Uga, aja lali yen obrolan video bakal dadi solusi sing apik kanggo wong sing pengin sinau basa manca.Sawise kabeh, sanajan sampeyan sinau dhasar teoretis saben dina, sampeyan ora bakal bisa entuk asil sing dikarepake tanpa latihan.Obrolan video minangka sumber daya sing nyambungake mayuta-yuta wong saka macem-macem negara.Mulane, sampeyan bisa nggabungake komunikasi sing nyenengake karo praktik basa sing dibutuhake.



Microsoft Teams bakal entuk enkripsi end-to-end ing wulan Juli



Ing wulan Maret taun iki, Microsoft janji bakal menehi platform Microsoft Teams perusahaan kanthi dhukungan kanggo enkripsi end-to-end ing mangsa ngarep.Perusahaan bubar ngumumake peluncuran fitur kasebut bakal diwiwiti ing awal Juli.Bakal mbutuhake rong minggu kanggo nggabungake kanthi lengkap.



Enkripsi end-to-end yaiku enkripsi informasi ing sumber lan dekripsi kanggo tujuan sing dituju tanpa kamungkinan dekripsi dening node penengah.Microsoft Teams bakal nggunakake enkripsi end-to-end (E2EE) kanggo panggilan VoIP 2 pihak ad hoc, ngidini pangguna nransfer informasi sensitif kayata sandhi kanthi luwih aman.



Miturut portalMSPoweruser, fitur iki bisa diaktifake dening administrator kanggo pangguna tartamtu lan kabeh organisasi.Pangguna banjur bisa ngaktifake enkripsi end-to-end nggunakake pilihan End-to-End Call Encryption ing Setelan -> Privasi.Rekaman telpon lan transkripsi ora bakal kasedhiya maneh.Telpon E2EE mung bakal ndhukung fitur dhasar kayata audio, video, enggo bareng layar, chatting, lan fitur canggih ora bakal kasedhiya.



Enkripsi mung bakal bisa digunakake yen panelpon lan panampa telpon wis ngaktifake E2EE ing setelan.Enkripsi end-to-end mung kasedhiya ing desktop lan klien seluler, dudu ing versi web Teams.



Snapchat dituduh kacilakan mobil fatal



Sawise telung taun upaya tanpa guna kanggo nuntut utusan Snapchat sing populer, wong tuwa saka bocah enom sing tiwas ing kacilakan mobil duwe kesempatan kanggo nggawa layanan sing ora bisa ditindakake.Iku misale jek sing kondhang lan unwavering "Bagian 230" saka US Code of Laws, kang exempts pemilik saka sumber Internet saka tanggung jawab kanggo apa kedhaftar ngirim ing, wis retak.



Kita bakal ngelingake, ing Mei 2022 ing Walworth County, Wisconsin, telu wong enom tiwas amarga kacilakan mobil, syuting ing Snapchat. Miturut wong tuwa salah sawijining korban, pembalap nyepetake nganti 123 mph kanggo njupuk kacepetan paling dhuwur nggunakake Snapchat lan nuduhake prestasi sing diragukan karo pelanggan. Dheweke percaya yen para remaja ora bakal nindakake tumindak bodho kasebut yen ora amarga tumindak layanan Internet.



Kasunyatane yaiku Snapchat ngidini sampeyan nggunakake macem-macem saringan online, kalebu, ing antarane fungsi populer, ana kemampuan kanggo njupuk video kanthi "filter kacepetan". Kanggo nindakake iki, program nglacak posisi piranti nggunakake sensor GPS lan nampilake nilai kacepetan ing video. Para wong tuwa percaya yen layanan video kudu tanggung jawab kanggo kedadeyan amarga kasunyatane ngeculake alat kasebut, sing tegese menehi motivasi pangguna kanggo nindakake perkara sing nekat tanpa ana.



Upaya pisanan kanggo paling ora nggawa wakil Snapchat menyang pengadilan ora kasil. Pranyata manawa perusahaan teknologi kasebut ana ing proteksi "Bagian 230" lan ora tanggung jawab kanggo tumindak pangguna ing layanan kasebut. Ora preduli manawa nerbitake materi sing ora cocog utawa nggunakake layanan kasebut kanggo tujuan hiburan ing kahanan sing mbebayani - kaya ing kasus iki. Mulane, Pengadilan Banding AS kanggo Sirkuit Kesembilan mung nolak aplikasi kasebut lan nolak kasus kasebut tanpa nyoba.



Sawise pirang-pirang taun usaha sing ora ana gunane kanggo ngliwati "Bagian 230" sing kondhang, para penggugat nyoba lunga saka sisih liya - yen diyakini manawa Snapchat melu pangguna kanggo nindakake tumindak sing mbebayani lan ora bisa ditampa, mula kasus kasebut bisa dimenangake ing pengadilan. . Layanan kasebut bisa uga ora tanggung jawab kanggo tumindak pangguna, nanging bakal ana paukuman kanggo motivasi kanggo nindakake tumindak apa wae.



Mesthi, kahanan wis tekan titik absurdity - hukum wis ana wiwit 1996, mulane, iku mokal kanggo nimbang tumindak sing pancen bener saiki, kanggo sijine iku entheng.Ing wektu sing padha, penundaan birokrasi tetep ana, lan pengadilan ora bisa nindakake apa-apa langsung ing kasus kasebut.Kahanan iki wis nyebabake resonansi sing akeh ing masyarakat, lan Kehakiman Mahkamah Agung AS Clarence Thomas dadi kasengsem ing kasus sing rumit - iki tegese ana saben kesempatan kanggo ngladeni Snapchat kanthi sapina lan malah menang kasus kasebut kanggo wong sing tatu. pesta.Menapa malih, kamenangan ing sawijining kasus bisa mbukak prospek kanggo nggawa menyang pengadilan organisasi liyane sing sadurunge uga evaded tanggung jawab lan terus makarya bertentangan karo hukum moral.



Microsoft Teams bakal entuk enkripsi end-to-end lan kapabilitas presentasi sing luwih apik



Microsoft terus nambah platform Microsoft Teams perusahaan lan bakal nambah sawetara fitur anyar.Kaping pisanan, enkripsi end-to-end pungkasane bakal katon ing platform, lan nomer loro, perusahaan bakal macem-macem setelan lan kemampuan konferensi video.



Versi beta fitur enkripsi end-to-end ing Microsoft Teams bakal katon ing separo pisanan taun iki kanggo pangguna komersial platform kasebut.Bakal kasedhiya kanggo telpon sing ora dijadwal karo rong peserta.Ing mangsa ngarep, direncanakake kanggo ngenalake enkripsi end-to-end kanggo konferensi video sing direncanakake kanthi jumlah peserta sing akeh.



Microsoft Teams saiki ora ndhukung enkripsi end-to-end kanggo panggilan video. Data dienkripsi nalika transit lan ing panyimpenan, bisa uga ngidini layanan sah ngakses kanthi dekripsi. Perusahaan nggunakake enkripsi SharePoint kanggo nglindhungi data sing disimpen, lan enkripsi OneNote digunakake kanggo cathetan sing disimpen ing Microsoft Teams. Kabeh isi chatting uga ndhelik sak transmisi lan panyimpenan. Pesaing utama Microsoft Teams, Slack, uga ora duwe enkripsi end-to-end. Lan layanan Zoom wiwit nggabungake teknologi kasebut ing wulan Oktober taun kepungkur.



Telung mode presentasi anyar uga bakal katon ing setelan konferensi video Microsoft Teams.Mode reporter bakal ngidini konten digital dibingkai ing jejere pasuryan speaker minangka isyarat visual kanggo pengamat.Pendekatan sing padha digunakake ing liputan warta televisi.



Mode standout ngidini sampeyan nyelehake pasuryan sampeyan ing ndhuwur konten sing ditampilake, sing dumunung ing kabeh area layar.Mode sisih-sisih katelu nyelehake pasuryan speaker ing jejere konten sing ditampilake.Mode standout bakal teka ing Microsoft Teams ing wulan iki, kanthi rong mode liyane bakal teka.



Microsoft uga ngluncurake plugin PowerPoint Live kanggo Teams dina iki.Bakal nyederhanakake presentasi PowerPoint kanggo presenter lan peserta konferensi liyane.



Presenter saiki bisa ndeleng obrolan, cathetan lan slide ing siji jendhela, lan peserta rapat liyane bisa ndeleng slide sing ditampilake kanthi mandiri.



Pemilik Tinder tuku pangembang layanan video Korea Hyperconnect kanthi rega $ 1,7 milyar



Match Group, sing duwe Tinder, wis ngumumake tuku perusahaan layanan video Korea Hyperconnect.Kesepakatan kasebut udakara $ 1,7 milyar.Iki minangka akuisisi paling gedhe ing sejarah Match Group.



Dallas Morning News



Pangembang Korea duwe rong aplikasi utama: Azar kanggo obrolan audio lan video, lan Hakuna Live kanggo streaming online.Perusahaan Korea duwe bathi, kanthi revenue 2022 tekan $ 200 yuta, ujare Match Group.Iki 50% luwih saka setahun sadurunge.Layanan utamané misuwur ing pasar Asia, mulane, 75% saka revenue asalé saka residents Asia.



Hyperconnect uga misuwur kanthi desain inovatif.Perusahaan wis nggawe apa sing diarani "versi seluler pisanan" saka WebRTC.Iki dirancang kanggo sambungan peer-to-peer langsung saka pangguna seluler tanpa nggunakake server.Iki nambah keamanan pangguna lan nyuda overhead pangembang.



Teknologi liyane saka perusahaan Korea ndadekake luwih gampang kanggo komunikasi karo wakil saka klompok basa sing beda.Iki ngidini interlocutors bisa ngomong lan cocog nggunakake terjemahan wektu nyata.Fitur iki digunakake ing layanan Azar.



Kanggo maksud apa Match Group angsal Hyperconnect ora ditemtokake.Wartawan Techcrunch spekulasi manawa perusahaan bisa nggabungake teknologi menyang Tinder lan layanan kencan liyane ing mangsa ngarep.Panutup kesepakatan kasebut samesthine ing kuartal kaping pindho 2022.



Zoom disalahake amarga ngrusak statistik pangguna aktif



Layanan panggilan video Zoom ora duwe 300 yuta pangguna aktif saben dina sing diumumake sadurunge perusahaan kasebut.Panyedhiya layanan ngakoni kasunyatan kasebut sawise portal Verge narik kawigaten marang pernyataan resmi sing diterbitake sadurunge sing diowahi.



Pernyataan asli Zoom ujar... "luwih saka 300 yuta pangguna saben dina."lan."Luwih saka 300 yuta wong ing saindenging jagad nggunakake Zoom ing wektu sing angel iki" ...Sedina sabanjure, pesen kasebut diowahi.Saiki diwaca"300 Juta Anggota Konferensi Video Zoom. "



Minangka The Verge nuduhake, ana bedane gedhe babagan pangguna aktif saben dina lan peserta obrolan video.Ing kasus kaloro, wong sing padha bisa diitung kaping pirang-pirang: yen sampeyan wis ngatur limang sesi komunikasi video ing wayah awan, sampeyan bakal diitung minangka limang pangguna."Panganggo Aktif Saben dina" diitung mung sapisan dina.Ing indikator iki, popularitas layanan tartamtu biasane diitung.Yen ora, pamirsa platform bakal katon luwih gedhe tinimbang sing sejatine.



Zoom nyunting pesen sing mblusukake tanggal 24 April, mung sedina sawise publikasi, sing mesthi bisa nyebar ing kabeh berita utama publikasi online.Sawise The Verge nyedhaki Zoom, perusahaan kasebut langsung ngakoni kesalahan kasebut.



"Kita bangga bisa nulungi luwih saka 300 yuta pamiarso panggilan video saben dina supaya tetep nyambung sajrone pandemi.Ing kirim ing blog kita ing April 22nd, kita ora sengaja disebut anggota minangka "pangguna".Sawise nyadari kesalahan kasebut, kita ngowahi pesen kasebut dadi "anggota".Iki minangka pengawasan serius ing pihak kita, "Zoom nanggapi banding The Verge.



Publikasi online kasebut nyathet yen sanajan perusahaan isih ora menehi data babagan jumlah pangguna saben dina, tuwuhe pamirsa Zoom pancen apik banget.Wiwit Desember taun kepungkur, jumlah peserta konferensi video saben dina mundhak saka 10 yuta dadi 300 yuta saiki.



Pesaing utama Microsoft Teams lan Google Meet ketinggalan, nanging uga nambah jumlah pangguna aktif.Pamirsa saben dina obrolan video Microsoft kanggo sasi tambah saka 70 dadi 75 yuta wong.Ing wulan iki, perusahaan kasebut nyathet 200 yuta peserta konferensi video saben dina.



Jumlah peserta panggilan video Google Meet mundhak udakara 3 yuta saben dina nganti tekan 100 yuta. Aplikasi kolaborasi Webex Cisco wis digunakake dening 300 yuta wong.Lan jumlah registrasi saben dina wis nyedhaki 240.000. Nanging perusahaan isih ora nyedhiyakake indikator pangguna aktif saben dina lan jumlah peserta ing rapat video.



Google, Microsoft, Facebook isih dadi peran nyekel lan nyoba narik pangguna anyar kanthi kesempatan gratis.Contone, Google bubar nggawe layanan Meet gratis.